Sacha Boey Kamerun Milli Takımının Davetini Reddetti!

:asd: :asd: :asd:

Döşamp denen korkak herif orada stoper oynatmayı seviyor Kounde ve Pavard var. Onların dışında ciddi çıkış yapmış ve üstüne koyarak devam eden Clauss var. Fantezi yapmak isteseler Malo Gusto ve Brandon Soppy gibi adamlar var Boey'nin aynı kasa üst modelleri. Ha yok illa Türkiye'den sağ bek çağıralım deseler Rosier var.

Ülkesinin Milli Takımı'nı tercih etmeyen futbolculara tilt oluyorum.

:asd: :asd: :asd:

Döşamp denen korkak herif orada stoper oynatmayı seviyor Kounde ve Pavard var. Onların dışında ciddi çıkış yapmış ve üstüne koyarak devam eden Clauss var. Fantezi yapmak isteseler Malo Gusto ve Brandon Soppy gibi adamlar var Boey'nin aynı kasa üst modelleri. Ha yok illa Türkiye'den sağ bek çağıralım deseler Rosier var.
Boey rüya görüyor ama Kamerun'a gidip aspirin falan icmesinden iyidir. Otursun oturdugu yerde.

Midemi bulandırdı bu yorum. Adam keyfinden Fransız değil yıllardır beyaz Fransızların yediği boklardan dolayı Fransız. Şimdi birini bu koşullara düşürüp sonra da bizden değilsin demek olmaz değil mi.
Tercihine yorum yapmıyorum. Yalnızca benim prensiplerime aykırı.
Hee Fransız ama köklerine ihanet etmemeli mi diyorsun.
Boey rüya görüyor ama Kamerun'a gidip aspirin falan icmesinden iyidir. Otursun oturdugu yerde.
Kamerun Afrika'nın en iyi takımlarından ve DK'da oynamak her topçunun hayalidir yani. Kendi bileceği iş. DR Kongo'yla kıyas kabul etmez ama.

Hayır. Tercihi kendisine kalmış bir şey. Ben insanın kişisel tercihlerine saygı duyarım. Yalnızca kendisinin kişisel seçimi benim kendi fikirlerimle örtüşmüyor.
Yani sen örneğin Mbappe'nin yerinde olsan Fransa yerine Cezayir veya Kamerun'u mu seçerdin. Babası Kamerun asıllı annesi Cezayir asıllı. Merak ettim şimdi.

Yani sen örneğin Mbappe'nin yerinde olsan Fransa yerine Cezayir veya Kamerun'u mu seçerdin. Babası Kamerun asıllı annesi Cezayir asıllı. Merak ettim şimdi.

Erasmus partisinde mi tanışmışlar? :) Fransa'da o kadar göçmen var ki gerçekten. Neyse, soruya cevap verecek olursam; kendimi nereye yakın hissediyorsam, orayı seçerdim herhalde. Biraz da aile ve yetiştirilme durumuyla alakalı. Örnek veriyorum; doğma büyüme Almanyalı olsa da ailesi, çevresi köklerini kaybetmemiş ise yani milliyetçi düşünceleri varsa eğer insan köklerine bağlı kalmaya devam edebilir.

Erasmus partisinde mi tanışmışlar? :) Fransa'da o kadar göçmen var ki gerçekten. Neyse, soruya cevap verecek olursam; kendimi nereye yakın hissediyorsam, orayı seçerdim herhalde. Biraz da aile ve yetiştirilme durumuyla alakalı. Örnek veriyorum; doğma büyüme Almanyalı olsa da ailesi, çevresi köklerini kaybetmemiş ise yani milliyetçi düşünceleri varsa eğer insan köklerine bağlı kalmaya devam edebilir.
Ee işte 500 yıllık kolonicilik faaliyetlerinin bedeli. Yani Kamerun ya da Cezayir'i seçerdim ama Fransa'yı seçmezdim diyorsun doğru mu anladım. Yoksa Fransız hissediyor da olabilirim mi diyorsun. Kendine tilt mi olurdun.

Ee işte 500 yıllık kolonicilik faaliyetlerinin bedeli. Yani Kamerun ya da Cezayir'i seçerdim ama Fransa'yı seçmezdim diyorsun doğru mu anladım. Yoksa Fransız hissediyor da olabilirim mi diyorsun. Kendine tilt mi olurdun.

Ben köklerime bağlı kalmayı tercih ederdim.

Gitti bizim fifanın vereceği günlük 10ar bin dolar

Adami bir mac havalara ucuruyoruz, sonraki mac yere cakiyoruz. Bu adam haftalardir takimin en iyi oyuncusuydu bence. Fazla büyütmemek lazim.

Terim ve ekibinin sayesinde, neredeyse üste para vererek gönderme noktasına gelmiştik; güya sakatlık bahanesiyle oynamak istememiş; daha önce de olmuştıu benzer durumlar. Ayrıntılarına değinmiştim, şimdi gerek görmüyorum. Ancak Fransa MT için yeterliliği konusunda olumsuzum. Keşke Kamerun MT ını reddetmesymiş...

Herifi ne gömdünüz yahu. Milli olmadığı sürece önü büyük ülkelerin devşirme milliliğine açık. 21 yaşına çocuk kendisi.
Mevcut çizgisini korusun zaten herif en fazla 8 ay daha bu ülkede kalır sonrası onun için zaten açık. Hepi topu 3 tane dünya kupası maç için Kamerun gibi acayip ülkelere gidip kariyerini ve hayatını mahvetmesini beklemek saçmalık kardeşim.
Herifler her sene sezon ortasına turnuva koyuyorlar aptalca sahalarda aptalca kalaslara karşı kelle koltukta geziyorlar.
Siz luyindamadan ders almamışsınız ama bey ve menajerlik şirketi her türlü durumu masaya yatırıp onu düşünmüştür merak etmeyin. Ayrıca bu turnuvada oynamasa bile fransada en kötü Nantes bile yapsa bir soraki dünya kupasına gitme şansına sahip.
Beklemek kendisi için en doğru olanı. Bu turnuvada da döşamp sıçtığı takdirde tekmeyi yiyecektir.

Geri
Üst Alt