GSC Haber Sağlık Raporu: Álvaro Morata

işbilmezin burada bile şansı yaver gitti. Rize ve fener maçlarına çift santrafor çıkıp mancınıkball oynatmaya devam edecekti ve madara olacaktı. En azından şimdi modern futbola benzer bir şey oynatır tek santrafor ve kalabalık orta sahalar ile maçlara çıkarak

Şimdi utanmadan Alkmaar maçına Osimhen ile çıkar hocamız.
Zaten zora giren Şampiyonluğu Osimhen’i de kaybedersek kesin veririz.

işbilmezin burada bile şansı yaver gitti. Rize ve fener maçlarına çift santrafor çıkıp mancınıkball oynatmaya devam edecekti ve madara olacaktı. En azından şimdi modern futbola benzer bir şey oynatır tek santrafor ve kalabalık orta sahalar ile maçlara çıkarak

Bundan ders çıkaracağını sanmam Rize maçında yine Berkan oynar

iyi antreman yapilmiyor, arti sacma oyunumuz son zamanlarda sakatlik sorunlar fazla olmaya basladi, hocaya sorsan zemin veya futbolcular yeterince kendine bakmiyor der

Strain o üç kelimeyide kapsayan bir sakatlık terimi mi yav - zorlanma diye biliyorum ama o "yırtık" kelimesi kara bulut gibi.

50de 10 kişi kalınca oyundan alıp otobüsü çekmeyi kendi egosuna yediremediği için hoca şimdi BAY'a yüklenecek "biyonik evladım" diye .

15 yaşında CManager oynarken biz bile velet halimizde şunları yapardık.

Adam orta saha sevmiyor. kalabalik orta saha ile oynayacağını sanmiyorum

Morata'dan bağımsız sezon başında demiştim hiç bir takım bu kadar koş koş koş dayanamaz tüm sezon. Bu kadar sakatlık olması normal, her maç hurda hücum sonra hurra defans koşusu. Dünyanın en atletik takımı bile dayanamaz buna.

Hocanın bu kafa yapısı çok sıkıntılı.

yazık oldu

frankowski lemina ile 352 iyi olacaktı sanki

Morata'dan bağımsız sezon başında demiştim hiç bir takım bu kadar koş koş koş dayanamaz tüm sezon. Bu kadar sakatlık olması normal, her maç hurda hücum sonra hurra defans koşusu. Dünyanın en atletik takımı bile dayanamaz buna.

Hocanın bu kafa yapısı çok sıkıntılı.
Takim kosu mesafesi çok düşük ana anlık pres yapma çabası futbolcuları zorluyor. Toplu halde pres yapmıyoruz zaten

yazık oldu

frankowski lemina ile 352 iyi olacaktı sanki
BAY'ı forvet arkası gibi oynatacak / ya da yunus

ama hocayı tanıyoruz artık...morata sakatlandı 110 dakika mertens oynatır. (maçtan 20 dakika öncede boş sahada depar at der)

ama hocayı tanıyoruz artık...morata sakatlandı 110 dakika mertens oynatır. (maçtan 20 dakika öncede boş sahada depar at der)

muslera cuesta sanchez apo torreira sara leminayı frankowski sallai barış osimhen

mertens fiziken gitmiyor artık
yunusu o bölgeye cekmesi lazım ki ilk fener macında bilinçli yada bilinçsiz bunu yaparak basarılı olmustu birdahada hiç dusunmedı bunu

mertensi birsüre parcalı oynatması lazım yada 1-2 mac dinlenmesi

6 hafta yok ama 1 haftaya dönebilir de belli olmaz

Bize gelende, gidende sakatlaniyor 3-5-2 saldır Galatasaray lets go taktiginde. Özellikle aklıyla oynayan oyuncular gidiyor. İstisnai olanlar ise çok kosmayan Kaan, apo. Yakup, yunus, icardi, morata, osimhen, bir dönem sara..sıradaki kim acaba

Şampiyonluğu alabilecek ön tarafta akıl,kalite koyabilecek adam gitti valla sokayım böyle hayata cidden

Geri
Üst Alt