Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
Tedavi için Arjantinin bi altı Hindistan. Adam bildiğin gezmeye gidiyor
Health Care Index by Country 2026
77 Hospital Italiano de Buenos Aires
81 Hospital El Cruce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tedavi için Arjantinin bi altı Hindistan. Adam bildiğin gezmeye gidiyor
Gönderemezler, ıcardi ne isterse o olmuştur. Sezon sonu güzelce vedalaşmak gerekiyor, ilk sezon ki icardi büyük heyecandı ama sonrası kabak tadı verdi
ben de anlamadım adamın özel uçak servisi var. 13-14 saatlik yol altı üstü. uzak mesafe de değilki avustralya gibi. ben pandemide günlük 12 saat çalışıyordum haftanın 6 günü. yani 1 mesai saatlik mesafe. teknik olarak italyaya gitmesi ile arjantine gitmesi arasında hiçbir fark yok bizim açımızdan. fark kendi açısından olur 5 gün izni varsa 4 gün izin yapar komple 1 günü yolda geçer totalde. italyaya gitse 5 gün izni varken 4 gün 18 saat gün izin kullanır uçakla toplam yolculuk süresi 6 saati bulur. arjantine git gel mesafe totalde 26-30 saat kadar. izin günü kurtarıyorsa imkanı ve boş zamanı varsa sorun yok.Adamın ülkesine gitmesinin nesi garip geliyor?
Hani her şey batar hale geldi insanlara.ben de anlamadım adamın özel uçak servisi var. 13-14 saatlik yol altı üstü. uzak mesafe de değilki avustralya gibi. ben pandemide günlük 12 saat çalışıyordum haftanın 6 günü. yani 1 mesai saatlik mesafe. teknik olarak italyaya gitmesi ile arjantine gitmesi arasında hiçbir fark yok bizim açımızdan. fark kendi açısından olur 5 gün izni varsa 4 gün izin yapar komple 1 günü yolda geçer totalde. italyaya gitse 5 gün izni varken 4 gün 18 saat gün izin kullanır uçakla toplam yolculuk süresi 6 saati bulur. arjantine git gel mesafe totalde 26-30 saat kadar. izin günü kurtarıyorsa imkanı ve boş zamanı varsa sorun yok.
Bir bitmediniz beGönderemezler, ıcardi ne isterse o olmuştur. Sezon sonu güzelce vedalaşmak gerekiyor, ilk sezon ki icardi büyük heyecandı ama sonrası kabak tadı verdi
Acaba sakat mi? Bu nasil dusunce yav sen maci izlemedin mi? Resmi duyuru da hangi sakatligi da aciklanmis.Acaba gerçekten sakat mi? Yoksa milli ara ile birleştirip mi gitti? Malum bizim ekip sakatlık konusunda bayaa yalanci
kabul et artık!!!Sakatlığı ne kadar ciddi artık ondan dahi şüphe duymaya başladım. Aklın Arjantin'de ise Arjantin'e transfer ol reyiz.
Takım o kadar rezil bir durumdaki Icardi'ye dahi tahammül etmekte güçlük çekiyorum artık.