Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Seneye gol kralı olur yine

Fiziksel üstünlüğü ile oynayan yada hızı ile fark yaratan bir oyuncu olmadığından. Bu sakatlıktan sonra iyi dönemez yorumları ezbere yorumlar gibi geliyor bana. Sezonu kapatması çok kötü oldu, kendisinin oyun aklı ve zakasını arayacağız bir çok maçta.
Aynen ya sanırsın at gibi kosuyo adam

hiçbir boka yaramayacak uefa macları ve hoca yuzunden en önemli oyuncumuz gitti

bu uefa sacmalıgı sürdükçe ligtede zorlanacaz

geçmiş olsun kral 4 2 3 1den başka bişey oynanmaz artık heyecan vermişti 3lü açıkcası

Çok üzüldüm, dünkü galibiyetin sevincini bile yaşayamadık, çok yazık oldu

Ulan keşke maçı kaybetseydik de şu sakatlık olmasaydı...

Elestirmek gerekirse kaynı gibi agir fiziksel olarak yeterince calismiyor 2 senedir durum böyle.

Osimhen gelmemis olsaydi sakatlanmazdi bu arada rekabet ortami olusunca mecburen kendini fazla kasti. Gecmis olsun yani bizde bedava oynamiyor bu profesyonelligi hic birsekilde elden birakmamasi lazim.

Bunu soyluyorum cunku bir darbeye dayali sakatlanma degil yani macta uzun top atilinca bile kosamiyor bu beni uzuyor.

Yine de biz problem cozmede basariliyiz ins. Icardi de daha guclu bir sekilde döner.

Dakika 60'ta oyundan çıkması gerekiyordu. Yoruldu ve ilk yarıda da darbe almıştı. Skor zaten 3-1 olmuş çıkart Samsun maçına sakla işte. Okan'a acı bir ders oldu ama ilk maçta yine aynısını yapacağına eminim.

ilk çapraz bağ ameliyatı mı bilmiyorum ama muhtemelen kariyeri bitti bu yaştan sonra dönemez kolay kolay arjantin yolcusu kalmasın maalesef..

Geri
Üst Alt