Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Bu sakatlığı İbrahimovic bile yaşadı. O ayı gibi olup sıçtığı boka kadar kendine dikkat eden Ibrahimovic. sırf sallamak için yazıyorsun
Olur mu hiç şanssız bir sakatlığı illa bir şeylere bağlayacak ve nefretlerini akıtacaklar. Bir çok sporcu var ters basıp bu sakatlığı yaşayan ama sallamaları lazım ya o yüzden zorla bir şey bulacaklar.

Olur mu hiç şanssız bir sakatlığı illa bir şeylere bağlayacak ve nefretlerini akıtacaklar. Bir çok sporcu var ters basıp bu sakatlığı yaşayan ama sallamaları lazım ya o yüzden zorla bir şey bulacaklar.
şimdi baktım geçen sene militao ve wesley fofana yaşamış. kendilerine bakmıyorlardır.

Sanki bir yakınımın başına bi şey gelmiş gibi hissediyorum sabahtan beri.

Bu konuda da yalnız değilim eminim ki. Bu denli derin etki bırakan bir futbolcu için hala muhtelif yerlerde iyi oldu diye yazan vs görüyorum.

Tek kelime ile üzücü

Zaha-Zaniolo başlıklarını ilk kim aktive edecek bakalım :)

Kariyeri bitti, bidaha oynayamaz vs yorumlar biraz abartili degil mi

Agir sakatlik evet ama geri dönmsi neden bu kadar imkansiz gözüyle bakanlar var

Zor, cok calismali bu sakatligi atlatmak icin ama ne futbolcular geri döndü, kral bunu basaracakdir

Yalandan çıkmak için yattı dedik adam bağları koparmış. Piskoloji iyi olmayınca her şeyi olumsuz etkiliyor. Şimdi sakat adama her ay 1 m euro öde.

Büyük bir kayıp. Sadece forvet değil takımın saha içi-dışı liderini ve aura kaynağını kaybettik. Sezona mal olmaz umarım. Osimen de sakatlanırsa ya da giderse hiç şansımız kalmaz.

Bir futbolcudan ziyade böyle bir büyük karakteri kaybetmek çok çok kötü oldu.

Futbol hayatı bitti gibi yorumlar çok abartı. Kendine bakarsa buan daha iyi şekilde dönecektir önümüzdeki sezon.

En azından devre arasına sözleşmesini dondurup, onun yerini doldurmayacak olsa bile bir forvet şart oldu. Batshuayi'ye güvenerek yola çıkamazsın sezonun geri kalan kısmında.

Dün çıksın çıksın diye bağıranlar(kötü diye diye durmadınız) buyrun kına yakın.

birebir aynı süreci yaşadım dizimi parçalayarak - sezonu geç, o süreçte kaybedeceği kas kütlesi - tekrar form bulması - özgüvenle harket etme zor (vücut bacağına verdiğin komutu reddediyor korku ve tedirginlik oluyor genelde sokamıyorsun bacağını ya da ekstra adım atmaya çekiniyorsun)

5inci yıldız serüvenindeki varlığı biti - inşallah kutlamalarda olur anca. önümüzdeki sezona kadar görmeyiz %90.

Millet El Nesyri gibi eşeğe 20m euro veriyo İcardi gibi bir ikona verilen paraya pula acınmaz. İşin maddiyatını vs düşünmenin bir anlamı yok harcanan paradan çok daha fazlasını hem saha içinde hem saha dışında katkı olarak vermiştir İcardi. Seneye mental ve fiziksel olarak toparlamış halini göreceğiz insallah.

Geri
Üst Alt