Sağlık Raporu: Lemina

Lemina bu mac sakatlamasa bundan sonraki süreçteki zor maçlarda mutlaka sakatlanirdi hatta fener maçı içinde bile adalesi gidebilirdi..Bu sezon toplasan 12-13 maça cıktı ve bu maçların 5 tanesinde sakatlanıp cıktı maalesef..Neredeyse 3 maçta 1'e denk geliyor...
Lemina bence melo'da dahil ülkeye gelmiş mevkisininin en iyi adamı.. Ama sakatlığa çok açık ve o yüzden burada..
Büyük ihtimal sivas maçıyla döner ama gözüken o ki sezon sonuna kadar o adale bir kere daha gider ve biz yine önemli bir mac arifesı böyle ortada kalırız...

3-5-2 oynanabilir mi bilmiyorum içerideki PSG ve Real maçları hiç de fena değildi ligin ilk yarısındaki leş futbola göre.

Lemina bu mac sakatlamasa bundan sonraki süreçteki zor maçlarda mutlaka sakatlanirdi hatta fener maçı içinde bile adalesi gidebilirdi..Bu sezon toplasan 12-13 maça cıktı ve bu maçların 5 tanesinde sakatlanıp cıktı maalesef..Neredeyse 3 maçta 1'e denk geliyor...
Lemina bence melo'da dahil ülkeye gelmiş mevkisininin en iyi adamı.. Ama sakatlığa çok açık ve o yüzden burada..
Büyük ihtimal sivas maçıyla döner ama gözüken o ki sezon sonuna kadar o adale bir kere daha gider ve biz yine önemli bir mac arifesı böyle ortada kalırız...
Oyun tarzıyla da alakalı. Bir defansif orta saha oyuncusu için, hem top kaybı, hem sakatlık açısından aşırı 'davetkar' bir tarzı var. Ceza alanının önünde topu kapıp bir rakip oyuncuya da temiz çalım atmış, bomboş durumda arkadaşı varken çok riskli bir çalım daha atmaya kalkıp top kaybı yapabiliyor. Çevre kontrolü bakımından yetersizliği sebebiyle çok fazla top kaybı yapıyor zaten...Mevki olarak arada kalmış bir futbolcu; 6 için fazlaca riskli oynuyor, 8 için yeterince çabuk ve iş bitirici değil. Elimizdekilerin en iyisi olması ve takım için canını dişine takması takdir edilir, ayrı konu...

Lemina gerek fiziğiyle gerek çabuklığuyla ve tekniğiyle her ama her takımda oynar ki oynamış da. Ama iyi bir premier lig takımında değil biz de oynuyorsa bu adam sık sakatlanıyor güvenilmez demektir artık bunun lamı cimi yok. Haa kiralık yine olur ama para verilmez.

Bu adam 1 sene top oynamadı kendi takiminda kampa dahi goturulmedi fiziken hiç hazır değildi
Keşke bilip.bilmeden ahkam kesilmese

Bu adam 1 sene top oynamadı kendi takiminda kampa dahi goturulmedi fiziken hiç hazır değildi
Keşke bilip.bilmeden ahkam kesilmese
Üzerime alınmadım, orta sahanın en iyisi diyorum zaten. Ancak o vakit şöyle bir çıkarsama yapılabilir; sezon sonunda bile hala bu mazeret öne sürülecekse, bonservisiyle yahut kiralık fark etmez, önceki takımında yeterince maç oynamamış hiçbir futbolcu transfer edilmemelidir. Ne dersin?..

Bu hafta zaten kayıp olacaktı bizim için .
İnşallah diğer haftalara sağlam şekilde döner.

Lemina yoksa 4-3-3 oynamaliyiz Ahmet Çalık defansa Donk ortaya 3 orta saha ile oynamaliyiz bu takımın orta sahası 60. Dakikadan sonra bitiyor

Üzerime alınmadım, orta sahanın en iyisi diyorum zaten. Ancak o vakit şöyle bir çıkarsama yapılabilir; sezon sonunda bile hala bu mazeret öne sürülecekse, bonservisiyle yahut kiralık fark etmez, önceki takımında yeterince maç oynamamış hiçbir futbolcu transfer edilmemelidir. Ne dersin?..
Tabiki doğru burada yanlış ve suçlu olan teknik ekiptir aldığımız oyuncuların çoğu ya takımların kadro dışı bıraktığı yada kampa.bile.goturmedigi adamlar
Yada bunları bile.bile riski göze aldılar
Çünkü onca zaman maç oynamamış kamp bile görmemiş adam sakatlanir adı Messi bile olsa
Lemina müzmin sakat değil bu arada bonservisi keşke alinabilse bu adam bizde şu an yarı gücüyle anca oynuyor

Tabiki doğru burada yanlış ve suçlu olan teknik ekiptir aldığımız oyuncuların çoğu ya takımların kadro dışı bıraktığı yada kampa.bile.goturmedigi adamlar
Yada bunları bile.bile riski göze aldılar
Çünkü onca zaman maç oynamamış kamp bile görmemiş adam sakatlanir adı Messi bile olsa
Lemina müzmin sakat değil bu arada bonservisi keşke alinabilse bu adam bizde şu an yarı gücüyle anca oynuyor
Yine hayıflanmadan edemeyeceğim. Hazır gelip muhteşem başlayan Nzonzi' yi değerlendirebildik mi?..Dökülen takımda içimi ferahlatan tek futbolcuyken, saçma sapan bir kararla takımdan kesildi, o da saldı sonrasında. Şu anda Seri yerine ilk geldiğindeki haliyle o olsa, Lemina' nın yokluğu bu denli önemli olmazdı...

Yahu Hersey fiyasko. Gecen Sorloth'u Elmander onermis, onu gordum daha da dellendim. Madem Vedat'i istiyordun neden Cagne'ye 13 milyon verdirecegine devre arasi 5 6 milyona Vedat'i almadin? Arkadas kadro planlamasi rezalet. 15 16 yabanci var ama Lemina'nin Seri'nin filan alternatifi yok

Terime transfer yaptirtmiyacaksin, adam transferden anlamiyor.

Geri
Üst Alt