Sağlık Ekibi, Icardi'yi Tedavisi İçin Arjantin'e Gönderdi

Takım zaten 4 gun izinli,kendisi de sakat,ayrica cocuklarini gormesi kadar dogal bir durum da yok. Cocugu olan anlar.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın ülkesine gitmesinin nesi garip geliyor?
ben de anlamadım adamın özel uçak servisi var. 13-14 saatlik yol altı üstü. uzak mesafe de değilki avustralya gibi. ben pandemide günlük 12 saat çalışıyordum haftanın 6 günü. yani 1 mesai saatlik mesafe. teknik olarak italyaya gitmesi ile arjantine gitmesi arasında hiçbir fark yok bizim açımızdan. fark kendi açısından olur 5 gün izni varsa 4 gün izin yapar komple 1 günü yolda geçer totalde. italyaya gitse 5 gün izni varken 4 gün 18 saat gün izin kullanır uçakla toplam yolculuk süresi 6 saati bulur. arjantine git gel mesafe totalde 26-30 saat kadar. izin günü kurtarıyorsa imkanı ve boş zamanı varsa sorun yok.

Adam sakat ve izinli ülkesine gidiyor tatilde insanların ülkesine gittiği gibi. Ben aidiyetin düşük bulmuyorum en son orta saha oynuyordu

ben de anlamadım adamın özel uçak servisi var. 13-14 saatlik yol altı üstü. uzak mesafe de değilki avustralya gibi. ben pandemide günlük 12 saat çalışıyordum haftanın 6 günü. yani 1 mesai saatlik mesafe. teknik olarak italyaya gitmesi ile arjantine gitmesi arasında hiçbir fark yok bizim açımızdan. fark kendi açısından olur 5 gün izni varsa 4 gün izin yapar komple 1 günü yolda geçer totalde. italyaya gitse 5 gün izni varken 4 gün 18 saat gün izin kullanır uçakla toplam yolculuk süresi 6 saati bulur. arjantine git gel mesafe totalde 26-30 saat kadar. izin günü kurtarıyorsa imkanı ve boş zamanı varsa sorun yok.
Hani her şey batar hale geldi insanlara.

2 yıldır düzenli olan şey, işler iyi giderken dikkat çekmiyordu.

Elbette bazı oyuncular daha ayrıcalıklıdır, olmalıdır da ancak forma savaşından tut, maç öncesi ısınmaya çıkan futbolculara kadar her yerde ayrıcalık ve adaletsizlik akıyor kulüpte.

Mesela geçen yıl Icardi, Tete, Zaha, Ziyech, Ndombele gibi isimler yedek olunca hiç ısınmaya çıkmıyordu. Yedek olup ısınmaya çıktığını gördüğüm tek isim Mertens. Onun dışında Eyüp, Efe, Berkan gibi isimler çıkıyor ısınmaya

Muhtemelen ''biraz sabret şu play-off maçlarını oynayalım milli arada gidersin'' demişlerdir. Sakatlıkta tesadüf denk geldi işte. Allah'ın işi

Zaten milli ara takım izinli onun dışında sakatlığından dolayı idmanlarda olamayacak. Ülkesine gitmesinde bana göre bir beis yok. Hatta oyuncuya moralman iyi gelecek ise faydalı bile olur gitmesi.

Ocakda gider malesef. bu beceriksiz yonetim yuzunden kimse kalmaz

Hahahaahah
Dün kim demişti ya acaba arjantine kendi halinde mi bırakılacak yoksa burda cidden tedavi mi olacak diye.

Direkt aklıma o geldi, çok yaşasın hatırlayamadım valla

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam 2 senedir tedavisi için Arjantine gitmiyor mu?
E gidiyor da nooluyor?
Size ne?

Acaba gerçekten sakat mi? Yoksa milli ara ile birleştirip mi gitti? Malum bizim ekip sakatlık konusunda bayaa yalanci
Acaba sakat mi? Bu nasil dusunce yav sen maci izlemedin mi? Resmi duyuru da hangi sakatligi da aciklanmis.

Sakatlığı ne kadar ciddi artık ondan dahi şüphe duymaya başladım. Aklın Arjantin'de ise Arjantin'e transfer ol reyiz.

Takım o kadar rezil bir durumdaki Icardi'ye dahi tahammül etmekte güçlük çekiyorum artık.
kabul et artık!!!

Mr çekilip varsa bir sıkıntı görülüyor zaten. Icardi sakatım ayağı yapıp kaçacak bir karakter değil. Öyle olsa geçen sene ısrarla oynamak istemezdi. Bir an önce iyileşip derbiye yetişir umarım.

Çok değişik taraftar profilimiz var gerçekten.
Burada bunlar yazılıyorsa sosyal medyadaki beyin yoksunları kim bilir ne yazıyordur adamın hesabına. En azından Kerem gibi takmıyor yazılanları.

Geri
Üst Alt