Sabri'ye Yemek Bile Verilmiyor!

Günlerdir uğraşmalarına rağmen baktılar Melo'dan bunlara ekmek çıkmıyor, tekrardan Sabri'ye dadanmaya başladılar. Bel altı çalışma yüksek lisans anabilim dalını da açar bunlar bu gidişle.

Yazıklar olsun bu yönetime
Önce Terim, şimdi Terimle kıyaslanamayacak olsa da yine de 10 yıldır düzgün, çalışan, imajını bozmayan Sabri.
Borsada bizi nasıl rezil ettikleri de cabası maalesef, yazık. Umarım kulübü yönetmeyi gerçekten hak eden, eğitimli, bilgili Galatasaray Liselilerin kulübümüzü tekrar yönetip yücelteceği günler yakındır.

nasıl rezil etmişler borsada sayın bird

Yazıklar olsun bu yönetime
Önce Terim, şimdi Terimle kıyaslanamayacak olsa da yine de 10 yıldır düzgün, çalışan, imajını bozmayan Sabri.
Borsada bizi nasıl rezil ettikleri de cabası maalesef, yazık. Umarım kulübü yönetmeyi gerçekten hak eden, eğitimli, bilgili Galatasaray Liselilerin kulübümüzü tekrar yönetip yücelteceği günler yakındır.

Hoş geldin kuş kardeş

nasıl rezil etmişler borsada sayın bird

Bird derken demek istediğiniz anlamadım ama, dünkü açıklamadan bahsediyorum. Kötü yönetiyorlar kulübü, eskiye geçmiş özkaynaklarımız, batma tehlikesindeymişiz. Okumadınız mı ben herkes görmüştür diye düşünüyordum?

Hoş geldin kuş kardeş

Terbiyenizi toplayın. 24 yaşındasınız, 53 yaşında emekli bir askerle konuşuyorsunuz. Terbiyeli olun. Terbiyeli, kim şımartıoyr sizi bu kadar anlamıyorum, biraz ses çıkarmayı öğrenin, biraz adam olmayı öğrenin. Eskiden böyle myidi. Yazıklar olsun size gençliğin haline bak. Utan şu halinden utan yazıklar olsun

Bird derken demek istediğiniz anlamadım ama, dünkü açıklamadan bahsediyorum. Kötü yönetiyorlar kulübü, eskiye geçmiş özkaynaklarımız, batma tehlikesindeymişiz. Okumadınız mı ben herkes görmüştür diye düşünüyordum?

Bu yasima kadar batma tehlikesi yasadigimiz bir sene oldugu iddia edilmeyen bir sezon bile yasamadim. 20 kusur yildir bu sene kesin batiyoruz.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Şakir'e çay yok !

Adama haksızlık mı yapıyorlar acaba diyecektim ki bu yorum tam kuş yorumu olmuş.

Ne batması, geçin bunları.. bunlar olsa olsa antulu bir kuşun ıslak rüyası olur..

ya sen üye oldugunda emekli subay oldugunu ve ingilizce ögretmenligi yaptigini söylemiyormuydun?neyse kiz olarak üye olanlardan sonra emekli subayim diye bir akin baslamis olabilir..

Son düzenleme:
Terbiyenizi toplayın. 24 yaşındasınız, 53 yaşında emekli bir askerle konuşuyorsunuz. Terbiyeli olun. Terbiyeli, kim şımartıoyr sizi bu kadar anlamıyorum, biraz ses çıkarmayı öğrenin, biraz adam olmayı öğrenin. Eskiden böyle myidi. Yazıklar olsun size gençliğin haline bak. Utan şu halinden utan yazıklar olsun

İsmail Bey yaşiniz 53 degil. emekli askerde degilsiniz. Bunu niye söyleme gerekliligi duydunuz. Bunu söyleyip benden hepsi tirsar, istedigim gibi atmi koştururum dediniz. Eger öyle dediyseniz buyrun devam edin. Hipodrom sizin.

memleket meselesi haline getirdiler ya
gelsin bize biz yemek veririz o kadar kötüyse

ya sen üye oldugunda emekli subay oldugunu ve ingilizce ögretmenligi yaptigini söylemiyormuydun?neyse kiz olarak üye olanlardan sonra emekli subayim diye bir akin baslamis olabilir..

Evet aksini iddia etmedim ki, yanlışları eleştiriyorum. Yanlışları eleştiren herkese neden böyle bir muamele yapılıyor? Özellikle genç arkadaşların boyundan büyük yorumları beni çok üzüyor. Gerçekten merak ediyorum, sizce neden olabilir, fazla mı sert çıkmışım? Genç arkadaşları da anlamak istiyorum.

Bu yasima kadar batma tehlikesi yasadigimiz bir sene oldugu iddia edilmeyen bir sezon bile yasamadim. 20 kusur yildir bu sene kesin batiyoruz.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Siz de haklısınız ama insan korkuyor her seferinde, senelerimizi geçirmişiz uğrunda.

Geri
Üst Alt