Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Abicim her maçta sakatlık riski var. Yorulan adamın bağları kopar diye bilimsel bir done mi var? Batshuayi sonradan girdi. Bir yerde çime takılıp düşse bağlari gitse batshuayi neden oyuna aldin bak sakatlandirdin diyebilir misin? Onu diyemiyorsan bunu da diyemezsin
Yav bağ değil mevzu.bagi bosver.sana diyor ki çoğunluk icardi bu fizikle zaten bi yerde cortlayacakti.daha az süre vermeliydik diyoz 70 80 dk yerine

Icardi sakatlığında neye kız ve eleştir biliyor musun? Bağın kopma riski olmasına rağmen kim yürümesine izin verdiyse sakatlık sonrası o aptala kız.
kesınlkle ,bizim dr güya iyi bir dr denir nasıl böyle bir aptallık yapılmış ,oyuncu güclü bile olsa böyle riske girilmez
afrika ülkesıne dönduk iyice

Dün benim içime de doğdu birine bisey olursa diye.kendmi bile sucluyorum,umarım bi başkasının meydana çıkışı olur bu sakatlık

dün gece muskazon mu verdiler ya da aspirin mi onu merak ettim ben simdi

herif bir sey yokmus gibi rahat rahat evine kadar yürüdü

Adam gecen sene bizi sampiyon yapti yine tek basina, ne anlatiyorsun sen?
Evet evet yapti tek basina gecen sene bir halt oynamadi sahada yurudu

Turkiye Ligi Leş gibi oldugu icin kalitesiyle atti ilk geldigi seneyle alakasi varmiydi yoktu

Adamin potansiyeli 5 oynadigi 2 yeter icardi geldi oynadi tadinda kalsin biktik artik derdi bitmiyor oyundan cikmaz her mac oynamak ister
Ozel hayati bitmez bir kadinin esiri olmus

Mac bitiyor bavul elinde mac bitiyor bavul elinde

Nereye kadar iste adale kopar hemde darbesiz koptu seneye yeni yuzler gorelim icardi beyimizde arjantina donsun orda takilsin

osimhen çıkmak istedi diyor adam ya daha ne desin. çıkmak istiyorsa alınır oyuncu. sakatlanma riskinden korumak budur oyuncuyu. sakatlığı tamamen şanssızlık.
İyi de Osimhen’in çıkması ile İcardi’nin bir alakası yok ki. İcardi’nin Osimhen’den çok daha önce çıkmış olması gerekiyordu zaten oyundan. Dakika 60-70 arası en geç. Fiziken iyi değil zaten, yorulmuş darbe almış ilk yarı. Önce İcardi’yi değiştirecekti. Sonra Osimhen yoruldum dediğinde onu da değiştirebilirdi pek tabi.

ben şuayipe cok guvenıyorum ,yeterki form tutsun ama icardi bizim için geçmişin melosuydu yani sahadaki ruhumuz gibi

umarım etkilemez takımı

Evet evet yapti tek basina gecen sene bir halt oynamadi sahada yurudu

Turkiye Ligi Leş gibi oldugu icin kalitesiyle atti ilk geldigi seneyle alakasi varmiydi yoktu

Adamin potansiyeli 5 oynadigi 2 yeter icardi geldi oynadi tadinda kalsin biktik artik derdi bitmiyor oyundan cikmaz her mac oynamak ister
Ozel hayati bitmez bir kadinin esiri olmus

Mac bitiyor bavul elinde mac bitiyor bavul elinde

Nereye kadar iste adale kopar hemde darbesiz koptu seneye yeni yuzler gorelim icardi beyimizde arjantina donsun orda takilsin
koç kaç para veriyor?

