Ne garip adamlar var ya. Öyle bir algı yaratılıyor ki taraftar da balıklama atlıyor böyle şeylere.
Bu adam yılda 1Milyon € alıyor hiç bir bok yapmadan, ama tesislerde yemek verilmiyor diye kıyamet koparılıyor.
Ya allah aşkına vefa falan diye başlamayın. Kocaman bir yaz süreleri vardı takım bulabilmek için (Engin ve Eboue dahil)
Adamlar peki ne yaptı? Umursamadılar gelen teklifleri, tabi kimse Galatasaray kadar para vermez bunlara. Gitmek istediklerini söyleseler bizimkiler mutlaka aradaki farkı öderler ama adamlar gitmek istemedi.
Bir söz vardır "kendim ettim, kendim buldun".
Tam cuk diye oturuyor. Ben 1 gram bile üzülmüyorum. Vefa diyenleri de anlamıyorum ve samimi bulmuyorum açıkçası.
Sen yıllarca kendini geliştirmeden bu takımda kendine yer bul milyonları götür, hiç bir özelliğin olmamasına rağmen onca para kazan böyle büyük bir takımın kaptan rolüne kadar yüksel (bunu kim kaptan yaptıysa beynini seveyim) sonra da ayrılık zamanı gelince (yıllar önce gelmişti bile!!) Vefa vefa diye zırla duygu sömürüsü yap.
Şerefsiz medya da bunu güzelce abartıyor tabi ve (saf) taraftar da buna hemen balıklama atlıyor.
Ya bırakın bu işleri allah aşkına, bu adamlar Galatasarayımız sayesinde milyoner oluyor, bir yerlere geliyor bir ivme kazanıyor sonra ayrılınca da nedense yıllardır hep Galatasaray KÖTÜ, VEFASIZ INSAFSIZ oluyor.
Hee canım hep Galatasaray suçlu.
Futbolcuyken "En büyük Galatasaraylıyım" "Galatasaray benim ailem,hayatım ve daha ötesi" gibi şeyler söylerler, sonra da TV de programlara çıkıp Galatasarayı yerden yere vururlar her konuda, vefa vefa diye zırlarlar.
Bu herif (Sabri) yıllardır "ama o iyi Galatasaraylı" diye savunuldu siz ne diyorsunuz ya.
Allah akıl fikir versin başka birşey demiyorum.
I am the one who knocks!