Sağ Bek Sorunu İçimizden Halledilecek!

Tam bir yerli sevici hocamız var

Önüne geleni veto ediyor

İçimizden halledicez diyor tam evlatçı

evlatçı rikenks

wiel fb'ye geldiyse valencia'da bize gelir.

manu'da düsünülmüyor zaten. müzmin yedek.

"Müzmin yedek" geçen sene 15-20 küsür maçta oynadı. Bizim maçta da ilk 11 başladı, 3 tane de asist yaptı maçın adamı seçildi. Düşünülmese Schweinsteiger ve birkaç futbolcuya söylendiği gibi kendisine kulüp bulması söylenirdi, Mourinho "düşünmediğim oyunculara hazırlık maçlarında süre vermedim" demiş evelsi gün. Kesin bilmiyorum tabi ama muhtemelen rotasyon için düşünülüyor sanıyorum yoksa oynatmazdı.

Son düzenleme:
wiel fb'ye geldiyse valencia'da bize gelir.

manu'da düsünülmüyor zaten. müzmin yedek.

Yine bilmeden etmeden atip tutuyorsun her zamanki gibi, neresi müzmin yedek Valencia'nin?

Adam gece sezon aylarca sakatti. Sakatligi gectikten sonra yine direkt ilk 11 oynadi her mac sezon sonuna dogru. Bizim macta da tas gibi oynadi, nereye aliyorsun bu adamin düsünülmedigini nereden biliyorsun ? Darmian'i 2 kere cebinden cikartir Valencia.

Yine bilmeden etmeden atip tutuyorsun her zamanki gibi, neresi müzmin yedek Valencia'nin?

Adam gece sezon aylarca sakatti. Sakatligi gectikten sonra yine direkt ilk 11 oynadi her mac sezon sonuna dogru. Bizim macta da tas gibi oynadi, nereye aliyorsun bu adamin düsünülmedigini nereden biliyorsun ? Darmian'i 2 kere cebinden cikartir Valencia.

Valencia'nın durumu gerçekten gizemli, bi gidecek deniyor bi kalacak deniyor, bi haber çıkıyor yok Mourinho satılmasını istemiş, vs. Ama geçen Mourinho düşünmediğim oyunculara hazırlık maçlarında süre vermedim, vermem de demiş haberlerde vardı, Valencia'yı da oynattığına göre kalacak gibi görünüyor sanki. Ayrıca 2-3 milyona vereceklerini de sanmıyorum.

Gerçi Fellaini için de gidecek diye yazıp çiziyor İngiliz gazeteleri. Bilemem. Gazetelerin yalancısıyım.

Valencia'nın durumu gerçekten gizemli, bi gidecek deniyor bi kalacak deniyor, bi haber çıkıyor yok Mourinho satılmasını istemiş, vs. Ama geçen Mourinho düşünmediğim oyunculara hazırlık maçlarında süre vermedim, vermem de demiş haberlerde vardı, Valencia'yı da oynattığına göre kalacak gibi görünüyor sanki. Ayrıca 2-3 milyona vereceklerini de sanmıyorum.

Gerçi Fellaini için de gidecek diye yazıp çiziyor İngiliz gazeteleri. Bilemem. Gazetelerin yalancısıyım.

Adam tas gibi oynadi bizim macta zaten. Dedigin gibi göndermek istediklerini oynatmayacak diyordu adam, mesela Schweinsteiger. Sag bek icin Valencia ve Darmin var ellerinde, ki Valencia'nin asist özelligi de var Darmian o kadar efektif degil ofansif anlamda.

Öyle az paraya birakmazlar Valencia'yi, seneye kontrati bitiyor ama 1 sene daha uzatma opsiyonu var kontratinda. Yerine kimi alsinlar ki. Bence Valencia her türlü Darmian dan daha iyi.

Hay sizin içinize nasıl bir içse sanarsın barça altyapısı falan konuya giriyosun içeriden halledilecek oyuncuda semih gelde sövme

fazla konusma.

Ya bu çöp semih illa bir yerlerde forma şansı bulmak zorunda mı ? sabriyle buna geçilen kıyak şu takımda kimseye yapılmadı her türlü kadronun içinde tutuldular ama sonuç 0

içimizden halledilecek lafına kılım içimizden halledebilseydik zaten sağ bek sorunu olmazdı

Yönetimin begenmedigi veya almadigi Thomas Meunier PSG de harikalar yaratiyor biz ise Sag bek Semihi oynattirmak istiyoruz.Kafaya bak Allahina

Icimizden hallederiz lafini da Hamza denen hiyara borcluyuz. Cok güzel hallettik gercekten icimizden gecen sezon.

Allahin cezasi herifler.

Adam tas gibi oynadi bizim macta zaten. Dedigin gibi göndermek istediklerini oynatmayacak diyordu adam, mesela Schweinsteiger. Sag bek icin Valencia ve Darmin var ellerinde, ki Valencia'nin asist özelligi de var Darmian o kadar efektif degil ofansif anlamda.

Öyle az paraya birakmazlar Valencia'yi, seneye kontrati bitiyor ama 1 sene daha uzatma opsiyonu var kontratinda. Yerine kimi alsinlar ki. Bence Valencia her türlü Darmian dan daha iyi.

Satabilir ama 3-4 milyona hiç sanmıyorum. Rojo için 12 milyon istiyorlarmış diye okudum.

Ben "devşirme" oyuncuya karşı değilim, en iyi beklerin bazıları (Lahm, Alaba mesela) orta sahadan devşirme.

Son düzenleme:
Içimizden hallederiz Riekerink Riekerinkson

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt