- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
annem de bana vermio
ara sıra
sometimes
Yazıklar olsun bu yönetime
Önce Terim, şimdi Terimle kıyaslanamayacak olsa da yine de 10 yıldır düzgün, çalışan, imajını bozmayan Sabri.
Borsada bizi nasıl rezil ettikleri de cabası maalesef, yazık. Umarım kulübü yönetmeyi gerçekten hak eden, eğitimli, bilgili Galatasaray Liselilerin kulübümüzü tekrar yönetip yücelteceği günler yakındır.
Yazıklar olsun bu yönetime
Önce Terim, şimdi Terimle kıyaslanamayacak olsa da yine de 10 yıldır düzgün, çalışan, imajını bozmayan Sabri.
Borsada bizi nasıl rezil ettikleri de cabası maalesef, yazık. Umarım kulübü yönetmeyi gerçekten hak eden, eğitimli, bilgili Galatasaray Liselilerin kulübümüzü tekrar yönetip yücelteceği günler yakındır.
Teknik kadro tarafından denenmeye lüzum görülmemiş. Kendisine de bu durum profesyonel bir biçimde aktarılmış. Saygısızlık bunun neresinde?Tamam belki Sabri yetersizdi ancak 1 hafta antrenmanlarda denenmesi gerekirdi.Bu sadece saygısızlık.
nasıl rezil etmişler borsada sayın bird
Hoş geldin kuş kardeş
Bird derken demek istediğiniz anlamadım ama, dünkü açıklamadan bahsediyorum. Kötü yönetiyorlar kulübü, eskiye geçmiş özkaynaklarımız, batma tehlikesindeymişiz. Okumadınız mı ben herkes görmüştür diye düşünüyordum?
Bird derken demek istediğiniz anlamadım ama, dünkü açıklamadan bahsediyorum. Kötü yönetiyorlar kulübü, eskiye geçmiş özkaynaklarımız, batma tehlikesindeymişiz. Okumadınız mı ben herkes görmüştür diye düşünüyordum?
ya sen üye oldugunda emekli subay oldugunu ve ingilizce ögretmenligi yaptigini söylemiyormuydun?neyse kiz olarak üye olanlardan sonra emekli subayim diye bir akin baslamis olabilir..Bird derken demek istediğiniz anlamadım ama, dünkü açıklamadan bahsediyorum. Kötü yönetiyorlar kulübü, eskiye geçmiş özkaynaklarımız, batma tehlikesindeymişiz. Okumadınız mı ben herkes görmüştür diye düşünüyordum?
Terbiyenizi toplayın. 24 yaşındasınız, 53 yaşında emekli bir askerle konuşuyorsunuz. Terbiyeli olun. Terbiyeli, kim şımartıoyr sizi bu kadar anlamıyorum, biraz ses çıkarmayı öğrenin, biraz adam olmayı öğrenin. Eskiden böyle myidi. Yazıklar olsun size gençliğin haline bak. Utan şu halinden utan yazıklar olsun
ya sen üye oldugunda emekli subay oldugunu ve ingilizce ögretmenligi yaptigini söylemiyormuydun?neyse kiz olarak üye olanlardan sonra emekli subayim diye bir akin baslamis olabilir..
Bu yasima kadar batma tehlikesi yasadigimiz bir sene oldugu iddia edilmeyen bir sezon bile yasamadim. 20 kusur yildir bu sene kesin batiyoruz.
SM-P602 cihazımdan gönderildi