Sacha Boey, Bayern Münih ile Anlaştı

Boey sadece sağbek değil, takımın atletizm ilacı. Sağbek pozisyonu halledebiliriz belki ams atletizm açığını ortasaha transferinde kapatmamız gerekebilir.
Orta saha Boey kalsa da elzem zaten renktaş

Özellikle 8 ve 10 numara

Hatta bence 6 bile lazımda

Torreira bu sene çok kötü çünkü

20 güzel para. bonuslar da olasılığı yüksek bonuslarsa sat bir an önce transfere bak.

Satılsın sezon sonu gitsin böyle de yapılabilir

Biz bir takimin iyi adamini istesek bize 25-30 cekerler ama. Nasil is lan bu

Bizimkilerdeki gibi bulmaca şeklinde değil ama. Bonusu anlayana da bonus vermek lazım bizde.
Nasıl değil dünyada bonusun şartlarını açıklayan bir kulüp görmedim ben. Verilen bonusların %40-50'si kolay hani neredeyse gerçekleşmesi kesin bonuslar olur kalanı da gerçekleşmesi çok zor bonuslar olur.

Transfermarkt değeri 15 milyon euro olan bir bir topcuya 50 ler 60 lar havada uçuşuyor. Bizim topçumuz kendini şampiyonlar liginde kanıtlamış at gibi top oynuyor bari transfermarkt taki değerin altina inmeyin arkadas. Ulan bize gelince man city bile pazarlık yapıyor bu nasıl iş

Bayern sag bek almazsa şampiyonluğu Leverkusene vermiş olur

Mecbur sağ bek alacaklar

Sanmıyorum renktaş

Geçen Ts maçında da sargılı oynamıştı

Ve zorlandığı çok net belli oluyordu

Ağrısı olmuş olabilir
Okan hocanın maç öncesi cümlesi ve devamında transfer olayının patlaması bilerek oynamadığını açıkça gösteriyor bence

15'e vereceğime sezon sonu 10'a gönderirim daha iyi. Kimse bizi enayi yerine koymasın. İhtiyacı olan 25'i koyacak masaya.
Şampiyonluk 20-25 milyon € getiri demek bir anlamda ama oyuncu gitmek istedikten sonra tutamıyorsun işte.Kalsa eski performansı verir mi bilinmez.

zaniolo da da yaptılar aynısını 46 milyona çıkıyor diyorlardı bir ara yani pek güvenemiyorum bizim gazetecilere
Eee çıkıyor zaten 46 değil de 40 demişlerdi. 5 kiralama-23 satın alma+15 bonus hatta bonusların 6-7 milyonu kazanılması kolay kalaaların ise kazanılması çok zor bonuslar demişlerdi ve böylede açıklandı. Bir tek kiralama 7 demişlerdi-5 imiş. Satın alma devreye girmezse 2 milyon bonus demişlerdi sanırım o da 1.35. Satın almanın devreye girmesi içinde Haluk'ların haberine göre 8 civarı maçta daha süre bulması kaldı.

Geri
Üst Alt