Saç Dökülme Sorunsalı

Saçlarını kısalt problemin çözülür.Benim baya uzundu 2 3 ay önce hergün avuc avuc sac geliyordu elime.Şimdi kestirdim normale döndü.Benim ailede kel insan olmadıgı için takmıyorum fırca gibi saçlarım.Onada dikkat etmek lazım 20 yasında saçı kel olanlar var.

saçları kısalt fönü azalt mumkunse bıtır.gunde 2 kez falan yıkayıp durma saç diplerin biraz kendi yağında beslensin.

krem içeren şampuan kullanma. tabi moral çok önemli az çok tanıdığıma göre kapı gıcırdasa bunalım takılıyosun.

birde ırsiyse kaçarın yok 3e vurdur kırlı sakal bırak gitsin.

irsi falan degil yav, babam 50 dedem 70lik, kellik yok. bizdede dokulen yerine geliyo tabi. kel kalmak olmazda. sinir okdugum nokta neden 1 ay icerisinde sac kokleri bu kadar zayiflamis olabilir. elini attiginda saci birakiveriyolar

irsi falan degil yav, babam 50 dedem 70lik, kellik yok. bizdede dokulen yerine geliyo tabi. kel kalmak olmazda. sinir okdugum nokta neden 1 ay icerisinde sac kokleri bu kadar zayiflamis olabilir. elini attiginda saci birakiveriyolar

ırsilik yoksa problem yok reis. fönu bırak sacı kısalt bıde bukadar sık yıkama bırak 1gun yağlı kalsın sacların pislenmezsn. o yağ sac derisine saclara cok ıyı gelıyor.

evet ayni sorun bende de vardi herkes gibi ilk onlem olarak stresten ve joleden uzaklastim arkasindan pahali sampuanlar kisa kesilen saclar diye devam etti...

sorgulamamiz gereken bu durumun ne derece irsilii ile alakassi oldugu.. hangi suzme atalarimiz bu illet kellik hastaligina yakalandi ve sana problemin dna sini veren kim ? tabiki baboli tum bu suclar onun ve daha fazlasi

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bioxcinfortesampuan.jpg

Geri
Üst Alt