GSC Anket Sağ Bek İçin En Çok Kimi İstersiniz?

Sağ Bek'e Kim Gelsin?

• Aaron Wan-Bissaka [26 yaşında]

Oy: 39 36,8%
  • Lorenz Assignon [24 yaşında]

Oy: 5 4,7%
  • Guéla Doué [21 yaşında]

Oy: 52 49,1%
  • Vladimír Coufal [31 yaşında]

Oy: 1 0,9%
  • Angela Preciado [26 yaşında]

• Ben Johnson [24 yaşında]

Oy: 0 0,0%
  • Marvin Senaya [23 yaşında]

Oy: 2 1,9%
  • Zeki Çelik [27 yaşında]

• Nordi Mukiele [26 yaşında]

Oy: 3 2,8%
  • Paul Joly [24 yaşında]

Oy: 2 1,9%

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Anket kapatılmış .
normal ama yav - doeude pürüz çıkıp olmasa gene senaya derim misal

maaşı düşük ve yüksek ihtimal kar edebileceğin adamlar çünkü.(senaya biraz daha kapalı kutu tabi ama maliyet olarak az)

genede doue tuzlu olacaktır bonservisinde ama 21 yaşında getirirsen çok iyi iş olur.
Sıkıntı yok tabi ki doueci olmanız normal ben sitem olarak değil sadece gördüğümü söyledim:)

Sıkıntı yok tabi ki doueci olmanız normal ben sitem olarak değil sadece gördüğümü söyledim:)
öyle algılamadım zaten :)

Bissaka eyw kulağa harika geliyor ama TR ekonomisinde , 4 M eu x tahminen 3 4 yıl kontratı bağlamak sağ beke çok fazla dert olur - takımın %50-60 ı o maaş bandını ister sonra gibi düşünüyorum. o lüks bizde yok malesef. o nedenle biraz negatifliğim vardı o transferde.

bu sezon en büyük maliyet ortasahaya alacağın beyin adamda olmalı olarak bakıyorum çünkü iyi kötü bir şekilde götürdük 2 sezon - tekrar tutmaz mevcut kadroyla diye düşünüyorum. el mahkum alman lazım net adam. 1 lira bile başka transferden cebinde tutabilirsen iyidir kısaca.

öyle algılamadım zaten :)

Bissaka eyw kulağa harika geliyor ama TR ekonomisinde , 4 M eu x tahminen 3 4 yıl kontratı bağlamak sağ beke çok fazla dert olur - takımın %50-60 ı o maaş bandını ister sonra gibi düşünüyorum. o lüks bizde yok malesef. o nedenle biraz negatifliğim vardı o transferde.

bu sezon en büyük maliyet ortasahaya alacağın beyin adamda olmalı olarak bakıyorum çünkü iyi kötü bir şekilde götürdük 2 sezon - tekrar tutmaz mevcut kadroyla diye düşünüyorum. el mahkum alman lazım net adam. 1 lira bile başka transferden cebinde tutabilirsen iyidir kısaca.
Zaten transfer komitemiz sağ bek için genç ve ileride satacağımız oyuncu alacağız demişti Bissakka o yüzden bana ne alaka dedirtiyordu. Doue bana göre alınacak en iyisi olabilir. Bonservis verirsin ama maaşı az olur.

Ortasaha için ise benim çok büyük hayallerim var orası hayallerimi süslemesi lazım orada kolay kolay mutlu olmayabilirim :)

İsim olarak bakılacaksa tartışmasız wan bissaka.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guela Doue al getir. Wan Bissaka gelmez çünkü biraz o kafadayım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güncel performans ve hazır olma bakımından

1. Bissaka
2. Mukiele
3. Doue
4. Assignon
5. Zeki

Parasal olarak değil yav anketteki yaş kıstası ile yeteneği kataraktan dedim😀

Parayı da katarsak kimi seçersin?
Doue > Mukiele = Senaya

yani ilk tercihim doue olur - max 8 e doğru çözebilirsek harika - maaşı zaten az olacaktır.

Mukiele ve Senaya alternatif olarak düşündüğüm - ikiside olur açıkçası.

Bissaka ama 4M sağ beke bilemiyorum. Zaha'nın bile maaşı yedek geçirdiği süreye bakınca sıkıntılı açıkçası. Icardi bile yeri geldi sakat oynayarak bu parayı alıyor diye - adam saha dışında o açığı kapattığından batmıyor ama.

icardi varsa işte atıyorum net 8 aldın o 2. yüksek maaşın labilir zaha giderse mesela.
takımın geri kalanı dengeli olmalı - arasında 4 vecivarı maaş koyarsan , herkes ister.

7 milyona geliyorsa Doue. Maliyetten bağımsızsa AWB bizim oyuna daha uygun, Mukiele de fiziksel anomali. Oyumu Mukiele’ye verdim.

İçimden bir ses bunlardan hiçbirini alamayacağımız için Assignon gelecek diyor. O da hücumda çok etkili ben etkilendim şahsen, değişik bir oyuncu bangır bangır basıyor, tay gibi her atakta rakip box’ta.

Forumun yarisi Doue demis ama yonetim onda bile zorlaniyor.

bissaka hala 26 yaşında mıymış yav oha

savunmayı bilen adam şart. doue riski yerine bi coufal'i tercih ederim misal. soldaki beatboxçı zaten beni yeterince korkutuyo.

Geri
Üst Alt