Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Emin misiniz sezonu kapadigina?
sporcu adam tabii normal insana göre aha çabuk recover eder ama verimli top onaması pek mümkün değil - zorlarsa tam güçlendirmeden etmeden daha beter hasar verme riski var dizine .

çok çok belki sezon sonuna doğru anlamsız maç olursa taraftar önüne çıkmak için bir şeyler olabilir kısa süreli.

berbat bir şey yani.

Maç kazandık ama kazanmanın hiçbir anlam ifade etmediği gün oluyor öyle bir kayıp verdik ki yemişim galibiyeti diyesim geliyor.

bu sakatlıgın sebebi antremanlarda iyi hazırlanmaması ve sosyal hayatından dolayı kendisine bakmaması.,

osimhen yada batshuayi bunu yaşamazdı çükü adamlar kemik gibi diri ve güçlü.

maalesef icardi sadece sahada yürüyordu.

şimdi gelip burada kına yakın falan demiştler. birinin sakatlanmasına elbette sevinmeyiz.

sezon sonu iyileşeceği için talipleri de oldukça azalacaktır. umarım hızlıca iyileşir ve sezon sonunda herkes yoluna bakar. devre arasında da lisansı çıkarılmaz muhtemelen yerine forvet alınır.

bu sakatligin kendine bakmayla alakasi yok

Osterwolde kendine bakmadığı için mi yırttı bağları yani

Adam hem yengeden ayrıldı hemde sakatlandı sezon kapadı istanbulda yalnız ailesi yok psikolojiyi düşünebiliyor musunuz?

beceriksiz yönetim ve onun torpilli beceriksiz saha sorumlusu olan herif unutulmasın.

Sabahtan beri kendime gelemedim ya.

Bu adamı canlı canlı izliyoruz 2.5 senedir ve farkında değiliz.

Muslera’nın farkında olmadığımız gibi. Umarım sezon içinde dönüp şarkısını çaldırabilir

O kadar üzgünümki ne diyeceğimi bilemiyorum çok geçmiş olsun kral! Off of

Geri
Üst Alt