Saç Ekimi İçin Bilgi

türkiye'de yaptırsaydın keşke ustad
tr neredeyse artık uzayda sac ekecek fantazi babında
hollandalılar daha yerkürede 1 tel sac cıkartamıyor

geçmiş olsun ins istedigin vaziyete gelir saçlar
ayrıca kaç dolar verdin ustad

Turkiye de yaptirdim ben renktas, baya tanidiklar Esteworld’ta sac ektirdi ve memnun kaldi. Biraz pahali ama Hollanda’da subesi var, iyilesme surecinde birsey olursa oraya gidebilirim. Sac önemli bir sey, ucuza kacmak olmaz. Bu arada sagol, 2500 euro (sac ekimi) + 1250 euro (ACELL tedavisi).

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Turkiye de yaptirdim ben renktas, baya tanidiklar Esteworld’ta sac ektirdi ve memnun kaldi. Biraz pahali ama Hollanda’da subesi var, iyilesme surecinde birsey olursa oraya gidebilirim. Sac önemli bir sey, ucuza kacmak olmaz. Bu arada sagol, 2500 euro (sac ekimi) + 1250 euro (ACELL tedavisi).

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
iyi yapmışsın rengim
TR> saç ekimde bir dünya markası

Karikatürü bile var, yasak olduğu için atamıyorum.
Uçakta baya bir kel var, üstünde Istanbula'a giden uçak yazıyor.
Alttaki görsel de İstanbul'dan gelen uçak var ve insanlar da full saç.

Sadece almancılar gelmiyor, her türlü insan İstanbul'da saç ekimi yaptırıyor.
Fiyatı da tabii ki bir etken ama en büyük etken servisi.
Havaalanın'dan alıp otele bırakıyorlar, otel'den alıp sağlık merkezine götürüp getiriyorlar.
Bir koynumuza karı koymadıkları kaldı, onu da istersen yaparlar.

Gscimbom mobil

türkiyede saç ekimi dünyada en iyisi falan değil. Sadece daha ucuz ve başarılı klinikler var. Fiyat-başarı oranında çok hesaplı. özellikle batılılar ve araplar için.

adam ülkesinde 5 bin euroya ektireceği saçı buraya uçak bileti konaklama dahil 1000-1500 euro civarına yaptırabiliyor.

türkiye bir numara falan değil saç ekiminde. bir kere bunu unutun. türk doktorlar hasta seçiyor. kafanız komple açık ve donörünüz ince telli olursa o meşhur doktorlar sizi nasıl reddediyor bakın bakalım. sacekimisonuclari diye bir site var. bilmiyorsanız orada biraz takip edebilirsiniz. türkiyede en iyi denilen doktorlar bile hasta seçiyor, bir çoğunu reddediyor. sadece garanti gözüyle baktıkları az açıklık, kalın saç teli ve güçlü donör bulunan hastaları seçip bunlarla çok güzel reklam yapıyorlar. önceki sayfalarda sizlere gösterdiğim bulgar doktorun risk alıp girdiği hastalara bakın. bir çoğu norwood 7 hastası ve donörleri zayıf. adam fırça gibi saç ekmiş ve donörde en ufak bir belirginlik ya da seyrelme yok.

iyi o zaman, ben norwood 7 olarak saç ektirmek istesem türkiyede benim saçı kimse ekmeyecek, sebebi ne? tamamen doktorun bu kafaya girmeye cesaret edememesi ve rezil olabilme şansının olduğunu düşünmesi...

abd bu konuda en iyi ülkelerden birisi olsa da çok pahalı ve ulaşım zor, keza meksika da iyi. avrupada almanya ve polonya da iyi. Türkiye kötü demiyorum. türkiye de en iyiler arasında. ama dünyada 1 numara, dünyanın en iyisi türkiye gibi bir yaklaşım asla kabul edilemez.

