Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.937
- 95.010
- 4.978
ehe laf sokuyor bir de zeki bebeÇingene![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ehe laf sokuyor bir de zeki bebeÇingene![]()
Çingeneehe laf sokuyor bir de zeki bebe
ai ye bağladı hadi görüşürüz.Çingene![]()
Olur mu hiç şanssız bir sakatlığı illa bir şeylere bağlayacak ve nefretlerini akıtacaklar. Bir çok sporcu var ters basıp bu sakatlığı yaşayan ama sallamaları lazım ya o yüzden zorla bir şey bulacaklar.Bu sakatlığı İbrahimovic bile yaşadı. O ayı gibi olup sıçtığı boka kadar kendine dikkat eden Ibrahimovic. sırf sallamak için yazıyorsun
şimdi baktım geçen sene militao ve wesley fofana yaşamış. kendilerine bakmıyorlardır.Olur mu hiç şanssız bir sakatlığı illa bir şeylere bağlayacak ve nefretlerini akıtacaklar. Bir çok sporcu var ters basıp bu sakatlığı yaşayan ama sallamaları lazım ya o yüzden zorla bir şey bulacaklar.
Hah şöyle kafana vura vura efendi olacaksınai ye bağladı hadi görüşürüz.
he he git kendini tatmin et şimdi ters basmayı kendine bakmamaya bağlayıp nefretimi kustum diye 2 postaHah şöyle kafana vura vura efendi olacaksın![]()
şimdi baktım geçen sene militao ve wesley fofana yaşamış. kendilerine bakmıyorlardır.
Tamamen şanssız bir sakatlık işte. Ama bildiğin irinlerini akıtmak için kendileri uyduruyor bir şeyler.
Story'sine sakin bakma simdi baktim daha kotu oldum.üzüntüsü yeni yeni geliyor ya :'(