Sacha Boey Ayrılmak İstiyor

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Geçen yaz İstanbul'a gelişinden bu yana yedek oyuncu olan genç Sacha Boey, kulübünden ayrılmak istiyor.

Asse News France

Para getierecekse gitsin de beleş 300 500 e gidecekse kalıp bir şans daha verilmeli

Maliyetini getir defol git fransız şophar seni!

Değil GS seviyesi, profesyonel futbol için yeterliliği bile tartışılır. Olası en az hasarla bir an önce elden çıkarılmasında fayda var...

Sezon başında yaşına, endamına ve biraz girişken görünümüne aldandı büyük bir kesim. Öne çıkan tek bir önemli özellik göremediğim gibi, sıkça sergilediği komik ve zavallı halleri geliyor hep gözümün önüne. Olmaz bundan...

Galatasaray'ın geleceğini kurtardığımız gençleşme operasyonu 1 senede tarumar oldu!!

Geçen yaz İstanbul'a gelişinden bu yana yedek oyuncu olan genç Sacha Boey, kulübünden ayrılmak istiyor.

Asse News France

haberin iceriginde anlam veremedigim nokta >
gelisinden bu yana *yedek oyuncu olan boey - mi ??

yahu kronik gibi habire sakatlik yasadi- pandemi olayi haric. her dondugunde yne nuksetti bir seyler yine kac mac kacirdi. yehpi topu *13 mac bizle maca cikmis ligde. 3 te avrupa = 16 mac anca maca cikabilmis bir oyuncu ile ZATEN bizim devam etmememiz gerekir ilk planda.

performansini da begenmiyordum. donem donem mac basliklarinda da arti eksi denkleminde bu noktalara deginmistim.

fundamental yonden cok eksik. sag bek olarak defansif gorevlerini de tam net yapamiyor. rakibi karsilama, bire birler, kademe anlayislari, hava toplarina cikis, rakip verkaclari sezip mudehale etme, vsvs... bu noktalarda yeterli bulmamistim. iki artisi var idi benim nazarimda; genc ve ucuz maasa oynuyor olmasi.

keza , omar'i da begenmiyorum tipoloji olarak aradigimiz oyuncu modeli degildi. tecrubeli,hizli, fizigi guclu,agresif diye alinmis olabilir-fakat saglik problemi donusunde ciktigi maclar toplam 7 mac.... bunlarda da yeterince etkili degildi.

ikisi de hatali transfer kanimca. biri tipoloji olarak aradigimiz profil degildi - digeri hem sakatliga meyilli hem defansif vasiflari yetersiz rookie.

sener rotasyondu, kronik olmasini bile bile almistik yine fatih terim donemi yanilmiyorsam. linnes de cok siradan duz oyuncu idi, onu da bir kac sezon viking miking ayagina sacmaca taraftarin gazina gelip kadro da tuttuk bir kac donem.

fundamental yonden ve de dogru tipoloji ve istikrarli sezonluk performans, ve az sakatlanan 3 oyuncu oldu. bunlar >
< kac sezondur elle tutulur bir kac kanat bekimiz oldu. bunlari da cok gec bulduk. mariano,nagatomo,riera vs.......

dogru profiller bunlardi. malesef fatih terim farkli tipolojilere yoneldi bunlarin hemen akabindeki sezon....

recete belli. basarili olmus denenmis profillere benzeyen isimlere yonelsin kulup.

Geri
Üst Alt