Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Tam bir yerli sevici hocamız var
Önüne geleni veto ediyor
İçimizden halledicez diyor tam evlatçı
Önüne geleni veto ediyor
İçimizden halledicez diyor tam evlatçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wiel fb'ye geldiyse valencia'da bize gelir.
manu'da düsünülmüyor zaten. müzmin yedek.
wiel fb'ye geldiyse valencia'da bize gelir.
manu'da düsünülmüyor zaten. müzmin yedek.
Yine bilmeden etmeden atip tutuyorsun her zamanki gibi, neresi müzmin yedek Valencia'nin?
Adam gece sezon aylarca sakatti. Sakatligi gectikten sonra yine direkt ilk 11 oynadi her mac sezon sonuna dogru. Bizim macta da tas gibi oynadi, nereye aliyorsun bu adamin düsünülmedigini nereden biliyorsun ? Darmian'i 2 kere cebinden cikartir Valencia.
Valencia'nın durumu gerçekten gizemli, bi gidecek deniyor bi kalacak deniyor, bi haber çıkıyor yok Mourinho satılmasını istemiş, vs. Ama geçen Mourinho düşünmediğim oyunculara hazırlık maçlarında süre vermedim, vermem de demiş haberlerde vardı, Valencia'yı da oynattığına göre kalacak gibi görünüyor sanki. Ayrıca 2-3 milyona vereceklerini de sanmıyorum.
Gerçi Fellaini için de gidecek diye yazıp çiziyor İngiliz gazeteleri. Bilemem. Gazetelerin yalancısıyım.
Yine bilmeden etmeden atip tutuyorsun her zamanki gibi, neresi müzmin yedek Valencia'nin?
Adam gece sezon aylarca sakatti. Sakatligi gectikten sonra yine direkt ilk 11 oynadi her mac sezon sonuna dogru. Bizim macta da tas gibi oynadi, nereye aliyorsun bu adamin düsünülmedigini nereden biliyorsun ? Darmian'i 2 kere cebinden cikartir Valencia.
fazla konusma.
Ne yaparsin küfür mü edersin?
Hep atip tutuyorsun, gercekleri yüzüne vurunca hosuna gitmedi mi? Gece de Tolgayi izledim diyordun milli macta ama adam en son 2011 de milli maca cikmisti.
Adam tas gibi oynadi bizim macta zaten. Dedigin gibi göndermek istediklerini oynatmayacak diyordu adam, mesela Schweinsteiger. Sag bek icin Valencia ve Darmin var ellerinde, ki Valencia'nin asist özelligi de var Darmian o kadar efektif degil ofansif anlamda.
Öyle az paraya birakmazlar Valencia'yi, seneye kontrati bitiyor ama 1 sene daha uzatma opsiyonu var kontratinda. Yerine kimi alsinlar ki. Bence Valencia her türlü Darmian dan daha iyi.