Sadettin Saran: "Süper Lig için yapılacak yeni yayın ihalesinde son derece iddialıyız"

Fanatikliğin kralını yapacak.

Zaten yönlendiren Koç, tüm süreçler danışıklı dövüş.
Kafamda deli komplo teorileri var adminim. Önce yayın ihalesi sarana verilecek, anlaşmada bizim yararımıza olan primler varmış gibi gözükecek. 1-2 sene fbden falan fazla yayın geliri alıyor olacağız daha sonra nihatın fbye 28 şampiyonluğu vermesiyle bütün primler oraya kayacak ve elimizde kuş kalacakmış gibi hissediyorum

nihat fb
saran fb
cb fb
mhk- pfdk gs düşmanı

şu ortamda her kötü sonuçta terim postunda istifa yazan renktaşlar size çok kızıyorum
Terimi begenmeyebilir bir taraftar buna saygı duyarım. Ama Galatasaraya bunca başarıyı yaşatmış haklarını korumak için kendinden ödün vermiş adama nefret duyan Galatasarayli olamaz. Bir Galatasarayli Terime neden nefret duyar anlaşılır birşey değil. Beğenmemek ayrı nefret etmek ayrı. Terimden fenerliler nefret eder sadece. Oda cekemedikleri için. Adam hayatlarını söndürdü. Yani ben Fatih hocaya aşırı tepki gösteren tiplerin Galatasarayli olduğunu düşünmüyorum. Eleştiri değil demek istediğim aşırı tepki ve nefret söyleminde bulunanlardan bahs ediyorum

Galatasaraylılar paket almasın falan deniyor da adamların bu işten para kazanmak gibi derdi yokki. Yayıncı da fenerin eline geçsin Koç zaten o adamın zararınının fazlasını kapattırır siz hiç merak etmeyin.

Kendi cebinden ödediği paraları çıkartmak için kulübün hissesini 3-5 ayda 5 liradan 50 liraya çıkarmış bir adam var.

Al Saadetcim şu kadar hisse ben gerekeni yapacağım bitti gitti. Saadettin’in senin aylık olarak verip/vermeyeceğin 100 TL’ye güvenip bu işe gireceğini mi düşünüyorsunuz? Özellikle bu sene olanları gördükten sonra. Pollyanna’yı mezarında ters döndürdünüz arkadaşlar cidden.

Galatasaraylılar paket almasın falan deniyor da adamların bu işten para kazanmak gibi derdi yokki. Yayıncı da fenerin eline geçsin Koç zaten o adamın zararınının fazlasını kapattırır siz hiç merak etmeyin.

Kendi cebinden ödediği paraları çıkartmak için kulübün hissesini 3-5 ayda 5 liradan 50 liraya çıkarmış bir adam var.

Al Saadetcim şu kadar hisse ben gerekeni yapacağım bitti gitti. Saadettin’in senin aylık olarak verip/vermeyeceğin 100 TL’ye güvenip bu işe gireceğini mi düşünüyorsunuz? Özellikle bu sene olanları gördükten sonra. Pollyanna’yı mezarında ters döndürdünüz arkadaşlar cidden.
Borsada oyunun kralını yaptılar gerçekten. Batık bir şirketi 1 ayda uzaya çıkarıp milletin eline verdiler hisseleri. Fbye verdiğinin 10 katını aldı zaten koç

Renktas en az 50 milyon Euro paran olması lazım yayın hakkını alabilmek için ve bir yıllık bu sadece. Onları kesin şampiyon yapacak birşey olsa zaten paraya bakmazlar. Ama sadece bir tık eyyami arttircak bir hamle. Boş yere neden para kaybetmek istesinler ki. İnsanlar almazsa bir yıl duramazlar.

Borsada oyunun kralını yaptılar gerçekten. Batık bir şirketi 1 ayda uzaya çıkarıp milletin eline verdiler hisseleri. Fbye verdiğinin 10 katını aldı zaten koç

İşte tüm bunları görüp paket almayalımla olayı çözebilmeyi düşünmek garip geliyor bana.

Yayıncı kuruluş ne gibi sike yapabilir ? En fazla çok kritik durumlarda videosunu keserler göstermezler. Insanların elinde internet var 1 yaparlar 2 yaparlar üçüncüde faka basarlar öyle aleni sekilde kimse sike yapamaz aynı şekilde Galatasaray taraftarı bir satın alırsa görüşleriniz galatasaray adına sike yapar şeklindeyse kapatalim ligi. Nihat fanatik fenerlidir limak vinçleri bile sarı lacivert yapan bi adam bu ne yapabiliyor? En fazla limit bilmem ne felan başarı böyle gelmiyor ki neyse o sizin düşünceniz bu benim düşüncem tabii ki saygı duymak gerek.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
daha ne yapacak yahu.
Arda-oğulcan-hoca keyfine ve ibret olsun diye ceza bastırıp duruyor herif.
Olay manipülasyonda değil bu herif gider rakibi yok diye en düşük seviyeden yayın ihalesini alır sen seneli 20 kazanacakken 10 kazanırsın ama herif gider ben fenerliyim diye +5 milyon euro da cebinden hibe yapar.
Şimdi adil bir ordamda savaşmak yerine bir sürü hile hurdayla uğraşım şampiyonası oluyorsun diye sorun görmüyoruz ama yarın öbür gün işler istedikleri kıvama geldiğinde sarı öküz hikayesine döner.

