Sağlık Raporu | Mauro Icardi

sakatlanmasada aynı şeyleri burada her mac söylüyorduk icardi kötü oldugu halde fizigi gitmedigi halde 2.yarılar cıkarmıyordu
yani göz göre göre oyuncuyu riske atmak demek bu
Maçın 2. Dakikasinda da ters basabilir her topcu bunun da riski var hiç bir maç oynamasın o zaman

Sezon bitti icardi icin bundan sonraki sezon icinde kotu durum capraz sakatliklari kadavradan alinarak yamaniyor

32 yasinda olacak sanirim seneye bu fiziki yapiyla toparlamasi eskisi gibi olmasi imkansiz gibi zaten azalan hizi iyice azalacak

Kendi kariyerini bir kadin pesinde bitirdi
Artik rahat rahat arjentine ordan da direk arabistana gecebilir

Ben dedim, Okan dedim, bu adam 90 dk çıkaramıyor, kenara al yorulunca dedim, sen ölse de sahada tuttun. Al şimdi n'olacak??

sakatlanmasada aynı şeyleri burada her mac söylüyorduk icardi kötü oldugu halde fizigi gitmedigi halde 2.yarılar cıkarmıyordu
yani göz göre göre oyuncuyu riske atmak demek bu
lafı çevirme Halim. dün olan sakatlık hocaya yazar diyorsun. Ters basma dün en fiziği yukarıda olan adam da yaşayabilirdi diyorum

Keşke kaybetseydik de bu olmasaydı

Hayat bitti, nasıl ne durumda döneceğini merak ediyorum… hocada suç aramak falan çok saçma herif pres yaparken gitti

Eyvah. Çok geçmiş olsun çok kötü.

adamin cigeri söndü bir depar atinca sen bu adami 90dk sahada tuttun

kim bilir en son ne zaman ciddi antrenmana cikti bu

Fizik olarak kendine bakmazsan, ustune sacma sapan gereksiz yere oyunda tutulursan olacagi bu. Ayni sakatligi 28 yasimda yasadim, 5 ay sonra top oynamaya basladim ama bu saatten sonra toparlamasi zor olur. Zaten yaslaniyor, agirlasti, uzerine bu sakatlik onun kariyerini bitirebilir.

Bu sakatligi atlatmak ve dizin tekrar iyi olmasi sorun degil, basit ve efektif bir ameliyat var, ama mental olarak toparlamak cok zor.

Yazik oldu hikayemize.

lafı çevirme Halim. dün olan sakatlık hocaya yazar diyorsun. Ters basma dün en fiziği yukarıda olan adam da yaşayabilirdi diyorum
hocaya yazar kısmından kastım şu tabiki ters basma her mac olabilir ama icardiyi korumak yerıne her mac kötü fizigine ragmen oyundan cıkarmaması buna ön ayak oldu baglar kopmasa baska sakatlık olurdu,sacma sapan ısrarına kızıyorum
olan oldu gerci yapacak birşey yok

hocaya yazar kısmından kastım şu tabiki ters basma her mac olabilir ama icardiyi korumak yerıne her mac kötü fizigine ragmen oyundan cıkarmaması buna ön ayak oldu baglar kopmasa baska sakatlık olurdu,sacma sapan ısrarına kızıyorum
olan oldu gerci yapacak birşey yok
Icardi sakatlığında neye kız ve eleştir biliyor musun? Bağın kopma riski olmasına rağmen kim yürümesine izin verdiyse sakatlık sonrası o aptala kız.

Geri
Üst Alt