Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Senin farklı bir görüşün yok iyi oldu diye düşünüyorsun bak hatta koyun imanında bulunabilecek yorum yapabiliyorsun millete.

Yürüyor dediğin Icardi dün Osimhen'den çok topla buluştu ve bunda Osimhen'in 5 net gol pozisyonuna girmesinde hiç etkisi yoktur kesin senin izlediğin futbolda.

Icardi gibi topcun sezonu kapatmış burda niye dert ediyorsunuz diyorsun.

Yeni formasyona gelince gayet işledi 2 forvet ki ben bile beklemiyordum. Paşa Jk Tottenham bunlara bak bakalım icardi yüzünden formasyon bozulmuş falan sıkıyorsun sadece.
Ya saçma sapan bir retorik bir yorum bu daha çok topla buluşmuşta daha çok bilmem ne yapmış aynı şeylerin 2 katını dzeko yapıyor geliyor defansdan çok çıkarıyor sonuç ne ? Aynı şeyi ziyech ve zaha yapıyor diye şu forumda demediğinizi bırakmadınız icardi yürüyünce kral oluyor, sürekli yüzü gözü dökük sürekli bir karısının haberleri isim olarak kulübün önüne hocanın önüne geçmiş bir şahsiyet. Ben batsuayinin hem oyun kalitesi hem fizik kalitesi olarak en az 20 gomlek daha iyi olduğunu düşünüyorum izleyelim görelim önümüzde ki haftalarda. En azından artık gündemi meşgul eden Morali bozuk ve karısından ayrıldı döngüsünden bir süreliğine kurtulucaz. şu değerlendirmeleri yaparkende adam akıllı argüman sunun şu forumda daha çok topla buluşmuş ne demek ne yani bu totoloji mi ne ifade etti bu yorum şimdi ?

Korktugumuz basımıza geldi. Gecmiş olsun

“ACL yaralanması, bir futbolcu olarak sahip olmak için en kötülerden biri olarak kabul edilir ve birçok oyuncunun ameliyata ihtiyacı vardır ve daha sonra uzun süre kenarda kalır. Bazı yaşlı oyuncular bu sakatlıktan sonra tekrar profesyonel olarak futbol oynamayı imkansız buluyor.”

:(

Gb2eYeOXsAA5-Zo

352yle ne alakasi var offf bu sergenin ezbere yorumlari cok gulduruyor beni

442de daha bile yoruluyodur

Maçtan ziyade bu oyun anlayışına ayak uydurması zor, bu sadece icardi için değil bu arada bence oyuncuları doğru kullanmazsak Allah korusun ama daha çok bağ kopması gibi ciddi sakatlık görebiliriz
Çok doğru dedin,ben hep boeyden korkardım sakatlanacak diye gecen sezon.davinson ve abdukkerim için de zor.sallai ve jakobsu dahil edeceksin ki bi denge olsun,yük azalsin

Ya saçma sapan bir retorik bir yorum bu daha çok topla buluşmuşta daha çok bilmem ne yapmış aynı şeylerin 2 katını dzeko yapıyor geliyor defansdan çok çıkarıyor sonuç ne ? Aynı şeyi ziyech ve zaha yapıyor diye şu forumda demediğinizi bırakmadınız icardi yürüyünce kral oluyor, sürekli yüzü gözü dökük sürekli bir karısının haberleri isim olarak kulübün önüne hocanın önüne geçmiş bir şahsiyet. Ben batsuayinin hem oyun kalitesi hem fizik kalitesi olarak en az 20 gomlek daha iyi olduğunu düşünüyorum izleyelim görelim önümüzde ki haftalarda. En azından artık gündemi meşgul eden Morali bozuk ve karısından ayrıldı döngüsünden bir süreliğine kurtulucaz. şu değerlendirmeleri yaparkende adam akıllı argüman sunun şu forumda daha çok topla buluşmuş ne demek ne yani bu totoloji mi ne ifade etti bu yorum şimdi ?
20 gomlek he

İlker kes yav

Evet çünkü adamın sırtında kocaman bir yük vardı, zorunluluktan çift forvete döndü. Galatasaray futbol kulübünde isim olarak hocadan daha ağır basan bir isim var oda icardi, oyundan bile çıkaramıyorsun performansı kötü bile olsa laf edemiyorsun garip bir dokunulmazlığı var. Batsuayi ve osimhenle çift forvet oynayacak mı yoksa teke mi dönücek hocam teke dönerse eğer döndügü gün kimse kalkıp demesin burada okanın sırtında yük değildi diye
Icardi ve Osimhen varsa hoca tabi ki beraber oynatacak ya sen iyimisin ? Mbappe geldi diye Vinicius yedek mi olacakti ayni hesap iste. Ona gore sistem bakiyorum demedi mi Okan Buruk? Ya gozumden kaybolun bir daha sevindim diye mesaj atani forumda tutmam cunku.

olm üzüldüm lan
wanda kahpesi ayrı
futbol hayatı ayrı
allah kahretsin ya

Saçma sapan mesajlar var ya hala olayı idrak edemiyorlar sanırım.

Adam sezonu kapattı bakın hatta kariyeri bitti. Öyle 1 ay falan değil ha. Formsuzdu zaten yaziyor. Formsuzl

Icardi artık yok. Şu 2 sezondur skor katkısıyla Hagi'ye yaklaşan hatta geçecek dediğimiz topcumuz yok.

Son haftalarda Konya'ya 3 gol kaçıran Dzeko fb yi şampiyonluktan ederken bu adam topukla şampiyonluk golü atıyordu.

Osimhen bile Icardi tecrübesine ve futbol aklı olarak onun kalitesine sahip değil. Uzun maratonda İcardi yok artık ne kolay ne rahat konuşuyorsunuz.

Ligin daha başındayız şaka falan olmalı yapılan yorumlar.

Şampiyon oranları güncellenecek bu haber ile fb nin oran artacak hala adam sanki 4 maç yok gibi yorumlar var.

Geri
Üst Alt