Mustafa Arpaç
Tecrübeli Üye
- 17 Nisan 2014
- 6.118
- 3.317
- 1.048
Mertensi doya doya 90 dk sahada tutabilir artık Okan hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasat bir hoca ayrıca. Gördüğünü wnlamayan biri. Kaanin sarısı var adamı en calimci herifin karsisina koydu. Ayağımizdaki pranga kendisiCahil bir hocan olursa bunlar normal
Moratayı hiç beğenmem, ancak kutucu ile moratayı bir tutmak da akıl tutulması… beli dahi dönemeyen, tek alameti farikası şut çekmek olan kutucuyu morataya tercih etmek… Buda bir fikir mi şimdi?Gecmis olsun. Ama uzuldum diyemem. Kutucu oynayacak cunku. Kutucu oynamali derbide. Avrupa defteri kapandi zaten
Moratayı hiç beğenmem, ancak kutucu ile moratayı bir tutmak da akıl tutulması… beli dahi dönemeyen, tek alameti farikası şut çekmek olan kutucuyu morataya tercih etmek… Buda bir fikir mi şimdi?
Bence öyle değil renkdaş. Okan Hoca Morata, Barış ve Mertens'e Alkmaar kalesi önünde sürekli pres yaptırdı. Adamlar üçgen yapıp hızlı paslarla presi kolayca kırdı ama bunu biz gördük Okan göremedi. Yani daha maçın ilk çeğreğinde sistem çökmüştü zaten ama malesef hoca yine oyunu okuyamadı.12 kişi oynasak o maçta yine 4-5 yiyecektik skoru tutabilecek bir kadro yok skor tutman için tekniği yüksek baskıyı kaldırabilen oyunculardan oluşması lazım bizdekiler daha yanındakine pas veremiyor yani değişen bir şey olmazdı.
Morata, Sara bunlar çıkıp Efe + Berat filan girebilirdi.
Buna gerçekten memnun oldum.. kutucuyu morataya tercih eden adama normal gelseydim sorunun arardım kendimde…Senin yazdiklarin da benim icin akil tutulmasi kardesim
Tüm mesele de bu; teknik ekip yetersiz ve oynanan oyun facia geliyor diye haykırırken, hocanın inatla aynı oyunu devam ettirmesi.. son Avrupa maçlarının hepsinde de aynı hataya düştü..Bence öyle değil renkdaş. Okan Hoca Morata, Barış ve Mertens'e Alkmaar kalesi önünde sürekli pres yaptırdı. Adamlar üçgen yapıp hızlı paslarla presi kolayca kırdı ama bunu biz gördük Okan göremedi. Yani daha maçın ilk çeğreğinde sistem çökmüştü zaten ama malesef hoca yine oyunu okuyamadı.
Maç 2 - 1 olduğunda adamların farka hideceği çok net belliydi. Apo 3 tane %100 lük golü çıkardı. Poku denen şaşkının da en az 3 golü olacakken o da atamadı. Maç farka gidiyorum diye bağırıyordu. Burada sorun futbolcu seçimi değil saha yerleşimi ve taktik stratejiydi.
Maç 2 - 1 olunca ve fark yiyeceğimiz aşikarken defansı 5 leyip öndeki pres yapan 3 lüyü de ortasahaya çekmeliydi. Yani bize otobüs çeken anadolu takımı sistemiyle geriye yığılıp maçı kitleyip, kestiğimiz toplarda da Morata değil Barış ile kontra aramalıydık. Bunu takımın başında Hikmet Karaman bile olsa görür yapardı, Okan bey 90 dk prese devam deyip yedirdikçe yedirdi.
Farioli ister misin reis?Vasat bir hoca ayrıca. Gördüğünü wnlamayan biri. Kaanin sarısı var adamı en calimci herifin karsisina koydu. Ayağımizdaki pranga kendisi
Ben halı saha haricinde futbol oynamamış yalnızca sıkı bir Galatasaray taraftarı, iyi bir futbol izleyicisiyim. Okan Hoca ligimizde başarılı ligi çözmüş bir hocadır kabul. Fakat bu bir Fenerli için gayet yeterliyken bir Galatasaray taraftarı için yetersizdir. Bizim için ilk öncelik Avrupa'dır. Bizim için başarılı hoca ligde şampiyon olup Avrupa'da da ses getirmelidir. Bizi böyle alıştırdılar.Tüm mesele de bu; teknik ekip yetersiz ve oynanan oyun facia geliyor diye haykırırken, hocanın inatla aynı oyunu devam ettirmesi.. son Avrupa maçlarının hepsinde de aynı hataya düştü..
Farioli ister misin reis?