- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
o değilde bağ kopma riski olan adamı ne bok yemeye yürüttüler dün aptal gibi maç çıkışı
aspirin de vermislerdir kesin
türkiyedeki doktorlardan ancak bu kadar oluyor iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o değilde bağ kopma riski olan adamı ne bok yemeye yürüttüler dün aptal gibi maç çıkışı
Maçın 2. Dakikasinda da ters basabilir her topcu bunun da riski var hiç bir maç oynamasın o zamansakatlanmasada aynı şeyleri burada her mac söylüyorduk icardi kötü oldugu halde fizigi gitmedigi halde 2.yarılar cıkarmıyordu
yani göz göre göre oyuncuyu riske atmak demek bu
lafı çevirme Halim. dün olan sakatlık hocaya yazar diyorsun. Ters basma dün en fiziği yukarıda olan adam da yaşayabilirdi diyorumsakatlanmasada aynı şeyleri burada her mac söylüyorduk icardi kötü oldugu halde fizigi gitmedigi halde 2.yarılar cıkarmıyordu
yani göz göre göre oyuncuyu riske atmak demek bu
yok canım şimdi Icardi gitti diye Haaland alacağız.Sozlesme dondurup bek falan alalim bari
Osterwolde gitti geçen ters bastığı için en fizikli adamlardan biriydi misallafı çevirme Halim. dün olan sakatlık hocaya yazar diyorsun. Ters basma dün en fiziği yukarıda olan adam da yaşayabilirdi diyorum
hocaya yazar kısmından kastım şu tabiki ters basma her mac olabilir ama icardiyi korumak yerıne her mac kötü fizigine ragmen oyundan cıkarmaması buna ön ayak oldu baglar kopmasa baska sakatlık olurdu,sacma sapan ısrarına kızıyorumlafı çevirme Halim. dün olan sakatlık hocaya yazar diyorsun. Ters basma dün en fiziği yukarıda olan adam da yaşayabilirdi diyorum
Mevzu o değil.bu fizikle 70 dkdan fazla kaliyodu oyunda her maç ve yine sakatlanacakti bi yerde abi.bu belliydiMaçın 2. Dakikasinda da ters basabilir her topcu bunun da riski var hiç bir maç oynamasın o zaman
Icardi sakatlığında neye kız ve eleştir biliyor musun? Bağın kopma riski olmasına rağmen kim yürümesine izin verdiyse sakatlık sonrası o aptala kız.hocaya yazar kısmından kastım şu tabiki ters basma her mac olabilir ama icardiyi korumak yerıne her mac kötü fizigine ragmen oyundan cıkarmaması buna ön ayak oldu baglar kopmasa baska sakatlık olurdu,sacma sapan ısrarına kızıyorum
olan oldu gerci yapacak birşey yok