türkiyede saç ekimi dünyada en iyisi falan değil. Sadece daha ucuz ve başarılı klinikler var. Fiyat-başarı oranında çok hesaplı. özellikle batılılar ve araplar için.
adam ülkesinde 5 bin euroya ektireceği saçı buraya uçak bileti konaklama dahil 1000-1500 euro civarına yaptırabiliyor.
türkiye bir numara falan değil saç ekiminde. bir kere bunu unutun. türk doktorlar hasta seçiyor. kafanız komple açık ve donörünüz ince telli olursa o meşhur doktorlar sizi nasıl reddediyor bakın bakalım. sacekimisonuclari diye bir site var. bilmiyorsanız orada biraz takip edebilirsiniz. türkiyede en iyi denilen doktorlar bile hasta seçiyor, bir çoğunu reddediyor. sadece garanti gözüyle baktıkları az açıklık, kalın saç teli ve güçlü donör bulunan hastaları seçip bunlarla çok güzel reklam yapıyorlar. önceki sayfalarda sizlere gösterdiğim bulgar doktorun risk alıp girdiği hastalara bakın. bir çoğu norwood 7 hastası ve donörleri zayıf. adam fırça gibi saç ekmiş ve donörde en ufak bir belirginlik ya da seyrelme yok.
iyi o zaman, ben norwood 7 olarak saç ektirmek istesem türkiyede benim saçı kimse ekmeyecek, sebebi ne? tamamen doktorun bu kafaya girmeye cesaret edememesi ve rezil olabilme şansının olduğunu düşünmesi...
abd bu konuda en iyi ülkelerden birisi olsa da çok pahalı ve ulaşım zor, keza meksika da iyi. avrupada almanya ve polonya da iyi. Türkiye kötü demiyorum. türkiye de en iyiler arasında. ama dünyada 1 numara, dünyanın en iyisi türkiye gibi bir yaklaşım asla kabul edilemez.
Our hair loss expert reveals the best hair transplant doctors & clinics across the globe. A man who's had 13 transplants, you can trust his recommendations.
www.apetogentleman.com
şuradaki doktorların fiyatları çok tuzlu ama en iyileri.
bana sorarsanız hala bulgar doktor diyorum. donör toplama sistemi çok farklı. almanların ürettiği makinayı kullandığını biliyorum. türkiyede kullanılan punchlar 2 bin devirde dönüyor. donörü yıpratma ihtimalleri çok fazla. bazıları geri dönülemez. elle toplayan güzel türk doktorlar da var fakat onların da fiyatlarına güç yetmez. kimileri de kasap donörünüzü biçip elinize verirler. dikkat edin, bir çok mağdur var söylediğim forumda. üstelik haklarını da alamıyorlar. bildiğim kadarıyla devletin bu konuda denetimleri de zayıf. önüne gelen saç ekiyor. bildiğim bir şey varsa, o da hastanede saç ekimi yapılmaması gerektiğidir.