Sabri'ye Yemek Bile Verilmiyor!

Bu yasima kadar batma tehlikesi yasadigimiz bir sene oldugu iddia edilmeyen bir sezon bile yasamadim. 20 kusur yildir bu sene kesin batiyoruz.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Yöneticisiniz galiba, bu arkadaşların tavrından gerçekten çok sıkıldım. Hesabımı iptal edebilir miyiz?

Fatih hocanin mevzusu ayri. Onunla Sabri'yi bir tutmak cok yanlis. Sabri hicbir sey yapmadan sadece amigoluk yaparak unlu ve zengin oldu hala da milyonlar aliyor. Biz artik sana milyonlar vermek istemiyoruz demek vefasizlik degil akil ve mantik geregidir. Ortada bir vefasizlik yapan var senelerce parasini alip 1 gr kendini gelistiremeyen Sabri dir.

Edit: yonetici degilim

Evet aksini iddia etmedim ki, yanlışları eleştiriyorum. Yanlışları eleştiren herkese neden böyle bir muamele yapılıyor? Özellikle genç arkadaşların boyundan büyük yorumları beni çok üzüyor. Gerçekten merak ediyorum, sizce neden olabilir, fazla mı sert çıkmışım? Genç arkadaşları da anlamak istiyorum.

Siz de haklısınız ama insan korkuyor her seferinde, senelerimizi geçirmişiz uğrunda.

saka misin sen kardesim?cocuk sana "bird" diyor sen adama anlamiyorum ayaklari cekiyorsun..ya sen ingilizce ögretmeni degilsin yada ve insanlara kafaya almaya calisan birisin!!bak senin bu ucuz numarlarin burda sökmez..bu forumun zeka seviyesini baska forumlarlan karistirma..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih hocanin mevzusu ayri. Onunla Sabri'yi bir tutmak cok yanlis. Sabri hicbir sey yapmadan sadece amigoluk yaparak unlu ve zengin oldu hala da milyonlar aliyor. Biz artik sana milyonlar vermek istemiyoruz demek vefasizlik degil akil ve mantik geregidir. Ortada bir vefasizlik yapan var senelerce parasini alip 1 gr kendini gelistiremeyen Sabri dir.

Anladım, isminiz siyah yazınca öyle düşündüm bir an. Peki hesabımı nasıl iptal edebilirim, biliyor musunuz?

Milyon eurolara oynayan bir adama yemek verilmemiş diye haber yapılması komedidir.

Bir karar verilmiş kadro dışı bırakılmış. Bu kurala uyulması gerekir. Olayı dramatize etmenin anlamı yok.

tapatalk

saka misin sen kardesim?cocuk sana "bird" diyor sen adama anlamiyorum ayaklari cekiyorsun..ya sen ingilizce ögretmeni degilsin insanlara kafaya almaya calisan birisin!!bak senin bu ucuz numarlarin burda sökmez..bu forumun zeka seviyesini baska forumlarlan karistirma..

Size hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim. "Bird" sözcüğünden Fenerbahçeli veya Beşiktaşlı olduğumu kast ettiğini anlamıştım ilk başta, onun için sorma gereği hissettim. Malum, bizim dönemimizde saygı vardı, oysa ki siz hala küfür etmeye, hakaret etmeye devam ediyorsunuz.
Hesabımı sonlandıracağım zaten en kısa zamanda, sizin gibi sürekli büyüklerine saygısızlık yapan, bitmeyen bir kin, nefret dolu kişilerle aynı takımı tuttuğuma inanmak gelmiyor içimden.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yönetici gibi mesajlar yazıp ortamı gerip kavga çıkarıyorsunuz Özgür Bey, gördüğünüz gibi ismail Bey size sinir oldu forumu bırakıyor.

Selamun Aleyküm beyler.

Demek ki Sabri'ye yemek vermemişler.Vah vah vah

Size hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim. "Bird" sözcüğünden Fenerbahçeli veya Beşiktaşlı olduğumu kast ettiğini anlamıştım ilk başta, onun için sorma gereği hissettim. Malum, bizim dönemimizde saygı vardı, oysa ki siz hala küfür etmeye, hakaret etmeye devam ediyorsunuz.
Hesabımı sonlandıracağım zaten en kısa zamanda, sizin gibi sürekli büyüklerine saygısızlık yapan, bitmeyen bir kin, nefret dolu kişilerle aynı takımı tuttuğuma inanmak gelmiyor içimden.
Böyle duygu sömürücülügü yapmaniza gerek yok. Girmeyi istemiyorsaniz hemen forumdan ayrilirsiniz. Bir dahada buraya ugramazsiniz. Degersiz bir topçu üzerinden yönetimin borsa işini sorguluyorsunuz. Size İyi geceler.

Kendisine hala 1 milyon 250 bin dolar maaş ödüyoruz senelik, bide kulüp yemekhanesinde yemek yiyememekten mi dert yanıyor? Dışarıdan lahmacun söyleseymiş o zaman.

Yönetici gibi mesajlar yazıp ortamı gerip kavga çıkarıyorsunuz Özgür Bey, gördüğünüz gibi ismail Bey size sinir oldu forumu bırakıyor.

Hayır hayır arkadaşla hiçbir alakası yok. Bütün sorunum karşıdakini dinlemekten aciz, sürekli bir kavga arayışında olan ve beni çok üzen genç arkadaşlarla. Gerçi suç onlarda da olmayabilir, sanırım bu yaştan sonra ben de pek uyum sağlayamadım buraya. Kimseyi germek ve kendim de gerilmek istemem. Nitekim bütün alttan almalarıma rağmen hala anlamadan, dinlemeden, okumadan saygısızlık yapılmaya devam ediliyor. Hesabımı iptal edebilirseniz çok sevinirim.

Ferrarisini alip Istanbulun en lüks yerinde karnini doyurur, sorun yok.

Hayır hayır arkadaşla hiçbir alakası yok. Bütün sorunum karşıdakini dinlemekten aciz, sürekli bir kavga arayışında olan ve beni çok üzen genç arkadaşlarla. Gerçi suç onlarda da olmayabilir, sanırım bu yaştan sonra ben de pek uyum sağlayamadım buraya. Kimseyi germek ve kendim de gerilmek istemem. Nitekim bütün alttan almalarıma rağmen hala saygısızlıklar devam ediyor. Hesabımı iptal edebilirseniz çok sevinirim.

Yok Özgür'e takılıyorum ben zaten. :)

Üyelik iptali yapmıyoruz bu arada, size tavsiyem biraz daha alttan almaya çalışın zamanla uyum sağlarsınız, farklı düşünceler olmadığı taktirde burası forum olmaz zaten. Rahatsız olduğunuz mesajları raporlarsanız arkadaşlar ilgilenir.

lafontenden masallar :Ddaha anlayip anlamdigina bile karar veremedin..

Terbiyenizi toplayın. 24 yaşındasınız, 53 yaşında emekli bir askerle konuşuyorsunuz. Terbiyeli olun. Terbiyeli, kim şımartıoyr sizi bu kadar anlamıyorum, biraz ses çıkarmayı öğrenin, biraz adam olmayı öğrenin. Eskiden böyle myidi. Yazıklar olsun size gençliğin haline bak. Utan şu halinden utan yazıklar olsun
cool-story-bro_211710.jpg

Geri
Üst Alt