Sabri'ye Yemek Bile Verilmiyor!

Yok Özgür'e takılıyorum ben zaten. :)

Üyelik iptali yapmıyoruz bu arada, size tavsiyem biraz daha alttan almaya çalışın zamanla uyum sağlarsınız, farklı düşünceler olmadığı taktirde burası forum olmaz zaten. Rahatsız olduğunuz mesajları raporlarsanız arkadaşlar ilgilenir.

Anladım, ben samimiyetinizi bilmediğimden öyle düşündüm tabii.

Üzüldüm, alışmak, genç arkadaşlarla konuşmak isterim pek tabii ama görmüyor musunuz, sizinle konuşurken bile şu alttaki mesajlara bakın. Seviyesizlik, saygısızlık dizboyu. Geçtiğimiz günlerde bir video izlemiştim, bir haber sitesinde yayınlamışlar. Üç tane genç serseri, bir tane yaşlı amcayı, benim de büyüğüm, sokak ortasında alenen taciz ediyor. Ve etraftan hiçkimse de tepki vermiyor. Yok artık, toplumumuz bu kadar da olmamıştır diyordum ki, bugün de aynı tacizlere internet üzerinden de olsa ben uğruyorum. Üzülüyor insan sadece. Aynı muameleyi daha önce Fatih Terim'i sevdiğim için de görmüştüm, ilk üye olduğumda. O zamanlar alttan almıştım ama, bugün yine en ufak kulübümüzü düşünen bir eleştirimizde edilen lafların seviyesizliği aynı şekilde. Maalesef düzeleceğine artık inancım kalmadı.

Bu kazmanın ilişiğini tamamen kesmedikçe bu tür belaltı, seviyesiz, dangalak haberler çıkmaya devam edecek.
Derhal sözleşme yükümlülüğü yerine getirilip, tazminatı ödenip gönderilmeli. Bu şekilde aç karnını da doyurmuş olur çapsız herif!!

BERkay & eKİN & Berkin

Anladım, ben samimiyetinizi bilmediğimden öyle düşündüm tabii.

Üzüldüm, alışmak, genç arkadaşlarla konuşmak isterim pek tabii ama görmüyor musunuz, sizinle konuşurken bile şu alttaki mesajlara bakın. Seviyesizlik, saygısızlık dizboyu. Geçtiğimiz günlerde bir video izlemiştim, bir haber sitesinde yayınlamışlar. Üç tane genç serseri, bir tane yaşlı amcayı, benim de büyüğüm, sokak ortasında alenen taciz ediyor. Ve etraftan hiçkimse de tepki vermiyor. Yok artık, toplumumuz bu kadar da olmamıştır diyordum ki, bugün de aynı tacizlere internet üzerinden de olsa ben uğruyorum. Üzülüyor insan sadece. Aynı muameleyi daha önce Fatih Terim'i sevdiğim için de görmüştüm, ilk üye olduğumda. O zamanlar alttan almıştım ama, bugün yine en ufak kulübümüzü düşünen bir eleştirimizde edilen lafların seviyesizliği aynı şekilde. Maalesef düzeleceğine artık inancım kalmadı.

Esasında durum şöyle malum burası internet ortamı o yüzden burada yaş kavramı biraz göz ardı ediliyor. Daha büyük kişiler belki de kendilerince haklı olarak kendilerine daha saygılı olunmasını istiyorlar ama bu durumu yönetmek kolay olmuyor. Geçmiş dönemde de böyle durumlar yaşandığından dolayı biliyorum o yüzden size yapılan eleştirileri göz ardı etmeniz gerekiyor. Sanırım engelle ya da göz ardı et seçeneği de olması lazım. Rahatsız olduğunuz durumdan dolayı yorganı yakmak yerine rahatsız olduğunuz kişileri gözardı ederseniz bence burada keyifli vakit geçirme ihtimaliniz var, siz bilirsiniz tabi.

Ulan git artik bi kurtulamadik senden.altinda ferrarin var senede trilyon para aliyorsun kulupte ekmek vermiyorlar de ulan nasil mantik bu.