şuradaki doktorların fiyatları çok tuzlu ama en iyileri.

bana sorarsanız hala bulgar doktor diyorum. donör toplama sistemi çok farklı. almanların ürettiği makinayı kullandığını biliyorum. türkiyede kullanılan punchlar 2 bin devirde dönüyor. donörü yıpratma ihtimalleri çok fazla. bazıları geri dönülemez. elle toplayan güzel türk doktorlar da var fakat onların da fiyatlarına güç yetmez. kimileri de kasap donörünüzü biçip elinize verirler. dikkat edin, bir çok mağdur var söylediğim forumda. üstelik haklarını da alamıyorlar. bildiğim kadarıyla devletin bu konuda denetimleri de zayıf. önüne gelen saç ekiyor. bildiğim bir şey varsa, o da hastanede saç ekimi yapılmaması gerektiğidir.

index.php

index.php

Donor-bolgede-sok-dokulme.png

bu sonuçlar da türkiye'de meydana geldi.

bu tür kasaplardan korunmak için dikkatli seçim yapmak gerekiyor. donördeki kayıplar genellikle geçici olur. onlar da ekilen saçlar gibi şoka uğrarlar. çünkü toplarken 2 bin devirde dönen bıçak çoğu zaman yandaki köklere de zarar verir ya da yandaki saçı kırar. ekimden 15-20 gün sonra donör alanında da şok dökülme meydana gelir. sonra ekim bölgesindeki gibi, donörde de tüylenme olarak tekrar zarar gören kökler saç üretirler. ama donör toplanırken bölge fazla hırpalanırsa bölgedeki saç kökleri kalıcı olarak ölürler ve geri dönülemez kellik meydana gelir, yukarıdakiler gibi.

Dr Zarev diyorsun da adam greft başı 4 euro alıyormuş.. NW 6-7 olan bir insanın en 7000-8000 grefte ihtiyacı var.. O da en az.. Şimdi 10000 greft ekildiğini farz etsek.. 450-500 bin TL arası bir para yapar.. Sen Türkiye de bu parayı göster, ayak parmağındaki kılları bile ekerler bence..

konuda birçok professör var gördüğüm kadarıyla.

saç ekimi bilgi sahibi olduğum bir sektör değil.

tedaviyi en iyi koşullarda da olsanız başarılı olmama ihtimali bulunduğunu ve tekrar uygulanması gerekebileceğini gözardı etmemenizi öneririm.

Dr Zarev diyorsun da adam greft başı 4 euro alıyormuş.. NW 6-7 olan bir insanın en 7000-8000 grefte ihtiyacı var.. O da en az.. Şimdi 10000 greft ekildiğini farz etsek.. 450-500 bin TL arası bir para yapar.. Sen Türkiye de bu parayı göster, ayak parmağındaki kılları bile ekerler bence..

o iş öyle olmuyor işte. adam sakaldan ek diyor yine ekmiyorlar. dediğin vücut kılları verimsiz oluyor. ya tutmuyor ya da yeterince kapatıcı olmuyor.

Hatta sakal bile, neden dersen, saç foleküllerimiz hep çokludur. yani bi gözenekten 2-3-4 adet saç çıkar. fakat sakalların %90'ı teklidir. ne kadar çok ekersen ek kapatıcılık saç kadar olmuyor. hele hele göğüs tüyleri, ki donör zayıf olunca oradan alırlar. Bunların verimi çok düşük. genelde de arkaya doğru ekerler bunları. Zaten saç gibi olmaz bunlar. sadece bölgeyi biraz olsun kapatmaya yarar üst tarafta. Sakala gelince, zaten rengi de yapısı da uzaması da saçtan farklıdır. Sakalı aralara serperler, sayısının çok olmamasına dikkat ederler. Çünkü doğal durmaz ve aralarda belli olur.

Zarev'in olayı donör toplama yöntemi. Türkiye'de ya da başka bir yerde kullanılmayan bir şey kullanıyor belli ki. Adam neredeyse 0 fire ile çalışıyor. Normalde ekilenlerin %70-80 civarı çıkar. Donörde de 5000 greft toplarken belki arada 2000 greft istemeden ölür. İşte bu adam greftleri toplarken diğerlerini öldürmeden yapıyor. Yoksa greft toplandıktan sonra ve kanal açtıktan sonra, ekim işlemini sen de ben de yapabiliriz. Cımbız gibi bi alet ile üzerinden tutup deliğe sokuyorlar. deliğe oturunca çıt sesi geliyor cımbız gibi aletten. Olay o greftleri toplamak, ve bunu en iyi o doktor yapıyor.

