Sacha Boey İçin Gelen 1.5 Milyon Euro’luk Teklif Reddedildi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1657613184331.webp

Haluk Yürekli: “Galatasaray’a Sacha Boey için 1.5M€’luk teklif geldi. Galatasaray bu teklifi reddetti. Sacha Boey için istenen rakam 3M€.” (@spor_gecesi)

lan satsanızaaaa

Ben bonservise fazla bakmayip yüksek pay koparip satmaya calisirdim. 2+20-25% pay iyi olur. Sakatlik önceki performansini Avrupadan bir ligde gösterirse, degeri hemen yükselir. Onlarda iyi fiyata satarlarsa biraz daha para koparmis oluruz.

floryaya tüy dikmiş onu paylaşmış kampta yok heralde bu adamı nasıl satmayı düşünüyoruz

3 mio zor. 3 mioluk topçu olsa oyuncu satışlarının menbağı Rennes bu fiyata satardı bize! 1 mio ya bıraktılar 1 mio!!

Yorumum varsayımlara dayalı olacak ama transfer işlerinde cidden tuhaf bir kulübüz. Takımın en değerli futbolcusu addedilen, maddi anlamda büyük beklenti oluşan Marcao için 10+2 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiğimiz söyleniyor ama oynamayan, yeterli görülmeyen ve gitmek isteyen Boey için gelen 1,5 milyon Euro'luk teklif reddediliyor.

ben kalitesinin olduguna inaniyorum o yuzden kiralik gitmesi daha mantikli bence

Geri
Üst Alt