Sabri: "Zamanı gelince açıklama yapacağım"

yahu futboldan az buçuk anlayan biri sabrinin 5 maçını seyretse temel futbol altyapısına ait özelliklerin neredeyse hiçbirinin olmadığını anlar... yok prandelli'nin kararı değilmiş de yönetim yollamış filan hikaye...

Prandelli 3 maçını izlese yeterli...

Adam 30 yaşına geldi savunmada hala inanılmaz pozisyon hataları yapıyor.Her maç istisnasız yapıyor bunları.Gereksiz yerde yaptığı presler , açtığı isabetsiz ortalar , pas atmaktan aciz tekniği...

inşallah konuşursun da ne kadar mal olduğunu, o üçlü çektirirken ki Galatasaray'lılığının hep fos olduğunu anlamayan kalmaz..

hiç mi ders almıyorsunuz konuştukça batan fatih terim ve azize' den?

Necati Ateş'e bak olm hiç bi bok bilmiyorsan.. kaç kere haksız yere gönderildi ama hiç ağzını açmadı.. adam gibi adamdı.. o yüzden kaç kere gelirse gelsin bu taraftar yine kucak açar..

Ne konuşacaksın? Senin gibi bi oyuncu 10 yıl gibi bi süre başka hangi kulüp barıdırırdı? Bu aptallığı ancak biz yapardık yaptık işte çek git işine.

Futbolculuğuyla alakalı kadro dışı bırakılmadığını biliyoruz ama neden kadro dışı bırakıldığını bilmiyoruz. Sabriyede gerekli açıklamanın yapılmadığını düşünüyorum. Yönetimin bu konuda açıklama yapması gerekiyor.

Futbolculuğuyla alakalı kadro dışı bırakılmadığını biliyoruz ama neden kadro dışı bırakıldığını bilmiyoruz. Sabriyede gerekli açıklamanın yapılmadığını düşünüyorum. Yönetimin bu konuda açıklama yapması gerekiyor.

valla ben futbolculuğuyla ilgili yetersiz görüldüğünü biliyorum... sence galatasaray taraftarına "sabri'nin futbolcu özellikleri galatasaray kadrosunda yer almasına yeter mi" diye sorsan % kaçı yeterli der???... yönetim de, prandelli de gayet medeni bir şekilde hem de ilk günden açıklamayı yaptılar nesine şaşırdınız sabri'nin kadro da yer verilmeyişine?...

Dikkat ettiyseniz ntvspor da iyi pohpohluyor.Az önce de Güntekin Onay,Sabri'yi iyi övüyordu.

Bu da kendini Galatasaray efsanesi falan sanıyor sanırım. :)

Ayrıca Sabri' nin takım içinde gruplaşma çıkardığı veya bundan sonra çıkarabileceği fikrine de katılmıyorum.

Gruplaşma çıkarmak liderlik becerisi ister. Sabri kim, liderlik becerisi kim. :)

yani diyor ki eğer beni kovarsanız o zaman öyle bir konuşacağım ki her şeyi anlatacağım.

ama şuanda affedilme ihtimalim var konuşmuyorum.

valla ben futbolculuğuyla ilgili yetersiz görüldüğünü biliyorum... sence galatasaray taraftarına "sabri'nin futbolcu özellikleri galatasaray kadrosunda yer almasına yeter mi" diye sorsan % kaçı yeterli der???... yönetim de, prandelli de gayet medeni bir şekilde hem de ilk günden açıklamayı yaptılar nesine şaşırdınız sabri'nin kadro da yer verilmeyişine?...

Futbolculuğu yetersiz olabilir ama bu yüzden kadro dışı bırakılmadı, başka şeyler var.

Prandelli daha ülkeye yeni gelmiş görmeden niye böyle bir karar versin? Mancini raporu desen eee o zaman mancini niye kadro dışı yapmadı ?

Sende bu tip bir karar verecek olsan göstermelikte olsa bi kampa götürürsün sonra bu yetersiz dersin.

Yahu kardeşim istenmediğin yerde neden kalacaksın?

'Zamanı gelince konuşacağım..'

Bu açıklamadan sonra başkan ölse geri almaz.

Geri
Üst Alt