Sacha Boey, Bayern Münih ile Anlaştı

1.5 Yıldır yazıyorum. Bu senede Yazın BANKO diye 50 defa yazdım.

Keşke serbest kalma maddesini yükseltebilseydik ama menajeri halt yemiş ordada.

Yolu fazlasıyla açık olsun - sonuna kadar destekçisiyim.

20 M ve üzeri HİÇ BİR teklife mırın kırın yapacak ekonomide değiliz. Muhtemelen diğer tüm transfer düğümü buna bağlıydı.

APokerim içinde ciddi teklifler gelir yazın.

Bu arada rakam tabii çok çok önemli. Yani çıkar da 15 fan verirlerse herkes isyan eder haklı olarak. Ancak 20+ her rakam sözleşmesi 1.5 sene kalmış bir adam için normaldir.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boey fenerde olsa 27 28m euro ya gideceğini hepimiz biliyoruz

O işler Almanya'da da oluyor mu yoksa kendimizi mi teselli ediyoruz
Bilmiyorum ama araştırma yaptığımda Hoffenheim bünyesinde malum bankanın temsilcisinin çalıştığını görebiliyorum. Sitelerinde yazıyor. Hoffenheim, tarihinin en pahalı transferlerinden biri olan Szalai'yi 6 ayda çok az oynatıp ıskartaya çıkarıyorsa orada anormallik aramak en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

32 yaşındaki adama 15 artı bonuslar veriyorlardı. 20-25 arası artı bonusların altına inmemeliyiz

Doğru anlamışsın hocam 30 aşağısı olmaz bu adama. Bu adam gelişirse şöyle oynar böyle oynar diye vaatte etmiyor direk mükemmel bir adam yaşıda genç üstelik.
30 vermezler gecelim. Sozlesmesini yenilemis olsaydik isteyebilirdik ama suan icin gercekci olmaliyiz.

Bakalım net bonservis ne kadar olacak. 15+5 kabul etmemişizdir, 20+5 gibi bir rakam diretiyoruzdur muhtemelen.

net para alın bonussuz şartsız şurtsuz.. oyuncu bulmak çok kolaysa gitsin başka yerden bulsun. 33 yaşındaki oyuncuyu alamıyorlar.. adamın hemen her maç ortalaması 7.5 bizde. nereden bulacak bu profesyonellikte adamı

Bir kac transfer sart ona göre fiyat bicin boeye

25 milyon arti 2 genc yetenekli baywrn topcusu olabilir

Rennes e de pay vereceğiz sanırım. 25 milyon net degilse sezon ortasında yerini de dolduramayacağımız bir adamı satmak sıkıntı. Bana kalırsa oraya transfer yapılmasın bay devam etsin zaten sacha gibi bir adam alma ihtimalimiz yok.

merak ettigim kısım bizimkiler yerine oyuncu düşündümü acaba kimi bulacaz kısa sürede

30 vermezler gecelim. Sozlesmesini yenilemis olsaydik isteyebilirdik ama suan icin gercekci olmaliyiz.
Ha o kısım var ikna edilip sözleşmesi yenilenmeli. Bu adam üst düzey hocam iki senedir önünde bı halt olmayan sağ açıklarla oynadı kendini fark ettirdi. Üst düzey bı sağ kanatla oynasa bu adam çok farklı.

Geri
Üst Alt