Sağlık Raporu | Mauro Icardi

A+ takımlarda oynamama sebebi buymuş hadi ya.

O zaman A+ oyuncu maaşı net 10 milyon euro da almayacak.

Alıyorsa da ske ske dikkat edecek özel hayatına, kendine iyi bakacak. Sakatlık öncesi de Kopenhag stoperlerine karşı yerlerde sürünüyordu.

2.5 aydır da bir cacık oynadığı yok, neyin riskini aldıysak gören de bir bok oldu sanır. Şimdi de yollarız nasılsa 10 gün daha yok 8inde tatil yapsın.

A+ takımlarda oynamama sebebi buymuş hadi ya.

O zaman A+ oyuncu maaşı net 10 milyon euro da almayacak.

Alıyorsa da ske ske dikkat edecek özel hayatına, kendine iyi bakacak. Sakatlık öncesi de Kopenhag stoperlerine karşı yerlerde sürünüyordu.

2.5 aydır da bir cacık oynadığı yok, neyin riskini aldıysak gören de bir bok oldu sanır. Şimdi de yollarız nasılsa 10 gün daha yok 8inde tatil yapsın.
10 mılyona fatih terımın yunanlı herifini alırım

Ayağı iyileşir

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah kahretsin cidden ya. Icardimiz can damarımız. Geçmiş olsun Dünyanın en iyisi Mauro İcardi. Çok üzgünüm umarım tez zamanda iyileşir. Bu kırığı ortaya çıkaran Djiku ceza bile almadı şaka gibi bir ülkedeyiz yemin ediyorum
u1wxn8.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetimin en büyük sorunu iletisimsizlik, inanilmaz derecede kötuler bu konuda. Kimse birsey bilmiyor havada onca dedikodu dolaniyor, simdi yüzünde kirik belirli bir süre yok deniliyor, yüzünde kirik olan adam neden Super Kupa icin takimda bulundu? Bilmedimiz cok seyler dönüyoe heralde arka planda

Bu yönetimin en büyük sorunu iletisimsizlik, inanilmaz derecede kötuler bu konuda. Kimse birsey bilmiyor havada onca dedikodu dolaniyor, simdi yüzünde kirik belirli bir süre yok deniliyor, yüzünde kirik olan adam neden Super Kupa icin takimda bulundu? Bilmedimiz cok seyler dönüyoe heralde arka planda

Oynamicakmis o mac takima destek olma amacli gitmis orda olmak istemis, rodopun demesi bu

Oynamicakmis o mac takima destek olma amacli gitmis orda olmak istemis, rodopun demesi bu

Tüm ailesiyle mi ? Maskeli idmandaydı adam o hafta boyunca. Ayrıca kamp kadrosundaydı adı. Renkdaş bana mantıklı gelmiyor. Hayır foruma yeni girdim öğleden sonra. Bu başlığı gördüm kimse de ilk sayfalarda dememiş ne iş diye. Abi adam gayet oynatılacaktı. Benim şüphelerim bu sürede kendine bakmadığı ya da başka bir problem maddi olur, olur da olur. Bilmiyorum ve taraftar olarak bilmek hakkımız çünkü iti futbol izlemek istiyoruz yürüyen topçu değil.

Sizin yapacağınız işin…

Zaha veya Mertens ile Sahte forvet oynamalı.

Maça bak Barış sağ bek oynayabilir, sol bek oynayabilir, sağ açık oynayabilir, forvet oynayabilir.

Böyle değişik futbolcu görmedim, bilmiyorum. Sahada sadece yürüyebilir ve topa bile vuramaz durumda iken bile her maçı tamamlamak istedi, elinden gelebileni de yapmaya çalıştı. Bu noktada hocanın güvendiği adamlara biraz tavizkar davrandığı da açık artık; adamın ayaklarının gitmediğini görüyorsun, çıkarıp sırasını bekleyeni alsana oyuna...Aynı şekilde geçen yıl olmayan zorlu Avrupa maçları varken gitmek isteyen oyuncuları derhal paketlemesi de başka bir tavizkar tutum oldu; Terim' in İsmail' e güvenip Okan Koçuk' u göndermesinin bir benzeri. Hadi kanat rotasyonu şişkin olduğu için Yunus' u anlarım, Emin ve Berkan elde tutulmalıydı bir şekilde. Şimdi idareten birilerini almak istesen onlardan daha iyisini nereden bulacaksın?..

ulan sana dedik di mi dedik! rize, kasımpaşa maçlarında oynama. sen oynamasan da o şekil biterdi o maçlar! şimdi sana öyle bir şey derdim ki bann almaya değmez

halil oynasin bi zahmet 2 top dagitsa yeter.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi yüz sakatlığı olan insan neden uzun yol tatile gider? Neden orda hareketli şekilde yaşar. 1 hafta boyunca dubaiden foto paylaştı. Galatasaray futbol takımında Ciddi disiplin sorunu var. Icardi de olsa olmaz. Ben devlet memuru olarak rapor alıp tatil fotosu atsam soruşturma yerim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi yüz sakatlığı olan insan neden uzun yol tatile gider? Neden orda hareketli şekilde yaşar. 1 hafta boyunca dubaiden foto paylaştı. Galatasaray futbol takımında Ciddi disiplin sorunu var. Icardi de olsa olmaz. Ben devlet memuru olarak rapor alıp tatil fotosu atsam soruşturma yerim.

Adamın yüzü alçıya alınmamış ki neden hayatını yaşamasın. Maç sırasında yüzüne darbe alma ihtimali var diye saklıyorlar üstüne bir de ayak sakatlığı var. Tam iyileşsin diye dinlendirdiler, istese yine oynardı

Adamın yüzü alçıya alınmamış ki neden hayatını yaşamasın. Maç sırasında yüzüne darbe alma ihtimali var diye saklıyorlar üstüne bir de ayak sakatlığı var. Tam iyileşsin diye dinlendirdiler, istese yine oynardı
Icardi savunulacak bir yönü yok şu an. Ben Galatasaray taraftarıyım. Icardi gelir gider biz kalırız. Kendine gelmesi lazım artık. Yüz sakatlığı kör olma seviyesinde deniyorsa uçak basıncı bile tetikler her şeyi. Doktorum bu arada, yani tıbbi bilgim de var. Madem söylenen rapor kadar ciddi ise hareketli hayat da risk.

Icardi savunulacak bir yönü yok şu an. Ben Galatasaray taraftarıyım. Icardi gelir gider biz kalırız. Kendine gelmesi lazım artık. Yüz sakatlığı kör olma seviyesinde deniyorsa uçak basıncı bile tetikler her şeyi. Doktorum bu arada, yani tıbbi bilgim de var. Madem söylenen rapor kadar ciddi ise hareketli hayat da risk.

Bu kadar riskse neden Arabistan'a götürüldü? Bu da ayrı bir soru işareti değil mi hocam?

Ciddi birşey olsaydı zaten hemen sonrasında kupa maçına götürüp oynatmak istemezlerdi. Yüz ve ayak sakatlığı tam iyileşsin diye dinlendirdiklerini tahmin etmek zor değil, çünkü bu şekilde oynayınca zaten formu düşük oluyor bir de tam iyileşemiyor

icardi olayında ben 8jk macından itibaren kulubun ve hocanın hatası oldugunu dusunuyorum net olarak hatta sürecte kendi götlerini kurtarmak icin icardiyi kaldı ihale

lakin icardi de bunu suistimal eder tedavi olmak yerıne italyaya filan giderse işler karışır

Geri
Üst Alt