Saç Dökülme Sorunsalı

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
evet beyler, yaşayan bilen vardır belki. Son 1 ay içerisinde, belki sınavlardan olabilir. kaybettiğim polislik sınavından sonra çok üzüldüydüm. saçımı elime attığımda resmen 5-6 tel geliyor. ondan önce böyle bir problem yaşamadıydım. hatta yüzümdede 3 tane küçük sivilce 2 tanede deri altında sivilce çıktı. noluyoruz dedim kendi kendime.

evet beyler bu belirtilerin neyi işaret ettiğini ve aklınıza neyin geldiğini biliyorum. o şeyi belki 3 kez falan yaptım. ondan değildir. saçlarıma neler oluyor gençler? babamdan düştüm (sigorta olarak) doktora gitme seceneğini devre dışı bırakalım

duzenleme, hergun fön yapıyorum

Stres yapmissin renktas takma bu kadar uzme kendini

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benim de dökülüyor banyo yaptığımda falan da hiç dökülmüyor gibi görünüyor

fırça gibi çok sık saçlar

az az düşse iyi olacak

Ne kadar doğru bilmiyorum ama günde 100 saçın dökülmesi normalmiş doktorlara göre.Sivilcelere gelince her yaşta çıkar.Takma kafana çok.Bu arada tavsiyemdir her yazın bi kaç defa saçlarınızı usturaya vurun.

Sacların uzunsa kısalt. Benim saclar uzundu aynı sorun oldu gidip kısacık kestirdim ciddi manada azaldı dökülmesi. Ara ara havalandırmak gerekiyor kafa derisini.

Ben her gün yıkıyom sonra fön, demek ondan yastık çok saçlı

alpecin kullan şampuan olarak, ben kullanıyorum 6 aydır fayda etti

renktaş önce stres olmamaya hareket etmeye spor yapmaya çalış. saçların içinse folixir kullan.

saçları kısalt fönü azalt mumkunse bıtır.gunde 2 kez falan yıkayıp durma saç diplerin biraz kendi yağında beslensin.

krem içeren şampuan kullanma. tabi moral çok önemli az çok tanıdığıma göre kapı gıcırdasa bunalım takılıyosun.

birde ırsiyse kaçarın yok 3e vurdur kırlı sakal bırak gitsin.

Fönü kesinlikle bırak, haftada 2-3'ü geçmemek üzere bunu kullanabilirsin eczanelerde var

43031011334683146-1348681496.jpg

Geri
Üst Alt