Sacha Boey, Bayern Münih ile Anlaştı

25 e nasıl okeysiniz anlamıyorum
Turkiye liginden kaca satacaktin? 1.5 sene sonra kontrati bitiyor, suan satmadik diyelim sezon sonu tekrar kapini calsalar bu defa 13-14'ten fazla alamayiz. Milli takima secilmis olsa durum degisir ama Deschamps'ta almiyor.

20+5 bonusa satılır gibi hayırlısı olsun.Aldık,faydalandık,parlattık satıyoruz bence tam zamanıydı

Normal seneye sozlemesi bitiyor adami bayern istemis gitmesi gayet dogal gitmezse sezon sonu bedavaya yakin gider

Senin başkanın da sahibi olduğu global banka üzerinden kulüplere transfer için düşük faizli kredi sağlarsa sen de istediğin rakama oyuncu satarsın. Bedava bile versen 4-5 yazdırırsın FFP'den kaçmak için.

O işler Almanya'da da oluyor mu yoksa kendimizi mi teselli ediyoruz

25 milyona şu anda takımda alamayacakları herhangi bir futbolcu yok maalesef. Çok üzüldüm ancak Boey adına da bir o kadar sevindim. Takımımızdan doğrudan Bayern'e futbolcu satmamızın piyasada çok güzel etkisi olacaktır diye düşünmekteyim.

esas sıkıntı yerine dolduramazsak cünkü kaan barış hiçbiri dolduramaz yerıne

şu çocuğu alalım üstüne

20+ Rakamlar bizim hayır diyebileceğimiz rakam değil. Leo geri çağrılıp, kazanılan bonservis ile belki bir 8,5/10 ve sol bek alıp dönemi tamamlayacağız.

Son düzenleme:
Turkiye liginden kaca satacaktin? 1.5 sene sonra kontrati bitiyor, suan satmadik diyelim sezon sonu tekrar kapini calsalar bu defa 13-14'ten fazla alamayiz. Milli takima secilmis olsa durum degisir ama Deschamps'ta almiyor.
Neden Türkiye liginden 15 20 ye hicmi topçu gitmedi adam lig de şampiyonlar Ligi'nde düzenli istikrarlı mükemmel oynayan bir adam üstelik

Arkadaşlar gönül 25e 30a gitsin istiyor ama eminim konu Bayern gibi kulüpler olunca oyuncu öbür taraftan baskı yapıyor.

yav bırakın bu işleri hangi lig olursa olsun adam clde de iyi oynadı.. 25 aşağısı olmamalı. 10 senelik adam kapatıyor.. işine gelmiyorsa almasın. münihe de bedava mı vereceğiz oyuncu.. hep küçültün..

15’ten başladığına göre 20 artı bonuslara biter bu iş

Şampiyonluk için oynayan takım en değerli oyuncusunu ancak astronomik bir rakam gelirse satar normalde.

Ama bize hem astronomik rakam gelmez hem de biz oyuncu satmasını beceremeyiz her zamanki gibi.

Normalde yönetim burada 20 Milyondan aşağı kapıyı açmıyoruz diye cevap vermeli Bayern'e. Adamlarda affedersiniz bok gibi para var. Madem oyuncumuzu istiyorlar o zaman istediğimiz parayı da verecekler.

Vermiyorlarsa da s.olup gidip emekliliğine ramak kalmış Trippier'i falan alacaklar. Bu kadar ölücülük yeter. Alıştılar ligde diğer takımları sömüre sömüre kodumun domuzları.

Geri
Üst Alt