Sacha Boey ve Berkan Kutlu'dan Ortak Paylaşım

"biz iyi futbolcuyuz aslinda yaee"

derhal kadro dışı

Doğruları, paylaşan kişiler özelinde değerlendiriyorsunuz. Bunu çok sevilen bir kaç kişi deseydi de mi böyle tepki verecektiniz.

Sosyal medya gerçekliği öldürdü, sonuna kadar doğru bir ifade.

Murhan gibi tipler kendi hayatlarında mükemmelmiş gibi uçan sineği eleştirirler ve bu gibi tiplerden sosyal medyanın temizlenmesi gerekiyor.

Oyunculardan bağımsız olarak, tespit net olarak doğru.

Sosyal medya ile, ikinci el bilgi yayarak, cahil toplumları deli gibi manipüle edebiliyorsun. Millet hala Facebook'ta Cristiano Ronaldo'nun Filistin ile ilgili sözlerinin gerçek olduğunu düşünüyor mesela. :/

algi operasyonlarina tepki göstermisler ama böyle algilanmis twitter'da
Doğru olabilir. İşin gerçek yüzünü biliyor muyum? Bilmiyorum. Sen biliyor musun? Bilmiyorsun.

Omar sakatken bile bile oynamadı diye haber çıktı geçen Boey ile ilgili. Oyuncunun gelecek kariyeri ile ilgili çok sıkıntılı bir haber. Gerçeğini bilmiyoruz. Bence bilmediğimiz konular ile ilgili peşin hükümlü olmamalıyız.

Ne olursa olsun kendi aramizda elestirebiliriz ama oyuncularin acik ve secik hele ki kendi hesaplari altinda cop , les , hatta hakarete varan ifadeler kullanilmamali.

zaten kotu olan performanslarini daha da asagiya cekmekten bir ise yaramiyor. ayrica piyasalarini da olumsuz etkiliyor.

bunlar yaş itibarynen sosyal medya olmayan bi vakitte bilinç sahibi bir birey olaraktan var olmuşlar mı

Doğru olabilir. İşin gerçek yüzünü biliyor muyum? Bilmiyorum. Sen biliyor musun? Bilmiyorsun.

Omar sakatken bile bile oynamadı diye haber çıktı geçen Boey ile ilgili. Oyuncunun gelecek kariyeri ile ilgili çok sıkıntılı bir haber. Gerçeğini bilmiyoruz. Bence bilmediğimiz konular ile ilgili peşin hükümlü olmamalıyız.

Boey ile ilgili tepkilere sebep olan biraz da Ümit Davala'nin su aciklamalari

Boey ile ilgili tepkilere sebep olan biraz da Ümit Davala'nin su aciklamalari

Evet biliyorum. Fakat mutlak doğru olarak kabul edebilir miyiz? Bilemem. Bilmediğim konuda da peşin hükümlü olmam.

Bu paylaşımı yapan oyuncular da mutlak haklıdır demiyorum, sadece tespit doğru, sosyal medya gerçekliği öldürmüş durumda.

doğru bir ifade ama sizin için geçerli değil yani bu sözü söylemek size düşmüyor malesef.

Berkan’a bir şey diyemem ama sacha boey’i iyi niyetli bulamıyorum hiç.

Geri
Üst Alt