Renktas en az 50 milyon Euro paran olması lazım yayın hakkını alabilmek için ve bir yıllık bu sadece. Onları kesin şampiyon yapacak birşey olsa zaten paraya bakmazlar. Ama sadece bir tık eyyami arttircak bir hamle. Boş yere neden para kaybetmek istesinler ki. İnsanlar almazsa bir yıl duramazlar.

Adamlar 3 ayda 5 milyon euroyu 50 milyon euro yapıyorlar zaten rengim onu anlatmaya çalışıyorum. Saadettin+Koç+Acun için 50 milyon euro para mı?

Yabancı kuruluş gelsede o yapabilecekleri dediğiniz şeyleri yaparlar içeri adam koyarak. Yani bu işler biraz paronayaklaşmaya doğru gidiyor malesef.Bu tek bu için değil MHK atanıyor kurullarına bakılıyor yok o fenerli yok bu gs li yok bu bjkli bilmem ne. Ee zaten Türkiye'de kaç takım tutuluyor toplamda Galatasaray ve Fenerdir yani . Her türlü o takımı tutanlar gelecek zaten bunun önüne geçemezsin. Hakem işi mesela yok fbli yok Galatasaraylı eeeee yani ? olaylar olaylar :)
Paranoyaklaşma kısmına katılıyorum, ben de o Fenerli bu Cimbomlu şu şunun adamı muhabbetlerinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum, hiç haz da etmiyorum. Ama dikkat ediyorsan Aziz Yıldırım döneminden sonra tekrar bir fanatikleşme eğilimi göstermeye başladı Ali Koç, başka türlü baş edemeyeceğini düşündü herhalde. Medyada konuşulan ne konu varsa %90'ı oynanan futbolun dışına kaymış durumda. Ali Koç böyle istedi ve oldu maalesef. Bir tane algı delisi kulüp yüzünden futbol konuşamıyoruz biz şu anda. Ben futbol konuşmak istiyorum, karşıma hakem konuşan, Var'ın çektiği çizgiyi konuşanlar çıkıyor. Daha beteri adamlar binlerce kişiyi stada yasak olmasına rağmen alıp hiçbir yaptırıma uğramıyorlar ve sen istesen de futbol konuşamaz hale geliyorsun.

Saadettin Saran o kafada bir adam mı bilmiyorum ama yayıncı kuruluş bir kere yolundan saptı mı bundan çok daha kötülerini de yapabilir. Şimdi en azından Muhammed'i, Gedson'u falan konuşuyoruz ya o ortamda biz her hafta futbol dışında her şeyi konuşur hale geliriz. Öyle bir kötülüğü olabilir.

Ben kime sorduysam iptv kullaniyor

Asiri büyük bir karli is olmadigini bile bile nasil yayinlari satin almak istiyorlar anlamiyorum

Bu muhabbet şuna benziyor.

“Ağğbiii hakem kötüyse hakemi de yeneceksinnnnn.”

Nasıl yeneceksin kardeşim her zaman adam VAR varken bile 2 tane penaltını vermeyip aynı pozisyonda rakibine penaltı vermiyor mu? Nasıl yeneceksin her zaman?

Adam 3000 kişi aldı stada, ceza almadı bunun için yapabiliyor musun bir şey?

Adamlar 3 ayda 5 milyon euroyu 50 milyon euro yapıyorlar zaten rengim onu anlatmaya çalışıyorum. Saadettin+Koç+Acun için 50 milyon euro para mı?
Maalesef orası öyle. Bundan 3-4 yıl sonrasını çok merak ediyorum neler yasiycaz daha. Olamaz dediğimiz herşey oldu maalesef

Birde şu var ardanın pozisyonda yayıncı kuruluş olmadığı sürece ceza veremez olayı varken ceza yedi herif gel gelelim her yerden yayıncı kuruluş çıkmayacağının garantisi var mı?
Serdar küfür ederken zom yapılmaz atıyorum topa sövdü bir oyuncumuz 10 farklı açıdan yavaşlatılmış görüntüyle küfür izletilir, veya rakibe tükürmesen bile tükürdü olursun ama tükürürken o pozisyon çekilmez uçar. Uçunca var'a görüntü gitmez.

Dirsek olur net. Yan hakemin önündedir. Orta hakemin 5 metre önündedir. İkisi görmez, var görmez, yayıncı kuruluş görmez bu paso tekrar eder. Buna olmaz yahu diyen? Engelleyebilir misiniz?

Bu muhabbet şuna benziyor.

“Ağğbiii hakem kötüyse hakemi de yeneceksinnnnn.”

Nasıl yeneceksin kardeşim her zaman adam VAR varken bile 2 tane penaltını vermeyip aynı pozisyonda rakibine penaltı vermiyor mu? Nasıl yeneceksin her zaman?

Adam 3000 kişi aldı stada, ceza almadı bunun için yapabiliyor musun bir şey?

Neden sahaya cikiyoruz ustat o zaman? Ya da sen neden takip ediyorsun?

2 penaltimiz ve 2 kirmizi kartin verilmedigi kadikoy deplasmanindan 3 puanla donduk daha 1 hafta olmadi. Hakemi de yenebiliyormussun demek ki

Akilli Galatasarayli bu yavsaktan 1 tane decoder almaz.

Ama saran yayini alamaz. Bu ulkede yayina yillik 200 milyon dolar odeyecek adam bile yok. Keske alsa. Bu yavsagi kampanya duzenleyip batirtmayan kendine GS li demesin.

Özellikle Mustafa başkanı çok seviyorum çok kaliteli bir insan. Ama maalesef bu adamlara bunlardan daha dişli biri lazım. Bizim yönetim devam etsin isterdim ancak bunlara bunlardan daha dişlisi lazım. Bizde kim var böyle bilmiyorum

Neden sahaya cikiyoruz ustat o zaman? Ya da sen neden takip ediyorsun?

Kendinize gelin deyip yumruğu masaya vurabilecek billura sahip bir başkan olmadığı için.

Ben takip ediyorum çünkü bizimki alışkanlık artık. Ama iyice pisleşirse olay benim gibiler de takibi bırakır. Hala da bir umut var, hala bütün kaleler tam olarak zapt edilmedi ama çok az kaldı. Ülkede söz sahibi olan Galatasaraylıların da devreye girmesi lazım artık.

Olayın çok başka boyutları da var da sosyal mecralarda yazmamak doğru olur.

Paranoyaklaşma kısmına katılıyorum, ben de o Fenerli bu Cimbomlu şu şunun adamı muhabbetlerinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum, hiç haz da etmiyorum. Ama dikkat ediyorsan Aziz Yıldırım döneminden sonra tekrar bir fanatikleşme eğilimi göstermeye başladı Ali Koç, başka türlü baş edemeyeceğini düşündü herhalde. Medyada konuşulan ne konu varsa %90'ı oynanan futbolun dışına kaymış durumda. Ali Koç böyle istedi ve oldu maalesef. Bir tane algı delisi kulüp yüzünden futbol konuşamıyoruz biz şu anda. Ben futbol konuşmak istiyorum, karşıma hakem konuşan, Var'ın çektiği çizgiyi konuşanlar çıkıyor. Daha beteri adamlar binlerce kişiyi stada yasak olmasına rağmen alıp hiçbir yaptırıma uğramıyorlar ve sen istesen de futbol konuşamaz hale geliyorsun.

Saadettin Saran o kafada bir adam mı bilmiyorum ama yayıncı kuruluş bir kere yolundan saptı mı bundan çok daha kötülerini de yapabilir. Şimdi en azından Muhammed'i, Gedson'u falan konuşuyoruz ya o ortamda biz her hafta futbol dışında her şeyi konuşur hale geliriz. Öyle bir kötülüğü olabilir.
Dediğin doğru , adamlar gerçekten kin ve nefret ile besleniyorlar ondan yana sıkıntı yok aynı fikirdeyiz.Bazen bende böyle düşünüyorum çok sıkıntılı insanlar ama taraftar profillerini hatta ülke insanını tanıyorlar adamlar.Profiller belli yani algıyıda herşeyide güzel yapıyorlar cahil insanlar da inanıyor tabii cahil olmayan fanatiklikten gözü dönmüşlerde inanıyor o başka aynı durum bizde de var malesef. Bu ulkede futbol konuşulmamaya çok önceden başlandı -ki bu ne zaman başladı : Aspor,BeyazTv vs gibi spor programlarında ki fanatik insanlar yüzünden aslında. Spor programları açıyoruz futbol dışında herşey konuşuluyor bunu Ali koç vs yapmadı.Siyaset berbat ülkede,ekonomi berbat vs futbol nasıl iyi olsun, nasıl futbol konuşulsun.
Ali Koç denen adamlar yıllardır bı ezikliği var başka birşey değil.Bi kaç başarıları gelse onlarda durulacak da işte gelmiyor ,gelmesinde :) Gelmesi için elinden gelen herşeyi yapıyorlar o yüzden böyle görünüyorlar top tüfek geliyorlar. Yani işin özü bu ulkede futboldan önce çok şeyin değişmesi gerek , insanlar futbolu bir yaşam olarak görüyor aslında futbol bir zevk işi aslında onu kavramak lazım onu kavramak için de eğitim gelişmesi gerekiyor.
Allah sabır versin insanlara benim durumum oldukça iyi ancak insanları gördükçe üzülüyorum gerçekten 12 yaşında ki cocuk ana baba küfür ediyor internette gerçekten futboldan önce değişmesi gereken çok şey sonra zaten hepsi düzelir otomatik olarak.

Geri
Üst Alt