- 20 Mayıs 2011
- 22.066
- 9.470
- 1.623
Sadık yedek kadroları için iyi transfer , yedekleri cidden kötü çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
as kadrosu 17.sirada tamamlayan takimin yedekleri nasil olabilir ki sizce? maksimum ptt 1.lig orta seviyedir.Sadık yedek kadroları için iyi transfer , yedekleri cidden kötü çünkü.
as kadrosu 17.sirada tamamlayan takimin yedekleri nasil olabilir ki sizce? maksimum ptt 1.lig orta seviyedir.
Bu fotoğraftan ne anlamalıyız?Yani dedikleri doğru mu diyorsun?
Estagfullah, sadece tas attim beter olasi sizofren rakibimizeBu fotoğraftan ne anlamalıyız?Yani dedikleri doğru mu diyorsun?
Evet renktaş üzüldüm işimize yarardı bendim isteyen umarım yanılırım ama 2. Yarının 2.maçında 1 milyonu biz verip niye almadık apo ne iş yaparsın sen diye suçlamalar olacağını görecem büyük ihtimal . Gsc hangi oyuncuya kötü dediğinde iyi çıkmadıki haklı çıkacağıma eminim o yüzden.Eminim bazi taraftarlarimiz bu transfere üzülmüslerdir cünkü malum Sadik'i bizde görmek isteyenler de mevcuttu.
Evet renktaş üzüldüm işimize yarardı bendim isteyen umarım yanılırım ama 2. Yarının 2.maçında 1 milyonu biz verip niye almadık apo ne iş yaparsın sen diye suçlamalar olacağını görecem büyük ihtimal . Gsc hangi oyuncuya kötü dediğinde iyi çıkmadıki haklı çıkacağıma eminim o yüzden.