Saç Ekimi İçin Bilgi

Fatih Celik

10 Numara!
Merhaba arkadaslar,

Burasi futbol forumu olmasina ve uyelerin cogu erkek olmasina ragmen SAC EKIMI veya saglik hakkinda bir baslik bulamadim ve bu yuzden yeni bir konu acmaya karar verdim.

Arkadaslar suan kel olmamama ragmen saclari siklastirmayi dusunuyorum.

Bu konu hakkinda tecrubesi olan arkadaslar tecrubelerini paylasirsa benim gibi sac ekimini dusunen bireyler faydalanabilir diye dusunuyorum.

Este Cerrahi de bir tecrubesi olan varmi? Turk forumlarinda (donanim haber) pozitif konusmalarina ragmen google de yabanci musterilerin yazdiklarinin cogu olumsuz yorumlar birakmis. Kafam karisti

Son düzenleme:
Dediğin yeri duymuştum fakat pek araştırmadım önümüzdeki 3-5 sene içinde bende ektireceğim gibi duruyor.Önlerden açılmaya başladı zaten bizim akrabalarda saç yok,malumun ilanı olacak.
Arkadaşım geçen yaz ektirdi istanbul acıbademde gayet memnundu.Ağrı-acı herhangi bir şikayeti olmadı cerrahi operasyon sonrası.Oldukça da iyi duruyor şuan eskiye nazaran.
Başkaca merkezler hk. pek bilgi sahibi değilim.

Saç değil ama sakal ektirdim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Este Cerrahinin pozitif olan yorumlarinin tarihi 2011 - 2015 gibi, sanki sonradan bozmuslar parayi bulunca

Maddi durumunuz el veriyorsa Koray Erdoğandan başkasına gitmeyin.

Sen yaptirdinmi renktas, nasil bu kadar emin konusuyorsun? Yemin ederim bak giderim ha, olmazsa bozusuruz :D

saç dökülmesi gibi bir sorunum şimdilik yok rtş. Fakat bu işin sonunda komik duruma düşenlerin sayısı, olumlu sonuç alanların sayısından yüksek. ekimi yapacak kişiyi çok iyi araştırman lzm. Koray Erdoğan'ı araştır maddi durumun var ise. En son Greft başı 1,5 euro mu dolar mı ne alıyordu. arkadaş gitmişti. fiyattan dolayı vazgeçmişti. Şimdi daha pahalı olabilir

ekim sonuçlarını sitelerinden paylaşıyorlar sanırım. inceleyebilirsin.

Saclar seyreliyor..
Yas 22 sakal hayvan gibi var ama saclarin 1 senelik omru kaldi gibi hissediyorum

Saçları dökülen arkadaşlar 3 ayda bir keratin bakım yaptırsınlar , hem saçlar 3 ay boyunca duz oluyor hem bakım oluyor

Ingiliz forumlarinda bakiyorumda gercekten super sonuclari var ama fiyatta bi okadar tuzlu. 5000 greft € 12.500,-- odemis bi ingiliz ama saclari super olmus

Size 5000 greft ekmezler. Sıkılaştırma yaptıracağınızı söylüyorsunuz. Bu avantajınız olabilir. 5000 ektiren muhtemelen dökmüştür saçları

Sakın sakal ektirmeyin çok acıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
En kral ekenin bile saçlarının ekilme oldugu belli oluyor. Ben bu yaşta kel kaldim mesela imkanim olmasina ragmen hiç tribe girmedim vurduyorum 1 e geziyorum valla. Bence illa ektirecem diyorsan saç ektirme degil de protez saç araştır

Ekrem Civas da iyiymis galiba ama bazi fotolar guzel duruyor bazilari bayagi b.ktan olmus

Geri
Üst Alt