Sacha Boey İçin Gelen 1.5 Milyon Euro’luk Teklif Reddedildi

Kesinlikle satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğun belli ki psikolojik desteğe ihtiyacı var. Kolaya kaçıyoruz, uğraşmıyoruz. Potansiyelli olduğu kesin, üzerine düşmemiz lazım.

İkinci kampı görmez. Aklı burada olmayan adamdan bi nane olmaz zaten. Maaşı düşük, 1-1.5'a belki daha fazlasına rahatlıkla postalanabilir.

Geldiğinde zımba gibiydi bu oğlan biraz üstüne düşülmesi lazım tek sezonluk performansla hemen harcamamalıyız

Boey gitsin Morutan gitsin, takım huzurevine dönsün. Toplayalım milletin artıklarını.

Boey in potansiyeli yüksek düzgün bir biçimde konuşulup takımda tutulması lazım. Omarla olcak iş değil orası.

GscimbomMobile
Potansiyeli olsa ne olacak ki herifi aldıran bile zamanında buna laf çarpıttı. Herkes morutan zannetti ama bu herifmiş.
Gitti sakatım ayağına fransada kendini rehabilite etmiş.
Bu saatten sonra bundan bize maalesef hayir gelmez.
Sonraki satıştan ciddi pay şeklinde bir operasyon yada 6-7 opsiyon ile kiralık göndermek lazımm

inanılmaz bi acemilik inanılmaz bi acemilik

Oyuncu satmaya gelince Einstein kesiliyor bizim yönetim, sen adami kadro disi birak sonra da gelen teklifi begenme.

biz niye bu bebeyi salmak için bu kadar telaşeye düştük.

Bir Fransız kulübünden gelmiş bu teklif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım talep geldiği gerçektir. Tamam yüksek fiyat çekelim, olası en yüksek parayı koparmaya çalışalım ama uzanan ele de sıkı sıkı yapışıp bırakmayalım aman ha!..Hani kurban pazarlığı hesabı!..

Sonra bir daha o teklifi de bulamama ihtimali epey yüksek zira...

Eksik mevkilerimiz var sağ bek için para harcayamayız. Ne yapıp edip Omar ve Boey'dan faydalanmamız lazım.

Geri
Üst Alt