İsmail Erin
Sarı Üye
- 26 Haziran 2014
- 203
- 0
- 266
Yok Özgür'e takılıyorum ben zaten.
Üyelik iptali yapmıyoruz bu arada, size tavsiyem biraz daha alttan almaya çalışın zamanla uyum sağlarsınız, farklı düşünceler olmadığı taktirde burası forum olmaz zaten. Rahatsız olduğunuz mesajları raporlarsanız arkadaşlar ilgilenir.
Anladım, ben samimiyetinizi bilmediğimden öyle düşündüm tabii.
Üzüldüm, alışmak, genç arkadaşlarla konuşmak isterim pek tabii ama görmüyor musunuz, sizinle konuşurken bile şu alttaki mesajlara bakın. Seviyesizlik, saygısızlık dizboyu. Geçtiğimiz günlerde bir video izlemiştim, bir haber sitesinde yayınlamışlar. Üç tane genç serseri, bir tane yaşlı amcayı, benim de büyüğüm, sokak ortasında alenen taciz ediyor. Ve etraftan hiçkimse de tepki vermiyor. Yok artık, toplumumuz bu kadar da olmamıştır diyordum ki, bugün de aynı tacizlere internet üzerinden de olsa ben uğruyorum. Üzülüyor insan sadece. Aynı muameleyi daha önce Fatih Terim'i sevdiğim için de görmüştüm, ilk üye olduğumda. O zamanlar alttan almıştım ama, bugün yine en ufak kulübümüzü düşünen bir eleştirimizde edilen lafların seviyesizliği aynı şekilde. Maalesef düzeleceğine artık inancım kalmadı.