Sabri'ye Yemek Bile Verilmiyor!

Sabri'ye çok büyük vefasızlık yapıp yattığı yerden milyon oyrolar veriyoruz tüh bizim sıfatımıza.

Adam gibi göndermeyi bilseler sabri de giderdi zaten

Sene başı anında kadro dışı

Net bülent tulun kararı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Birde demiski bana daha önceden haber verilseydi.
ZAten sana temmuz ayında haber verildi .
Yattığı yerden para kazAnMa peşinde

Kulüp kadar, Sabri'de hatalı

istenmiyorsun işte ne diye ısrar ediyorsun, ayrıca kendine rahatlıkla kulüp bulabilirsin

bu azabı hem kendine hem kulübe yaşatıyorsun

Neden millet olarak hiçbir şeyi düzgün yapamıyoruz

Ah yazıık :( Açlıktan ölür şimdi, sahiplendirsek mi ne yapsak?

Ne kadar komik haber yapıyorlar yahu. Sanki haberde bahsedilen kişi garibanın, zavallının teki. Sabri zaten Galatasaray sayesinde en az 15-20 restoran açabilecek kadar para kazanmış. Görende 1 kase çorbaya muhtaç biri sanır.

Doğruysa layığını yapmışlar! Biraz gururun varsa istenmediğin yerde durmazsın zaten... Bir de bu zilliyet midir nedir hep bizim aleyhimize ısmarlama haberler çıkartıp yayınlıyor. Tüpçü denen şerefsiz, namussuz, haysiyetsiz yaratığın gazetesi değil mi bu? Normaldir...

Şunun önüne birkaç kap yemek koyalım.Cins cins haberler çıkmasın medyada.

Kadro dışı bırakılan diğer futbolculara ne yapılıyorsa ona da aynısı yapılıyor işte.
Diğerlerini yazmayıp Sabriyi yazmak, taraftarı galeyana getirme çabasından başka bir şey değildir.

Eboue icin de ayni haberler cikmisti. Gökoglan ve Baytar gibi gereksizleri haber yapmaya bile gerek yok.

Görende sanki Sabri yi kitlemişler odaya aç bırakmışlar sanar.Dünyanın parasını kazandı Sabri.

10411956_10152411044936843_6853071125939119241_n.jpg

Sabri'nin bize verdiğiyle götürdüğünü tartıya koysak tartı isyan eder, ben böyle acıtasyon görmedim.

“Bu karar bana baştan iletilse daha farklı bir yol izleyebilirdim. En iyi sezonumu geçen yıl geçirdim. Hoca görmeden kadro dışı bıraktı. Sonra Mancini’nin kararı dendi. Ama Prandelli de onun kararı olmadığını söyledi. Demek ki bu kararı hocalar almadı. Hoca beni görüp yetersiz bulsa yine kararına saygı gösterirdim”

En iyi sezonun bile berbattı be Sabri. Keşke bu kadarını anlayabilsen...

Vefasızlık falan da değildir yapılan. Sabri'nin yıllardır bir arpa boyu yol katedememesi asıl vefasızlıktır. Elin topçusu yedek bırakılınca ekstra idman yapıyor, hatta yedek bırakılmasına gerek duymadan ekstra idman yapıyorlar. Bizimki "A takımdayım zaten yatayım".

Prandelli gelir gelmez kadro dışı bıraktı ne haber verilmesinden bahsediyor

Bu sezon alacağı parada da zehir zıkkım olsun o zaman yemek bile verilmiyormuşmuş

Sabri her sene Ferrari alıyordu bu sene kuru ekmeğe talim oynamadan Ferrari almak kolay bu senede her halde Sabri için haber kırmızı Ferrarisini sattı olur :D

Geri
Üst Alt