Esasında durum şöyle malum burası internet ortamı o yüzden burada yaş kavramı biraz göz ardı ediliyor. Daha büyük kişiler belki de kendilerince haklı olarak kendilerine daha saygılı olunmasını istiyorlar ama bu durumu yönetmek kolay olmuyor. Geçmiş dönemde de böyle durumlar yaşandığından dolayı biliyorum o yüzden size yapılan eleştirileri göz ardı etmeniz gerekiyor. Sanırım engelle ya da göz ardı et seçeneği de olması lazım. Rahatsız olduğunuz durumdan dolayı yorganı yakmak yerine rahatsız olduğunuz kişileri gözardı ederseniz bence burada keyifli vakit geçirme ihtimaliniz var, siz bilirsiniz tabi.

Siz de haklısınız. O seçenekleri bilmiyordum, bakacağım şimdi, ilginiz için teşekkür eder, seviyeli forumlar dilerim.

saka misin sen kardesim?cocuk sana "bird" diyor sen adama anlamiyorum ayaklari cekiyorsun..ya sen ingilizce ögretmeni degilsin insanlara kafaya almaya calisan birisin!!bak senin bu ucuz numarlarin burda sökmez..bu forumun zeka seviyesini baska forumlarlan karistirma..

Biraz seviyeli ol.
HTC One cihazımdan gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Size hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim. "Bird" sözcüğünden Fenerbahçeli veya Beşiktaşlı olduğumu kast ettiğini anlamıştım ilk başta, onun için sorma gereği hissettim. Malum, bizim dönemimizde saygı vardı, oysa ki siz hala küfür etmeye, hakaret etmeye devam ediyorsunuz.
Hesabımı sonlandıracağım zaten en kısa zamanda, sizin gibi sürekli büyüklerine saygısızlık yapan, bitmeyen bir kin, nefret dolu kişilerle aynı takımı tuttuğuma inanmak gelmiyor içimden.

Reis sen icini ferah tut forumun asil problemi yeni gelen uyelere hemen kus fenerli bjkli diye atifta bulunmak. Bunun pskolojik sebepleri arasinda da yeni uyeleri benimseyememek hep kendi cekirdek kadrolari icinde kadrolasip sohbet etmektir. Ben bu asagilik kompleksli daha bir forma almamis bir maca gitmemis ergenleri kaale almiyorum. Sende oyle yap. Bunlardan bi numara olmaz cunku

Reis sen icini ferah tut forumun asil problemi yeni gelen uyelere hemen kus fenerli bjkli diye atifta bulunmak. Bunun pskolojik sebepleri arasinda da yeni uyeleri benimseyememek hep kendi cekirdek kadrolari icinde kadrolasip sohbet etmektir. Ben bu asagilik kompleksli daha bir forma almamis bir maca gitmemis ergenleri kaale almiyorum. Sende oyle yap. Bunlardan bi numara olmaz cunku

Çok teşekkür ederim desteğiniz için, haklısınız en doğrusu kaale almamak galiba. İnsan kendinden çok ülkesi, memleketi için üzülüyor zaten. Yoksa üç tane genç bugün bana burda küfretmiş, n'olacak? Ama ülkeyi bu çocuklara emanet edeceğimiz fikri beni ürkütüyor.

Benim haberde dikkatimi çeken bölüm ;

"Bu karar bana baştan iletilse daha farklı bir yol izleyebilirdim"

Haber zaten saçma da,böyle bir şey demiş olma ihtimali az değil,2 ay boyunca kulüpten ayrılmak için çabalamayan birinden bahsediyoruz.5-6 ay önceden söylemeliydik.

Benim haberde dikkatimi çeken bölüm ;

"Bu karar bana baştan iletilse daha farklı bir yol izleyebilirdim"

Haber zaten saçma da,böyle bir şey demiş olma ihtimali az değil,2 ay boyunca kulüpten ayrılmak için çabalamayan birinden bahsediyoruz.5-6 ay önceden söylemeliydik.

eee adam anlayana kadar bir iki ay geçince tabi son dakka haber verilmiş gibi oldu naapsın... prandelli gelir gelmez olayı açıkça söyledi ama yeni düştü jeton tabi...

attachment.php

Ekli dosyalar

• 507990.webp
    507990.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 123
Turgay Vardar Medya ve Haberler başlığına giriyorum haberleri görmek için hep 2013 yılından kalma eski haberler çıkıyor karşıma. Sabri'ye yemek.... başlığını da onların arasında göremiyorum. Sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir?

Sabri=sülük

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt