Paranoyaklaşma kısmına katılıyorum, ben de o Fenerli bu Cimbomlu şu şunun adamı muhabbetlerinden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum, hiç haz da etmiyorum. Ama dikkat ediyorsan Aziz Yıldırım döneminden sonra tekrar bir fanatikleşme eğilimi göstermeye başladı Ali Koç, başka türlü baş edemeyeceğini düşündü herhalde. Medyada konuşulan ne konu varsa %90'ı oynanan futbolun dışına kaymış durumda. Ali Koç böyle istedi ve oldu maalesef. Bir tane algı delisi kulüp yüzünden futbol konuşamıyoruz biz şu anda. Ben futbol konuşmak istiyorum, karşıma hakem konuşan, Var'ın çektiği çizgiyi konuşanlar çıkıyor. Daha beteri adamlar binlerce kişiyi stada yasak olmasına rağmen alıp hiçbir yaptırıma uğramıyorlar ve sen istesen de futbol konuşamaz hale geliyorsun.
Saadettin Saran o kafada bir adam mı bilmiyorum ama yayıncı kuruluş bir kere yolundan saptı mı bundan çok daha kötülerini de yapabilir. Şimdi en azından Muhammed'i, Gedson'u falan konuşuyoruz ya o ortamda biz her hafta futbol dışında her şeyi konuşur hale geliriz. Öyle bir kötülüğü olabilir.