Sağlık Raporu: Lemina

Orta saha da bu adamın götünün çıktığını herkes görmüşken sayın Terim göremedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futboldan ve insan sagligindan kebaptan anladigi kadar anlamayan teknik ekibe selam olsun. Israrla soyluyorum, Falcao'ya da kizmayin. Suc FT ve adamlarinin. Sampiyonluk icin yuzde 5 sansimiz varsa o da gitti simdi.

Hedef şaşırtma olabilir. Son güne kadar bekleyelim
Insallah ya, dun videoda bildigin hizli hizli yuruyordu. Sicakken belki cok hissetmiyordu. Birinde macta sag ust bacagima diz yemistim, o anda agridi ama maca devam etmistim. Aksama topallamaya, sabaha da 1 hafta koltuk degnegi kullandim.
Ciktigi ve yurudugu anda 30 dakika gecse birseyler hissetmesi lazim.

kiralık adam iğne basıp neden oynasın ?
daha da kötü olur bu riske ne topçu ne kulüp kolay kolay girer.
yere göğe sığdıramadıkları kebapçı amca sorumludur.
kıytırık teneke kupası maçları daha önemli tabi.
herif kafada kadıköyü bitirmiş aklına geldi mi acaba ?.
günlük yufka açar işi budur .

kiralık adam iğne basıp neden oynasın ?
daha da kötü olur bu riske ne topçu ne kulüp kolay kolay girer.
yere göğe sığdıramadıkları kebapçı amca sorumludur.
kıytırık teneke kupası maçları daha önemli tabi.
herif kafada kadıköyü bitirmiş aklına geldi mi acaba ?.
günlük yufka açar işi budur .

kebapçı amca kim olm

sahada lemina'nın ciğeri patladığı halde onu değiştirmeyen aylardır topçusunun kondüsyonunu bilmeyen derbide en büyük kozumuzu mahveden adam olm.

kebapçı amca ha. ne bu üstün zekalılar enstitüsünü birincilikle bitirmeni sağlayan en yaratıcı kelime grubu falan mı? muazzam.

Hic yan cizmeye gerek yok. Takimi da, Lemina'yi da Terim bitirmistir. Hali saha takimlari bile Terim den daha düzenli oyun kurgusu var. Hicbir oyun plani olmaksizin deli gibi topun pesinden kosup duruyoruz. Zaten berbat calistirilmis takim haddiden fazla efor sarfedince oyuncular patir patir sakatlaniyor. Bu isler gonul bagi ile, kiyak ve torpil ile yurumez artik. Sezon sonu ilk yapmamiz gereken teknik ekibi komple degistirip profesyonel bir sistem kurmak.

Yapilan komisyon transferleri yuzunden transfer yapamiyoruz. Takima takviye konusunda elimiz kolumuz bagli. Bari elindeki malzemeyi en verimli sekilde kullanabilecek bir ekip getirelim de biraz futbol izleyelim. Bu isler ocak basi kebap zihniyetiyle yurumez artik. Avrupa'da rezil durumda olmamiz bunun gostergesi. Bu kafadaki adamlarla yarismaci bir takim olma ihtimalimiz yok.

Olay kupa macinda Lemenayi da oynatip oynatmamak degil.Olay defansa yardima gelmeyen Feg ve Seri'ye 90 dk katlanmak.Bu adamlar basmadigi icin adam her yere yetismeye calisirken zorlandi bu adaleler.Mac az kalsin yine gidiyordu orta sahaya takviye almak varken biz gittik bitik Falcao'yu aldik.Ayrica Falcao oynayabiliyo
rsa bu Andone neden oynamiyor?Oynamayacaksa neden dondurmadik sozlesmesini?Hic degilse orjinal sol bek olan Nagatamo kalirdi orda.Acikcasi sol bek poziyonunu ne Omer ne de Linnes Nagatamo kadar yapamaz.

Lemina Melo aynı anda oynayıp Hagi futbola dönse bu federasyon ve hakemler varken zaten orada kazanmak imkansız, ondan biyütmemek lazım.

Geri
Üst Alt