Cortlayacakti derken normal sakatlığı söylüyorsunuz onda hem fikirim. Bu normal bir sakatlık değil orayi idrak etmek lazım
Evet ve normal sakatlık bu kadar can yakmaz,ama 3 hafta yok diyelim.dondu ve yine 70 dk oyunda kaldi ve sakatkandi.3-4 hafta derken bu da kötü olabilirdi.fiziksel düşüste kotu bu durumlarda.ciddi korumaliydik abi beceremedik

ameliyati da yener ince mi yapacak? :)

Bu mesajlar ne böyle sanki icardi çok avrupa maçlarına etki eden biriymiş gibi öldük bittik çekiyoruz, batsuayi en azından forma şansı bulucak ben ilerde 80 90 dakika sadece yürüyen bir oyuncu görmekten sıkılmıştım çünkü içten içe bats osimhen ikilisinin bu sene için konuşuyorum daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz zaten telaşa gerek yok. Bats ile osimheni 2 cift forvette oynatırsın tekte, istedigin zaman oyunan alırsın akarı yok kokarı yok tertemiz. Yav icardi yıldız bir isim, adamı çıkarmaya korkuyordu hoca bildigin adamın morali bozulmasın diye oyundan çıkaramıyordu okan bile rahatlamıştır
Ben de çoğu zaman maç içinde çok kızıyorum icardiye ama ne kadar formsuz olsa da bizi 2 sene taşımış bir adamdan bahsediyoruz. İşin içine birde sakatlık girince üzülmemek elde değil. Icardi kötü oynasa da bu takimin son 2 sezondur herseyiydi

Ne yapayım hocam farklı görüşlerim olamaz mı koyun gibi herkesin düşündğünü mü düşüneyim, bir tane arjantinli cingene kadın yüzünden bütün sene gündemimiz yok vanda yok morali bozuk, yok bilmem modu düşük, takımın yıldız oyundan çıkarsa ayıp olur gibi saçma sapan işlerle uğraşıyoruz. Adamın takımda ki ağırlığı yüzünden takımın başındaki adam korkudan formasyon değişti uyumsuz kadro ile çift forvet oynuyor zorunluluktan ölçüp biçtiğim zaman, ben faydasından çok zararını görüyorum kendi görüşüm. Ne bu saçma sapan tikimdirik bir ideoloji mi körü körüne savunucam adamı ?
Senin farklı bir görüşün yok iyi oldu diye düşünüyorsun bak hatta koyun imasinda bulunabilecek yorum yapabiliyorsun millete.

Yürüyor dediğin Icardi dün Osimhen'den çok topla buluştu ve bunda Osimhen'in 5 net gol pozisyonuna girmesinde hiç etkisi yoktur kesin senin izlediğin futbolda.

Icardi gibi topcun sezonu kapatmış burda niye dert ediyorsunuz diyorsun.

Yeni formasyona gelince gayet işledi 2 forvet ki ben bile beklemiyordum. Paşa Jk Tottenham bunlara bak bakalım icardi yüzünden formasyon bozulmuş falan sıkıyorsun sadece.

Yav bağ değil mevzu.bagi bosver.sana diyor ki çoğunluk icardi bu fizikle zaten bi yerde cortlayacakti.daha az süre vermeliydik diyoz 70 80 dk yerine
Çok alakasız yazdığın şeyler. İcardi kendini bilen ve gücünü saha içinde ona göre harcayan biri sakatlığının yorgunlukla falan alakası yoktu, sakatlanırdı da kendi varsayımın.

Kisaca sevindim de de boyle uzun yazi yazip arasina gizli mesaj birakma bari, Okan bile rahatlamistir diyor insan utanir bunu yazarken.
Evet çünkü adamın sırtında kocaman bir yük vardı, zorunluluktan çift forvete döndü. Galatasaray futbol kulübünde isim olarak hocadan daha ağır basan bir isim var oda icardi, oyundan bile çıkaramıyorsun performansı kötü bile olsa laf edemiyorsun garip bir dokunulmazlığı var. Batsuayi ve osimhenle çift forvet oynayacak mı yoksa teke mi dönücek hocam teke dönerse eğer döndügü gün kimse kalkıp demesin burada okanın sırtında yük değildi diye

Geri
Üst Alt