Sadık yedek kadroları için iyi transfer , yedekleri cidden kötü çünkü.

E şimdi bu da mi comollinin 2 yildir takip ettigi 100 superstar arasindaymis ? :)

Düşme hattındaki bir takım için normal bir transfer.

Forum kötü yazdığına göre iyi transfer olacaktır sadık 2 senedir kendini kanıtladı zaten bizim altyapı çıkışlı olmasida adamın cv si zaten

Malatya oyunculara satin alma opsiyonu eklemistir umarim.Yoksa Fener'e oyuncu yetistirmekten baska bir ise yaramaz o oyuncular.Gerci sadece 1 kusur m € bile iyi para Sadik icin.

Yanlız şu transferi biz yapsak 7 gün 7 gece küfür ederdik yönetime.Cidden rezalet durumdalar.Daha yasin ile filan ilgileniyorlarmış.Ciddi biçimde şuan para yatırsam 3 tane küme düşme adayları arasında bunları yazarım net.

Umarım bizim işe yaramazlar, yine enayi gibi araya girip fiyat yükseltip sadık gereksizini almaya kalkmaz.
Akbaba'yi da bize aynen böyle kitlediler.

Transfer dönemlerini artik korku ile takip ediyorum acaba bu sefer bize hangi çöpü kitleyecekler diye.

Bize gelsin ister miydim? İstemezdim.

Yine de Fenerbahçe formasıyla görmekten üzüleceğim.

Yazık, çocuğun da başını yaktılar. Malatya'da iyi kötü bir düzeni vardı burada şamar oğlanı yaparlar bunu :D

Muhteşem bir transfer, adamlar bulundukları yeri yadırgamıyor. Tam ligden düşmemek için ikinci yarıya takviye yapmaya çalışan Anadolu takımı transferi yaptılar.

Eminim bazi taraftarlarimiz bu transfere üzülmüslerdir cünkü malum Sadik'i bizde görmek isteyenler de mevcuttu.

Eminim bazi taraftarlarimiz bu transfere üzülmüslerdir cünkü malum Sadik'i bizde görmek isteyenler de mevcuttu.
Evet renktaş üzüldüm işimize yarardı bendim isteyen umarım yanılırım ama 2. Yarının 2.maçında 1 milyonu biz verip niye almadık apo ne iş yaparsın sen diye suçlamalar olacağını görecem büyük ihtimal . Gsc hangi oyuncuya kötü dediğinde iyi çıkmadıki haklı çıkacağıma eminim o yüzden.

Evet renktaş üzüldüm işimize yarardı bendim isteyen umarım yanılırım ama 2. Yarının 2.maçında 1 milyonu biz verip niye almadık apo ne iş yaparsın sen diye suçlamalar olacağını görecem büyük ihtimal . Gsc hangi oyuncuya kötü dediğinde iyi çıkmadıki haklı çıkacağıma eminim o yüzden.

Gönlünü ferah tut hic birsey olmaz bu kazmaoglu kazmadan. Hep beraber Fener de nasil madara olacagini izleriz.

Vallah vizyon abideleri yemin ediyorum. Ali koca artik ffp dinlemeyecegiz demesi bumuydu yani :D

Sadık’ı stoper diye alan takım da ne bileyim yani şimdi ne amaçlar ki acaba

Komisyonu düşük heralde yoksa terim kaçırmazdı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt