Sacha Boey, Bayern Münih ile Anlaştı

maalesef gerçekler bu şekilde . sezon ortası olması beni üzen kısım.

yazın zten beklediğim trasnferdi - ki Apokerim'e de ciddi teklifler gelecek.
Gelirse gitmeli zaten renktaş

Hatta sırf Apo değil Kerem de, Barış da gitmeli

Yeterki kazandırıp gitsinler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkiye liginden kaca satacaktin? 1.5 sene sonra kontrati bitiyor, suan satmadik diyelim sezon sonu tekrar kapini calsalar bu defa 13-14'ten fazla alamayiz. Milli takima secilmis olsa durum degisir ama Deschamps'ta almiyor.
Yav zaten TR'den herhangi bir oyuncuyu 25 üstü almaları yabancı kulüpler için mantıklı mı? Hani fazla yüksek uçuyoruz bazen.

Boey'in bonservis ücreti 25 milyon Euro, bu rakamın 1 Euro altına bile Boey"i satmayacağız benzeri bir açıklama yapmak çok mu zor ?

Gelirse gitmeli zaten renktaş

Hatta sırf Apo değil Kerem de, Barış da gitmeli

Yeterki kazandırıp gitsinler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem o kapasitede değil - top kontrolü - ilk dokunuşları çok zayıf - Barış TR de iş yapan topçu, devamlılık olsa EPL topçusu olurda oraya gelişir mi bilmyorum.

diyorum ya Boey ve Apokerim yazın kesin trasnfer yapar diye hep diyorum. Sol ayaklı - top kullanan - uzun topu iyi - hava topunda efektif. %100 Transfer yapar apokerimde yazın

NOT: ama bu sakatlık - adele gerildi diye oda 2 güne italyaya falan giderse yönetime alev topları yağar.

Sacha 11.01 de anlaşmış Bayern ile diye giriyor Alman gazeteler.
Elimiz zayıf galiba maalesef.

Orda iyi performans gösterirse, belki bir sonraki istedigimiz genc oyuncular icin daha iyi bir adres oluruz.

Sonucta bizde iyi oynarsaniz, Bayerne bile transfer olabilirsiniz örnegimiz olur.

Arkadaşlar evet haklısınız yerini kolay kolay dolduramayız

Ama sonuçta futbolcu da Bayern'de oynamak ister

Yani futbolu bizde bırakacak hali yoktu Boey'in

Ayrıca konuşulan 23 veya 25 rakamı doğruysa deli bir paradan bahsediyoruz

Bu saatten sonra duygusallığı bırakıp mantıklı davranmalıyız

Alabileceğimiz en yüksek limit neyse onu talep etmeliyiz

Sonrası için pay filan da buna dahil

Kısaca hem Boey hem bizim için hayırlı olsun

Yolu açık olsun aslan parçasının
Önemli olan gs menfaatleri boey falan umrumuzda değil. Sakın şark kurnazlığı yapmasınlar versinler 25 milyonu

Bu Transferin şampiyonluğa mal olabileceğini hepimiz biliyoruz.
Lan Adam 1 maç ortalamanın altında oynamadı. Her hareketi efsane ve seksiydi. Duruşu karizmatik.
Ağlamak istiyorum galiba

Kerem o kapasitede değil - top kontrolü - ilk dokunuşları çok zayıf - Barış TR de iş yapan topçu, devamlılık olsa EPL topçusu olurda oraya gelişir mi bilmyorum.

diyorum ya Boey ve Apokerim yazın kesin trasnfer yapar diye hep diyorum. Sol ayaklı - top kullanan - uzun topu iyi - hava topunda efektif. %100 Transfer yapar apokerimde yazın
İkisinin de esasında potansiyeli çok yüksek

Ama bizde kalırlarsa daha fazla üzerine koyamazlar

Şimdiki durum neyse böyle devam ederler

Zaten bizim ülkenin klasik sorunu da tam olarak bu

Yetenek var ama işleyen yok

Çünkü futbolu bilen yok

Ama Avrupa'da ilerleyebilirler

Bence potansiyellerinden ötürü giderleri var

Bu canavar gelişimi 2 yılda nasıl başardı Kral be

23 + 2 milli takim bonusu + 2 sampiyonluk + 2 UCL finali + 3 UCL sampiyonlugu + 2 Super Cup sampiyonlugu + 5 15 maca cikarsa bonusu

Geri
Üst Alt