Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.293
- 15.105
- 1.938
Kac para eder acaba? Ben olsam yüksek pay koyardim ve lazim olursa bonservis biraz düsük olsun. Gittigi yerde patlama yaparsa, rahat +10 üstü edebilir yasi sayesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynaklarının neresi olduğu belli.Ass news mi?
Sağ bekteki diğer arkadaşımızın vefa borcunu bitirdiğimize göre sağ beke 1 yerli +1 yabancı takviyesi yapmak şart. Ligdeki sıradan yerliler bile bu ikisinden daha faydalı oldu bu sene.Değil GS seviyesi, profesyonel futbol için yeterliliği bile tartışılır. Olası en az hasarla bir an önce elden çıkarılmasında fayda var...
Sezon başında yaşına, endamına ve biraz girişken görünümüne aldandı büyük bir kesim. Öne çıkan tek bir önemli özellik göremediğim gibi, sıkça sergilediği komik ve zavallı halleri geliyor hep gözümün önüne. Olmaz bundan...
Omar' ı sözleşmeyle garanti ücretini ödeyerek göndermek ve yerine başka bir yabancı futbolcu almak pek mantıklı gelmiyor bana. Yerli iyi bir alternatif bulunabilse yeterli olacağı kanaatindeyim ki Berkan Mahmut var daha...Sağ bekteki diğer arkadaşımızın vefa borcunu bitirdiğimize göre sağ beke 1 yerli +1 yabancı takviyesi yapmak şart. Ligdeki sıradan yerliler bile bu ikisinden daha faydalı oldu bu sene.
Yok yav ne sistemi falan, bekleyelim yeni gelen yönetim plan ve program yapacak. Kulübün kendi iç dinamiği denilen bir kavram yok nasıl olsa.Fransa gibi bir yerden gelip Türkiyede sakatlanması biraz garip. Bizden giden fizik olarak level atlıyor gelenlerde eşeğe dönüyor . Kronik sakat olan oyuncular değil bence bizim antrenör ve sistem