Sabri'ye Yemek Bile Verilmiyor!

Kardeşim huzurevi mi burası? Ne hizmeti ne vefası? Bedavaya mı hizmet etti Galatasaray'a. Çatır çatır aldı parasını. Yaptığı ün şöhret de cabası. Gitsin kendisini isteyen kulüpte oynasın.

bir sabri sarıoğlu kolay yetişmiyor :/

bence kasıtlı bir haber floryada huzursuzluk var imajı yaratmak haber yapmış olmak için yapılan bir haber

Ya adam yattığı yerden para alıyor,ne yapsınlar çiçek mi versinler?

Sözleşmesi var zaten. Antrenmanlara da alınmıyormuş. Evde otursun yattığı yerden para kazansın oh mis.

Verilmesin tabi, yillik kac para aliyor, kendi parasi ile alsin alla alla...Galatasaray banada yemek vermiyor...

Ne garip adamlar var ya. Öyle bir algı yaratılıyor ki taraftar da balıklama atlıyor böyle şeylere.

Bu adam yılda 1Milyon € alıyor hiç bir bok yapmadan, ama tesislerde yemek verilmiyor diye kıyamet koparılıyor.

Ya allah aşkına vefa falan diye başlamayın. Kocaman bir yaz süreleri vardı takım bulabilmek için (Engin ve Eboue dahil)

Adamlar peki ne yaptı? Umursamadılar gelen teklifleri, tabi kimse Galatasaray kadar para vermez bunlara. Gitmek istediklerini söyleseler bizimkiler mutlaka aradaki farkı öderler ama adamlar gitmek istemedi.

Bir söz vardır "kendim ettim, kendim buldun".

Tam cuk diye oturuyor. Ben 1 gram bile üzülmüyorum. Vefa diyenleri de anlamıyorum ve samimi bulmuyorum açıkçası.

Sen yıllarca kendini geliştirmeden bu takımda kendine yer bul milyonları götür, hiç bir özelliğin olmamasına rağmen onca para kazan böyle büyük bir takımın kaptan rolüne kadar yüksel (bunu kim kaptan yaptıysa beynini seveyim) sonra da ayrılık zamanı gelince (yıllar önce gelmişti bile!!) Vefa vefa diye zırla duygu sömürüsü yap.

Şerefsiz medya da bunu güzelce abartıyor tabi ve (saf) taraftar da buna hemen balıklama atlıyor.

Ya bırakın bu işleri allah aşkına, bu adamlar Galatasarayımız sayesinde milyoner oluyor, bir yerlere geliyor bir ivme kazanıyor sonra ayrılınca da nedense yıllardır hep Galatasaray KÖTÜ, VEFASIZ INSAFSIZ oluyor.

Hee canım hep Galatasaray suçlu.

Futbolcuyken "En büyük Galatasaraylıyım" "Galatasaray benim ailem,hayatım ve daha ötesi" gibi şeyler söylerler, sonra da TV de programlara çıkıp Galatasarayı yerden yere vururlar her konuda, vefa vefa diye zırlarlar.

Bu herif (Sabri) yıllardır "ama o iyi Galatasaraylı" diye savunuldu siz ne diyorsunuz ya.

Allah akıl fikir versin başka birşey demiyorum.

I am the one who knocks!

Buna niye lisans çıkardılar ki.

Herif sürekli medyaya haber servisi yapıyor.

Çok iyi galatasaraylı.

lan dünyaları kazandın, yabancı sınırı sayesinde. Git be sabri daha fazla rezil etme kendini...

Yav. Anlamıyorum arkadaş. Kadro dışı kalmışsın gelen teklifleri reddedip bir sezonu bouşna geçireceksin. Sende öyle Eboue efendide öyle. Sonra vay efendim vefasızlık. Herşeyin bir sonu var arkadaş. Kendinize kulüp bulsaydınız.

Sabri çok zor durumdaymış arkadaşlar yeni aldığı Ferrari'yi satmak zorunda kalmış..

Olm niyr bu lafa taktiniz ki kadro disi kaldiginda da aynini soyledi bu karar bana daha once bildirileydi diye. 3 ay once o gunde aynilarini yazmistik. Amac sadece ortaligi karistirmak. Bizden alacagi parayi hic bir yerden alamayacagini bildigi icin 1sene kadro disi olarak yattigi yerden parasini alacak iste.
Boyle vefasizliga can kurbam banada vefasizlik yapsin kulüp nolur lan :D

bu haber doğruysa çok büyük ayıp edilmiş kaç senelik kaptana bir kap yemeği çok mu görmüş yönetim..

Geri
Üst Alt