- 30 Temmuz 2009
- 11.840
- 5.999
- 1.823
Wan Bissaka istiyordum ama, Doue'nin sezon boyu maç içi performans istatistiklerine baktım, acayipmiş lan... Umarım Doue olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doue, Mazroui, Mukiele, Senaya' nın olası transfer şartlarına göre buna ben de okey olabilirim; Assignon, Preciado filan zaten istemem ama 'şu kadar daha ver en iyisini al' mottosu, benim yıllar önceki araba alma serüvenime doğru gider. Arayışlarıma ikinci el Broadway' dan başlayıp, işin ortalarına doğru 'sıfır' BMW 3.20 D ye kadar dayanmış, titreyip kendime gelmek suretiyle 'sıfır' Golf aramıştım da dört ay sıra olunca temiz dizel Clio bulup almıştım sonunda; onu da 10 yıl tepe tepe kullandım. ''Daha iyi'' nin sonu yok yani...2 sene üst üste şampiyon olmuş hem sahada hem maddi anlamda rekorlar kırmış bir takımın 2 tane eksiği varsa bu 2 eksiğe olabilecek en iyi ismi almasının gerektiğini düşünüyorum yoksa geri kalan her şey için aynı şeyi düşünüyoruz.
Bissaka 10-11 bonservis 3-3,5 maaşa benim görüşüme göre alınmalı.
ben de bissaka'nın 15 sahte hesapla forumda takıldıgını bilmiyordumforuma zeki çelik'in üye olduğunu yeni öğrendim
normal değil mi awb için. sen mi verdin o reyi yoksa zeki için.ben de bissaka'nın 15 sahte hesapla forumda takıldıgını bilmiyordum
hayır ama zeki gibi sağlam bir cimbomlunun foruma uye olması sasırtmaznormal değil mi awb için. sen mi verdin o reyi yoksa zeki için.
epl takımlarının kerizlik yapma luksu var bizim yokSair burada diyorki, Bissaka severler ve en cok isteyenler derneginin yegane dayanagi EPL ve bu maas normal.
epl takımlarının kerizlik yapma luksu var bizim yok
Bunu ben de ''EPL nin çöpü bile bize altındır'' ezberine gönderme yapmak suretiyle belirtmişimdir. Ancak Bissaka için bunu söylemek doğru olmaz; adam gerçekten kaliteli bir oyuncu. Başka bir EPL takımına gidecektir, Everton filan deniyordu. 15 bonservis ve kallavi maaş da bizi aşar zaten...+ 100
Bende aynisi diyorum. Artik EPL ve oranin fiyatlandirmasini bir kenara birakmaliyiz. Son gelenlerin cogunlugu fiyasko oldu. Kaldi ki, bizim butcemizin x(10-20) gibi bir seviyede adamlar su gunlerde.
Bunu ben de ''EPL nin çöpü bile bize altındır'' ezberine gönderme yapmak suretiyle belirtmişimdir. Ancak Bissaka için bunu söylemek doğru olmaz; adam gerçekten kaliteli bir oyuncu. Başka bir EPL takımına gidecektir, Everton filan deniyordu. 15 bonservis ve kallavi maaş da bizi aşar zaten...
Bakınız Chelsea son 3 yılepl takımlarının kerizlik yapma luksu var bizim yok
normal ama yav - doeude pürüz çıkıp olmasa gene senaya derim misalSenayacıların hepsi bi anda doueci olmuş