Sacha Boey, Bayern Münih ile Anlaştı

Yerine yapılacak hamle çok önemli genç ve maliyeti az bir oyuncu alırız inşallah

Yahu 15 az tamaö ama sachanın yüz ifadesini görmüyormusunuz ben gidecem diye bağırıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sinirden taktik tahtalarını kemiriyo şuan tearent

1706210655879.png

En az 25 vermek gerek + bonus ve rennes verilecek komisyon da Bayern versin, 15 falan deniyor hiç satmayın daha iyi 15 e giderse

Erden Timur 1 ve ya 2 transfer olacak diyordu. Ikinci transfer Boey'in durumana göreydi heralde.

Rennes e de pay vereceğiz sanırım. 25 milyon net degilse sezon ortasında yerini de dolduramayacağımız bir adamı satmak sıkıntı. Bana kalırsa oraya transfer yapılmasın bay devam etsin zaten sacha gibi bir adam alma ihtimalimiz yok.
kaan ayhan da götürür bu sezon ikisi

1 Milyona aldığımız adam - kilolu diye sayfalarca küfür yedi.

Helal olsun - bence ofansifte eksikleri var , ama onu aşarsa 50 M luk adama dönüşür bayernde

Yahu 15 az tamaö ama sachanın yüz ifadesini görmüyormusunuz ben gidecem diye bağırıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne 15i kardeşim. 15m Euro’yu yakarım yine vermem o fiyata. 25m verecekler

Aynen. O parayla 3 tane Boey gibi adamlar alınsa sorun olmaz. Ama bizimkiler gidip o parayla Rıdvan gibi adamlara 5er filan verirler.
Sezon sonuna kadar kalsın daha iyi.

Harcanır gider o para. Üstüne şampiyonlukta giderse büyük sıkıntı. Bu maç öneminidaha çok anladık

Geri
Üst Alt