Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Bu mesajlar ne böyle sanki icardi çok avrupa maçlarına etki eden biriymiş gibi öldük bittik çekiyoruz, batsuayi en azından forma şansı bulucak ben ilerde 80 90 dakika sadece yürüyen bir oyuncu görmekten sıkılmıştım çünkü içten içe bats osimhen ikilisinin bu sene için konuşuyorum daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz zaten telaşa gerek yok. Bats ile osimheni 2 cift forvette oynatırsın tekte, istedigin zaman oyunan alırsın akarı yok kokarı yok tertemiz. Yav icardi yıldız bir isim, adamı çıkarmaya korkuyordu hoca bildigin adamın morali bozulmasın diye oyundan çıkaramıyordu okan bile rahatlamıştır
Çok can sıkan mesajların var ya hiç dikkat etmemiştim sana da 2 gündür önüme düşüyor. Ne yazdığının farkında bile değilsin.

İyi oldu yaz bari de uzatma destan gibi.

Fizik olarak kendine bakmazsan, ustune sacma sapan gereksiz yere oyunda tutulursan olacagi bu. Ayni sakatligi 28 yasimda yasadim, 5 ay sonra top oynamaya basladim ama bu saatten sonra toparlamasi zor olur. Zaten yaslaniyor, agirlasti, uzerine bu sakatlik onun kariyerini bitirebilir.

Bu sakatligi atlatmak ve dizin tekrar iyi olmasi sorun degil, basit ve efektif bir ameliyat var, ama mental olarak toparlamak cok zor.

Yazik oldu hikayemize.
Toparlar ya adam zaten işi cezahasinda yapıyo

Memlekete gönderip gönderip de çıkmadığı antrenmanlar yerine ekstra antrenmanda muhabbet ede ede düz koşu yapınca böyle oluyo demek ki.

75 kilo taşımak için gelişmiş kasın/tendonun üzerine 80 kilo basınca böyle oluyor demek ki.

(düzenli uzun mesafe koşan bir hekim olarak söylüyorum bunu..)

Mevzu o değil.bu fizikle 70 dkdan fazla kaliyodu oyunda her maç ve yine sakatlanacakti bi yerde abi.bu belliydi
70dk dan fazla sahada kalan her topcunun bağları kopar diye bir kaide yok. Sakatlanabilir doğru ama bağ kopmasi hocaya yazmaz. Ha çıkarsa o sakatlığı yasamazdi ihtimalink konusup demek doğru ama hoca yuzunden sakatlandi diyemeyiz.

buna benzer bir hatayi brumada da yapmistik biz

icardi de dün hicbir sey yokmus gibi staddan ayrildi o sekilde

ulan 10 milyon verdigin adami sirtinda tasiman gerekir lan ayaginda en ufak bir sikinti bile olsa

saglik konusunda malesef cok gülünc durumda koca ülke

hocaya yazar kısmından kastım şu tabiki ters basma her mac olabilir ama icardiyi korumak yerıne her mac kötü fizigine ragmen oyundan cıkarmaması buna ön ayak oldu baglar kopmasa baska sakatlık olurdu,sacma sapan ısrarına kızıyorum
olan oldu gerci yapacak birşey yok
osimhen çıkmak istedi diyor adam ya daha ne desin. çıkmak istiyorsa alınır oyuncu. sakatlanma riskinden korumak budur oyuncuyu. sakatlığı tamamen şanssızlık.

Çok can sıkan mesajların var ya hiç dikkat etmemiştim sana da 2 gündür önüme düşüyor. Ne yazdığının farkında bile değilsin.

İyi oldu yaz bari de uzatma destan gibi.
Ne yapayım hocam farklı görüşlerim olamaz mı koyun gibi herkesin düşündğünü mü düşüneyim, bir tane arjantinli cingene kadın yüzünden bütün sene gündemimiz yok vanda yok morali bozuk, yok bilmem modu düşük, takımın yıldız oyundan çıkarsa ayıp olur gibi saçma sapan işlerle uğraşıyoruz. Adamın takımda ki ağırlığı yüzünden takımın başındaki adam korkudan formasyon değişti uyumsuz kadro ile çift forvet oynuyor zorunluluktan, ölçüp biçtiğim zaman, ben faydasından çok zararını görüyorum kendi görüşüm. Ne bu saçma sapan tikimdirik bir ideoloji mi körü körüne savunucam adamı ?

