Bazen dusunuyorum, sikeciler buraya geldigi zaman ne diyor acaba?

LOL

Vizyon kokan bir transfer

Acıdım lan.

Dostluk penceresi içinde Tarık Camdal'ı bedava verelim fenere

Peki adamlar sadiki aldi biz kimi aldik? Maicon ve ozanda gitse, defans hatti donk ve Ahmetemi kalacak. Nezaman bu fenere gulsek basimiz agriyor, bence adamlarin transferine gulecegimize yonetim ve terim adam gibi stoper alsin. Turkiyenin en iyi yerli stoperini kapiya koymakla olmuyor bu isler. Birde sadik bence iyi bir yedek, maliyetine bakarsak bence dogru ve iyi bir transfer.

Semih gibi tekmeye kafa uzatan, Serdar gibi bodoslama giren bir cocuk. Hem yarar, hem zarar.

Fb gibi ustundeki 16 takima kapanan ve kontra ariyan takimlara karsi is yapar.

Puyol muamelesi yapıyorlar antuyu okuyun.Bunlar bizim maçta Sadık’a çok fena saydırıyorlardı maçı sattı,penaltı yaptı vs diye.Ne kadar omurgasızlar.

Sadik, kadikoydeki macta son dakika da penalti yapacaktir ve 1-2 kazanacaz.

Vizyon budur bro. 26 yaşında vasat altı bir ismi aldılar. Serdar Kesimal,İlhan Depe,Yasin Çakmak,Fabio Bilica vs. gibi Anadolu'dan aldıkları boş stoperler gibi olacak.
Hahaha harikasın kardeşim
İçimdekileri yazmışsın
Küfretsem bile bu kadar rahatlamam : ))

d11bc28608d12d7e5d24a69c6b66da95.jpg

Başlık forumun kalitesine olmamış , biz kuşlar gibi kalitesiz olmayalım saygılı olalım. Ersun Yanal olarak düzeltin başlığı lütfen.

Vizyon reyiz döktürüyor, sırada Yasin Öztekin var galiba, Ligte kalma adına önemli hamleler

Geri
Üst Alt