Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.776
- 8.315
- 1.818
Şampiyonluğa elveda diyoruz işte öyle bir topçu boey. Olmadığında rakip kanatların nasil etkili olduğunu bugün görmüş olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern 20-25'leri verebilecek kulüp zaten hele hele acilinden sağ bek arıyorken. Oyuncu gitmek istiyor diye hemen ilk teklife atlamamalıyız. Başka bir ligden istiyor olsalar 40 çekerlerdi Boey için.Şampiyonluk 20-25 milyon € getiri demek bir anlamda ama oyuncu gitmek istedikten sonra tutamıyorsun işte.Kalsa eski performansı verir mi bilinmez.
Sebep ?Barıştan bek olmaz anlayın artık şunu
Niye salıyor? Ahlakı olmayan bir topçu değil yazın gidebilir.Nasil gerek yok abi ya. Adam salsa kendini arkaya bir ton adam kacirsa kafasi havalarda olsa napacaksin peki?
Ben 40 verseler yine gitmesini istemem.Giden oyuncunun yerini doldurduğumuzu görmedim şimdiye kadar.Hele 10 gün kalmışken imkansız.İşte oyuncu gitmek isteyince önünde duramıyorsun.Satmasan bile performans alamıyorsun.Bayern 20-25'leri verebilecek kulüp zaten hele hele acilinden sağ bek arıyorken. Oyuncu gitmek istiyor diye hemen ilk teklife atlamamalıyız. Başka bir ligden istiyor olsalar 40 çekerlerdi Boey için.
Basının yarattığı algı oltalarına ne güzel geliyorsunuz.Şampiyonluğa elveda diyoruz işte öyle bir topçu boey. Olmadığında rakip kanatların nasil etkili olduğunu bugün görmüş olduk.
Ne algısı Allah aşkına neyden bahsediyorsun.Basının yarattığı algı oltalarına ne güzel geliyorsunuz.
eğer doğruysa takımda ne sağ bek kaldı ne sol bek tebrik ederim yönetimi bu güzel kadro planlaması için :d
Her transfer sonrası basındaki "Galatasaray'da kaos" temalı yaratılan ortam beni güldürüyor. O algıyı diyorum.Ne algısı Allah aşkına neyden bahsediyorsun.