Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Beklenenden erken döner, Mart bile olabilir. Anasını sattığımın İngilizleri bile bunların kaç forveti var muhabbeti yaptı, göze geldi as forvetimiz. Antrenman tipi ve berbat zeminimizin bu sakatlıkta payı var mı analiz edilmeli mutlaka.

Hocam israrla niye cikarmiyosun Allah askina? Elinde Icardi var, onu olabildiğince verimli ve dikkatli kullanman gerekiyor. 50 60 dakika oynamasi yeterliydi maclarda. Ayni sey Mertens icin de gecerli. Bir yerde patlayacagi belliydi.

Dünkü hâlinden belliydi ağır bir sakatlık olduğu.

Büyük geçmiş olsun.

Okan hoca Osimhen'i değil de Icardi'yi çıkarsaydı bu sakatlık yaşanmayacaktı belki de.

Geçmiş olsun. Her şey üst üste geldi. Ah be Kral

kupayı alamıyacaz bu net

para desen para vermiyor

o yuzden tamamen sacmalık show macları bizim icin 5.yıldız daha önemli

şu kupada yarı final bile yapsan ne icardiden ne 5.yıldızdan önemli degil

maalesef gercek bu
Acayip bir insansin dostum ne diyeyim ki boyle futbol bakisi olan insan nasil Galatasarayli olmus enteresan.

Ters bastı ayağını ne alakası var yahu. Sürekli hocaya sallamak için de zorlamayın artık.
cıkarması lazımdı hasan ilk cıkması gereken adamdı icardi al onun yerıne batsı

işte cıkaramadıgı adamı komple kapattı ki bunu her macta yapıyordu 1.sorumlu okan hoca

bitik gücsüz haldeki adamı her mac zorluyordu

Çok geçmis olsun kral. Çok üzüldüm.Soylemeye dilim varmiyo ama bizdeki kariyeri bitmis olabilir.Boyle bitmesin lan

Çok üzücü, kötü oldu bu.

Bir daha geri toparlaması zor olur.
Çok canım sıkıldı.

Tum maci izleyenler ıcardi cikmali diyordu, okan hoca çok yanlış yaptı oyunda tutarak. Cok talihsiz oldu gerçekten. Çalışma azmi düşük bir oyuncu ıcardi, dönüşünden cok emin değilim. Cok gecmis olsun .

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hay arkadaş! Çok üzüldüm ya! Geçmiş olsun kral. Sakatlık sonrası iyi döner mi acaba 😔

Çökertti ya ciddi şampiyonluğu etkileyebilir bu durum.

En formsuz hali ligde kalitesiyle yetiyordu hatta şu Jk maçlarında bile faulleri alan kendisiydi berbat diye eleştirilen haliyle.

Ondan önceki hafta Antalya 2 gol...

Icardi çok etkili isimdi takım için ve maalesef yokluğunda anlayacağız.

Yenilseydik de yaşanmamış olsaydı şu durum 1000 kez tercih ederim.

Geri
Üst Alt