Sabri'yi Mancini Gönderdi

Melih Akan

Berlin Panteri
sabrimancini.jpg

Cesare Prandelli Galatasaray'da göreve başladıktan iki gün sonra Sabri Sarıoğlu'nu kadro dışı bıraktı. Herkes 'iki günlük analizin' detaylarını merak ediyor.3puan.com ulaştığı bilgileri sizlerle paylaşıyor.

Prandelli göreve başladıktan sonra kendisine yönetim tarafından imza töreninin olduğu gün TT Arena'da brifing verildi. Oyuncular, karakterleri ve kulüpteki geçmişleriyle ilgili bilgiler İtalyan hoca ile paylaşıldı. Sabri Sarıoğlu için de "Kaptan ama kaptan karakterinde değil. Geçen sene Mancini'ye çok sorun çıkardı. Hatta bir keresinde soyunma odasında hocaya karşı bağırdı" bilgisi Prandelli'ye verildi.

Cesare Prandelli bunun üzerine teknik analizlere de baktı. Scout ekibiyle görüştü. Onlardan da bilgi almasının ardından Roberto Mancini'yi aradı. Mancini de meslektaşıyla "Doğru bigiler almışsınız. Ben de kalsaydım başta Sabri diğer isimlerle ilgili ayna raporu verirdim" bilgisini paylaştı.

Aldığı bilgiler çerçevesinde Cesare Prandelli kararını verdi ve Sabri Sarıoğlu'na kadro dışı bıraktı.

3puan

Şu pozisyonu izlese yetmiştir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D4YcPWEFUeA[/media]

Umarim bu karardan geri dönüş olmaz. Gitmesi icin gün sayiyorum.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. ;)

adam hem tazminat almadi hem ise yaramayan oyunculari prandelliye söyledi

adam adammmmmm

para icin güya sevdigi takimi satan kebapcilara selam olsun burdan

Mancini gider ayak büyük kiyak yapti bize :encouragement:

Dakika 85 de skor 1-1 iken drogba yı oyundan alıp ceyhunu oyuna sokan adama saygı duymam ben ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha ciddi bir şey olmuştur muhtemelen eğer takımda kamplaşma yaratıyorsa acilen gönderilmeli ama Sabri zaten yıllardır böyle oynuyor yeni mi aklınıza geldi diye sorarım. Umarım sağbek pozisyonunu Veysel'e teslim etmezler

Geri
Üst Alt