Bazen saplantili iliskiler zarar verir her iki tarafada

Icardi geldi burda ilk sene sahane top oynadi
Sonra yatisa gecti sezon sonu kesin gondermek lazimdi belkide buda bizim icin bir sans donse bile asla icardiye guvenip sezona baslanmaz

Adam her firsatta jette bu tempoya topcu dayanmaz uc gunde bir top oynuyorsun
Aksam yatican uykunu alican stres bile topcuya zarar

70dk dan fazla sahada kalan her topcunun bağları kopar diye bir kaide yok. Sakatlanabilir doğru ama bağ kopmasi hocaya yazmaz. Ha çıkarsa o sakatlığı yasamazdi ihtimalink konusup demek doğru ama hoca yuzunden sakatlandi diyemeyiz.
Demek istedikleri icardiyi gereksiz zorladı ve zaten bu kadar uzun süreli oyunda bi sakatlanma yaşayabileceği ihtimali.korumadi icardiyi okan buruk,bu net.hani icardi ile de konuşup durumu anlatabilirdi,sen bana lazımsın diye

osimhen çıkmak istedi diyor adam ya daha ne desin. çıkmak istiyorsa alınır oyuncu. sakatlanma riskinden korumak budur oyuncuyu. sakatlığı tamamen şanssızlık.
Abi dün 65 de icardi çıkıp berkan girse şu an sorun yoktu.net.ama başka maçlarda icardi yine uzun süreli kalsa bi sakatlık olacaktı bariz

Bazen saplantili iliskiler zarar verir her iki tarafada

Icardi geldi burda ilk sene sahane top oynadi
Sonra yatisa gecti sezon sonu kesin gondermek lazimdi belkide buda bizim icin bir sans donse bile asla icardiye guvenip sezona baslanmaz

Adam her firsatta jette bu tempoya topcu dayanmaz uc gunde bir top oynuyorsun
Aksam yatican uykunu alican stres bile topcuya zarar
Adam gecen sene bizi sampiyon yapti yine tek basina, ne anlatiyorsun sen?

Demek istedikleri icardiyi gereksiz zorladı ve zaten bu kadar uzun süreli oyunda bi sakatlanma yaşayabileceği ihtimali.korumadi icardiyi okan buruk,bu net.hani icardi ile de konuşup durumu anlatabilirdi,sen bana lazımsın diye
Abicim her maçta sakatlık riski var. Yorulan adamın bağları kopar diye bilimsel bir done mi var? Batshuayi sonradan girdi. Bir yerde çime takılıp düşse bağlari gitse batshuayi neden oyuna aldin bak sakatlandirdin diyebilir misin? Onu diyemiyorsan bunu da diyemezsin

Geçmiş olsun. Osimhen-Batsuahiyle birlikte tek santraforlu düzene geçeceğiz artık. İcardi bu saatten sonra toparlayabilir mi çok da emin değilim wandanın yaptıkları+bu sakatlık umarım ağır bir depresyona girmez. Gerekli manevi desteği vermemiz lazım bu adam bizi 2 sene sırtında taşıdı, bir nesli Galatasaraylı yaptı her türlü vefayı hakediyor.

Ne yapayım hocam farklı görüşlerim olamaz mı koyun gibi herkesin düşündğünü mü düşüneyim, bir tane arjantinli cingene kadın yüzünden bütün sene gündemimiz yok vanda yok morali bozuk, yok bilmem modu düşük, takımın yıldız oyundan çıkarsa ayıp olur gibi saçma sapan işlerle uğraşıyoruz. Adamın takımda ki ağırlığı yüzünden takımın başındaki adam korkudan formasyon değişti uyumsuz kadro ile çift forvet oynuyor zorunluluktan, ölçüp biçtiğim zaman, ben faydasından çok zararını görüyorum kendi görüşüm. Ne bu saçma sapan tikimdirik bir ideoloji mi körü körüne savunucam adamı ?
çok marjinalsin

Bu mesajlar ne böyle sanki icardi çok avrupa maçlarına etki eden biriymiş gibi öldük bittik çekiyoruz, batsuayi en azından forma şansı bulucak ben ilerde 80 90 dakika sadece yürüyen bir oyuncu görmekten sıkılmıştım çünkü içten içe bats osimhen ikilisinin bu sene için konuşuyorum daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz zaten telaşa gerek yok. Bats ile osimheni 2 cift forvette oynatırsın tekte, istedigin zaman oyunan alırsın akarı yok kokarı yok tertemiz. Yav icardi yıldız bir isim, adamı çıkarmaya korkuyordu hoca bildigin adamın morali bozulmasın diye oyundan çıkaramıyordu okan bile rahatlamıştır
Kisaca sevindim de de boyle uzun yazi yazip arasina gizli mesaj birakma bari, Okan bile rahatlamistir diyor insan utanir bunu yazarken.

Geri
Üst Alt