Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Cesare Prandelli Galatasaray'da göreve başladıktan iki gün sonra Sabri Sarıoğlu'nu kadro dışı bıraktı. Herkes 'iki günlük analizin' detaylarını merak ediyor.3puan.com ulaştığı bilgileri sizlerle paylaşıyor.
Prandelli göreve başladıktan sonra kendisine yönetim tarafından imza töreninin olduğu gün TT Arena'da brifing verildi. Oyuncular, karakterleri ve kulüpteki geçmişleriyle ilgili bilgiler İtalyan hoca ile paylaşıldı. Sabri Sarıoğlu için de "Kaptan ama kaptan karakterinde değil. Geçen sene Mancini'ye çok sorun çıkardı. Hatta bir keresinde soyunma odasında hocaya karşı bağırdı" bilgisi Prandelli'ye verildi.
Cesare Prandelli bunun üzerine teknik analizlere de baktı. Scout ekibiyle görüştü. Onlardan da bilgi almasının ardından Roberto Mancini'yi aradı. Mancini de meslektaşıyla "Doğru bigiler almışsınız. Ben de kalsaydım başta Sabri diğer isimlerle ilgili ayna raporu verirdim" bilgisini paylaştı.
Aldığı bilgiler çerçevesinde Cesare Prandelli kararını verdi ve Sabri Sarıoğlu'na kadro dışı bıraktı.
3puan