Greft başı 4 euro çok değil. Türkiye'de 2.5-3 euro alan doktorlar var greft başına.

Konunun başlığını Saç Eylülü İçin Bilgi olarak revize edelim.

türkiyede saç ekimi dünyada en iyisi falan değil. Sadece daha ucuz ve başarılı klinikler var. Fiyat-başarı oranında çok hesaplı. özellikle batılılar ve araplar için.

adam ülkesinde 5 bin euroya ektireceği saçı buraya uçak bileti konaklama dahil 1000-1500 euro civarına yaptırabiliyor.

türkiye bir numara falan değil saç ekiminde. bir kere bunu unutun. türk doktorlar hasta seçiyor. kafanız komple açık ve donörünüz ince telli olursa o meşhur doktorlar sizi nasıl reddediyor bakın bakalım. sacekimisonuclari diye bir site var. bilmiyorsanız orada biraz takip edebilirsiniz. türkiyede en iyi denilen doktorlar bile hasta seçiyor, bir çoğunu reddediyor. sadece garanti gözüyle baktıkları az açıklık, kalın saç teli ve güçlü donör bulunan hastaları seçip bunlarla çok güzel reklam yapıyorlar. önceki sayfalarda sizlere gösterdiğim bulgar doktorun risk alıp girdiği hastalara bakın. bir çoğu norwood 7 hastası ve donörleri zayıf. adam fırça gibi saç ekmiş ve donörde en ufak bir belirginlik ya da seyrelme yok.

iyi o zaman, ben norwood 7 olarak saç ektirmek istesem türkiyede benim saçı kimse ekmeyecek, sebebi ne? tamamen doktorun bu kafaya girmeye cesaret edememesi ve rezil olabilme şansının olduğunu düşünmesi...

abd bu konuda en iyi ülkelerden birisi olsa da çok pahalı ve ulaşım zor, keza meksika da iyi. avrupada almanya ve polonya da iyi. Türkiye kötü demiyorum. türkiye de en iyiler arasında. ama dünyada 1 numara, dünyanın en iyisi türkiye gibi bir yaklaşım asla kabul edilemez.

şuradaki doktorların fiyatları çok tuzlu ama en iyileri.

bana sorarsanız hala bulgar doktor diyorum. donör toplama sistemi çok farklı. almanların ürettiği makinayı kullandığını biliyorum. türkiyede kullanılan punchlar 2 bin devirde dönüyor. donörü yıpratma ihtimalleri çok fazla. bazıları geri dönülemez. elle toplayan güzel türk doktorlar da var fakat onların da fiyatlarına güç yetmez. kimileri de kasap donörünüzü biçip elinize verirler. dikkat edin, bir çok mağdur var söylediğim forumda. üstelik haklarını da alamıyorlar. bildiğim kadarıyla devletin bu konuda denetimleri de zayıf. önüne gelen saç ekiyor. bildiğim bir şey varsa, o da hastanede saç ekimi yapılmaması gerektiğidir.
yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim rengim
ben bu klasmanda dünyanın en iyisiyiz diye biliyordum. maalesef değilmişiz
aman dikkat üstad @Fatih Celik

Evet arkadaşlar şuan Ankara - Konya yht ile saatte 250 km hız ile saç ekimine yaklaşıyorum.

Bugün Antalya - Konya altında otele geçeceğim ve sabah 8.15 gibi ekim için almaya gelecekler. Hakkımızda hayırlısı, adım adım buradan paylaşacağım gelişmeleri

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet arkadaşlar büyük gün geldi çattı. Saat 8.15 de ilk seans için almaya gelecekler (2. seans yarın).

Aslında biraz heyecan var ama ağrı sızı ile alakalı değil, daha çok 'ben bu gece nasıl uyuyacağım' heyecanı var diyebilirim.

Nasip, bakalım nasıl olacak. Tecrübelerimi buradan sizinle paylaşacağım.

Dün gece otele yerleştim. Antalya - Konya altı bölgesindeki denize 0 olan Corner park otel ile beraber çalışıyorlar. Otel odası büyük olsada oda sanki 2. Dünya savaşından kalma, yani doğru söylemem gerekirse otel konusunda sınıfta kaldılar diyebilirim.

InşaAllah gerisi iyi geçer

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt