Sacha Boey, Kendisini 4 Yıllığına Galatasaray'a Bağlayan İmzayı Attı

Hayirli olsun umarim aradigimiz sag bek budur.

Gördüğüm en saçma KAP bildirimimiz olabilir. Basit bir hata ya da saçma sapan bir anlaşma yaptık, hiçbir fikrim yok. Bildirim dediğin Cica'nın bildirimi gibi olmalı bence. Kulübüyle anlaşmaya sağlandığını bildirir oyuncunun da sözleşme detayını, sağlanan anlaşmayı bildirirsin. Rennes kulübünü satın aldıysak bilemeyeceğim tabii ki :asd: Çünkü üstte anlaşmanın "Satın Alma" şeklinde gerçekleştiği belirtiliyor.

Sacha;
Ekli dosyayı görüntüle 132325

Cica;

Ekli dosyayı görüntüle 132326

Rennes’i almamışızdır bence

O kadar kurumsallık, basın toplantısı falan kasıp KAP bildiriminde bu cümleyi kurmak da ne bileyim, olmamış valla

Rennes’i almamışızdır bence

O kadar kurumsallık, basın toplantısı falan kasıp KAP bildiriminde bu cümleyi kurmak da ne bileyim, olmamış valla
İnsanlık, vardır bir hata diyelim. Transfere gelirsek ben memnunum, umarım adını bizimle duyurup milli takıma kadar yükselir 🙏

Hayırlı olsun açıkçası en heyecan duyduğum transfer Boey umarım çok iyi işler çıkartır.

Hayırlı olsun. Video kesitlerinden gördüğüm kadarıyla topla arası pek iyi gelmedi bana. Umarım faydalanıp iyi gelirle elden çıkarırız.

Böyle ismi olan futbolcunun ilerde 30 Milyon piyasa degeri olacagindan kimsenin süphesi olmasin

Hocam 6 ay idare edip yeni bir sağ bek isteyecektir.
Hiç beğenmeyerek doğru dürüst şans bile vermeden, o mekiiyi devşirme futbolcularla idare etmeye çalışması da ihtimal dahilindedir, yenisini istemeden önce. Soran olursa, listenin bilmem kaçıncı sırasındaki adamdır zaten; kendisine gerek kalmadan bu bayat hikayeyi bir kez daha gündeme getirecek avaneleri başka ne işe yarar?..Tutarsa, FT in ve ona tabi scout ekibinin büyük başarısı olur. Umarım son senaryo gerçekleşir...

Bu yeni KAP açıklama şeklini hiç tasvip etmiyorum.

Şeffaflıktan bahsedip böyle birşey yapmak da ne bileyim ikiyüzlülük. Fener de böyle yapıyor diyeyse Fener isterse transferlerini bile bildirmesin bize ne.

Bu yeni KAP açıklama şeklini hiç tasvip etmiyorum.

Şeffaflıktan bahsedip böyle birşey yapmak da ne bileyim ikiyüzlülük. Fener de böyle yapıyor diyeyse Fener isterse transferlerini bile bildirmesin bize ne.
FB de işler farklı yürüyor zaten. FFP dir, TFF nin limitleridir, hikaye...Ali Koç, açıktan para aktarmak suretiyle bir şekilde olayı çözüyor. Kınamıyorum, bizden de öyle bir babayiğit çıksaydı keşke. Yönetim becerisinden bahsetmediğim anlaşılıyor olmalı, birde kritik noktalarda doğru kararlar verebilse ortalığı kasıp kavururdu; Allahtan basiretsiz biri...

Geri
Üst Alt