- 16 Haziran 2010
- 191.124
- 133.993
- 6.478
Hayirli olsun umarim aradigimiz sag bek budur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördüğüm en saçma KAP bildirimimiz olabilir. Basit bir hata ya da saçma sapan bir anlaşma yaptık, hiçbir fikrim yok. Bildirim dediğin Cica'nın bildirimi gibi olmalı bence. Kulübüyle anlaşmaya sağlandığını bildirir oyuncunun da sözleşme detayını, sağlanan anlaşmayı bildirirsin. Rennes kulübünü satın aldıysak bilemeyeceğim tabii kiÇünkü üstte anlaşmanın "Satın Alma" şeklinde gerçekleştiği belirtiliyor.
Sacha;
Ekli dosyayı görüntüle 132325
Cica;
Ekli dosyayı görüntüle 132326
İnsanlık, vardır bir hata diyelim. Transfere gelirsek ben memnunum, umarım adını bizimle duyurup milli takıma kadar yükselirRennes’i almamışızdır bence
O kadar kurumsallık, basın toplantısı falan kasıp KAP bildiriminde bu cümleyi kurmak da ne bileyim, olmamış valla
İsmi yazıyorfazla detay aciklanmamis gibi
Hiç beğenmeyerek doğru dürüst şans bile vermeden, o mekiiyi devşirme futbolcularla idare etmeye çalışması da ihtimal dahilindedir, yenisini istemeden önce. Soran olursa, listenin bilmem kaçıncı sırasındaki adamdır zaten; kendisine gerek kalmadan bu bayat hikayeyi bir kez daha gündeme getirecek avaneleri başka ne işe yarar?..Tutarsa, FT in ve ona tabi scout ekibinin büyük başarısı olur. Umarım son senaryo gerçekleşir...Hocam 6 ay idare edip yeni bir sağ bek isteyecektir.
FB de işler farklı yürüyor zaten. FFP dir, TFF nin limitleridir, hikaye...Ali Koç, açıktan para aktarmak suretiyle bir şekilde olayı çözüyor. Kınamıyorum, bizden de öyle bir babayiğit çıksaydı keşke. Yönetim becerisinden bahsetmediğim anlaşılıyor olmalı, birde kritik noktalarda doğru kararlar verebilse ortalığı kasıp kavururdu; Allahtan basiretsiz biri...Bu yeni KAP açıklama şeklini hiç tasvip etmiyorum.
Şeffaflıktan bahsedip böyle birşey yapmak da ne bileyim ikiyüzlülük. Fener de böyle yapıyor diyeyse Fener isterse transferlerini bile bildirmesin bize ne.
1 milyon €kaç para
Biz buna bonservis verdik miSasha Greeeeey
Grey e miBiz buna bonservis verdik mi
Alper adminim 1 milyon euro dedi